Börjat packa ihop mina saker - känns skumt

Har börjat packa och fixa lite. Känns konstigt. Snart har jag gjort mitt, i mitt hem där jag spenderat snart 6 års tid. Jag tror ärligt jag kommer sakna det. Lite tårar - fine. Men det kommer bli bra. Faktum är att det är jag själv som vill det här. Så ja, jag vet helt 100 att det kommer bli riktigt bra. Känns liksom tomt, att lämna sitt andra hem efter 6 år. Men jag tackar för åren! Har redan börjat planera massor.
 
Här är en video ni kan kolla på, riktigt fin gjord av min bästa Natalie
 
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_0ZG27H8LTk

Sorry bror, fast jag bryr mig inte

Tja tjaaa
Inte bloggat på typ hundra år, yodooo ;) typ
Hänt mycket dåliga jävla saker i helgen, så jag har inte orkat bry mig så speciellt mycket. Så ja, men i lördags så va Natalie och Lucas här och red Wåris, Jessica med. Fast hon red inte.
Gick bra och Lucas är fan kung på dehär! ;)
 
I söndags gjorde jag inte mycket, i måndags så träffade jag Felicia och Julia med Jessica, helt okej, vi snackade mest. Men ingenting ni behöver veta. :) Riktigt kul att lära känna Felicia :D
 
Igår (tisdag) va jag i Västerås, alltså hemma från skolan. Va hos ortopedien och vi fick beställa magnetröntgen där man kan se ännu bättre. Fick även se mina gamla röntgen bilder. Såg de brutna osv haha. Myspys, inte, sen slet han, som alla andra gjort, men RIKTIGT JÄVLA HÅRT!! :( usch, gjorde jätte ont och knastra och knaka, efter så drog vi till hökks och erikslund, köpte bara en pisk och nya uuuur snygga benskydd till w! röda ♥... Och idag va jag i skolan, sen hämta vi nataaaalie, sen så drog vi hem och red+fota W :D och ni får film :) men sen.
 
Nu ska jag va sociaaaal med natalie, ppuuss hejj
 
h

Samhället har gått förlångt

Så jävla förbannad så det finns inte. Måste skriva av mig för det går inte längre.
Dagens samhälle är så jävla sjukt. Att inte kunna få ha ett privatliv utan att någon annan ska lägga sig i. Och för er som tror att jag gör allt för uppmärksamhet, allvarligt, gå och ta er. Jag är jag och har ni problem med det så bry er inte om mig då? Det är inte så jävla svårt. Ni kommer aldrig kunna förändra den jag är. Jag är inte perfekt. För det är ingen. Men seriöst, NÄR VUXNA KOMMER OCH SKÄLLER UT MIG?! vad tänker man med? En hjärna som en ärta, eller? Jag är född 99 och vet mycket bättre än så! Det är galet. Sjukt. Att man ska behöva gå på mindre för att få respekt? Om ni trodde de skulle funka så nej. Inte i min värld. Så som folk beter sig mot mig så ska dom bara veta att jag kommer bete mig exakt lika pissigt mot dom. Jag har råkat ut flera gånger när VUXNA MÄNNISKOR (folk över 20 år och upp mot 60) kommer och skriker på mig, att jag gör fel. Att jag är dålig. Och när jag berättar de för folk så säger dom att det är förjävligt, så beter dom sig exakt lika dåligt som dom, fast några veckor efter. Jag hatar att visa min känslor öppet. Jag gråter inte framför folk. Men idag brast det på riktigt. Jag kunde inte stå ut. Inte heller dom senaste veckorna. Jag skrek, jag grät. Jag var och är förbannad, ledsen och hur upprörd som helst. Jag har stått ut i sånt här i 5 år, snart 6 år. Av samma person. Och nu börjar andra. Jag har kämpat trots motstånd. Jag har haft tuffa tider. Men jag är inte den enda i världen som har det såhär. Även om mina föräldrar stöttat mig och sagt åt dom så har det inte gått in i hjärnan på dom. Men snälla, hur svårt ska det vara att låta bli att gå på barn/ ungdomar? Jag har inte fått stopp på det här. Jag pratar inte om detta med alla. Jag öppnar mig för få. Jag öppnar mig för folk jag litar på. 

Dagens samhälle är galet. Och nu står jag inte ut. När sker förändringen? När det är försent? nej.
 
Denna text la jag nyss ut på Facebook. När är det dags för världen att förstå? Jag mår ärligt talat inte längre bra. Men jag vågar inte öppna mig för folk längre. Denna dagen började sämst. Jag brast ihop i tusen bitar. Fick panik och GRÄT framför folk. Är det jag? Nej inte på långa vägar!! Jag gråter INTE framför folk. Det är bland det värsta jag vet. Att vuxna människor, dom såkallade "förebilderna" skäller ut banr/ungdomar. Det är INTE okej. Snälla, VÄX UPP!

Trött

Låter som om jag alltid är de. Men ja.
Inget att gö så kan lika gärna skriva om min dag. Gick upp vid halv 11 och gjorde inte mycket alls. Vid 12 gick jag ut och luncha hästarna, mockade och red. Gick kanon bra! Han lyssnade på mig och drog inte iväg som igår. Red en bit på vägen, precis på samma sätt som igår, fast en annan väg. Skulle ridit med Anna och Emma men så blev det inte. För jag skulle iväg så hann inte. Mikaela hämta mig vid halv 3 så åkte vi och hämta jessica och åkte till badhuset. mys mys. 
 
Imorgon ska jag träffa en person på förmiddagen. Sen ska Natalie komma och rida, efter de kanske jag sover med Jessica, vi får se. 
 
Orkar inte skriva mer. Hejdååå.
 

Livet suger

Inget är enkelt just nu.
Allt går åt helvete och jag vet fan inte längre vart jag ska ta vägen. Hoppas jag får byta stallplats, för jag vägrar stå kvar. Jag bryter seriöst ihop. Wåris är mitt allt och vad fan ska jag göra när jag inte har honom? Jag hoppas jag får flytta till Anna och Pia.. dom är så jävla grymma och jag vet att vi kommer samarbeta. Både Pia och Anna har ställt upp på att hämta och lämna mig. Wåris får gå i stor hage och gå med hagkompisar. Det kommer bli bra.
Denna dagen va dålig. Även om jag var med grymt folk. Men jag mår helt ärligt dåligt just nu. Orkar heller inte rycka upp mig.. Träffade Anna, hon hjälpte mig med Wåris då han va GALEN igår. Snackade ganska mycket med henne. Jag kan verkligen säga ALLT till henne. Världens bästa granne. Trots att hon är så mycket äldre än mig så förstår hon mig.
Vid halv 2 så kom mikaela och hämta mig. Vi åkte hem till Jessica och jag hängde med dom till ridhuset. Jessica och jag ska åka och bada imorgon, hoppas jag kan tänka på annat. 
 
Känner mig så tråkig just nu... På fredag kommer Natalie och rider W, tror Lucas också hänger med. Sen får vi se vad som händer i helgen. Nästa vecka är det skola. Men är bara i skolan 2 dagar. Eller på måndag fram till lunch. På tisdag ska jag till ortopedien i västerås och lär bli kvar ett tag, Jessica hänger med mig tror jag. Sen efter ska vi till Hööks. Onsdag-Torsdag är jag i skolan och på fredagen ska jag vara hemma.
 
Jag älskar dig mest utav allt i hela universum, trots våra brister.

Det finns två vägar, men du kan bara välja en

Livet har sina brister. Just nu känns allt så jävla tungt. Dagen idag sög rent sagt ut. Från att jag kom hem. Allt suger. Jag kan inte fortsätta rida Wåris om vi står kvar. Det går inte. JAG MÅR DÅLIGT AV DET!! Det märker Anna och hon har själv vart med mig där. Det är inte kul. Och Anna är den enda som förstår mig. Ingen i min familj gör det. Och det är just därför jag blir arg! Dom är inte där flera gånger om dagen, dom lever inte där, dom bor inte där. Men det gör jag och det vet dom! De är det som gör mig arg. Dom tar inte tiden att förstå mig. Wåris är hela mitt universum. Jag älskar han en oändligt och bortom. Det sårar mig, hela jag brister när jag tänker på allt vi har gjort tillsammans under dom 5 åren. Och nu? Vad händer?! Jag sjunker mer och mer och ska jag säga det själv så kommer jag garanterat ligga och deppa dag in och ut utan Wåris. Jag kan inte se ett liv utan honom. Men jag vill inte att folk ska tycka synd om mig, men snälla. Visa respekt för fan!!! Jag blir så förbannad och jag kan längre inte hantera mitt humör. Inget jag kan förlåta om jag ska vara ärlig.
Visa respekt. Jag är inte levande utan Wåris.

Hemma själv

Dom andra drog till min mormor och morfar, men pallar inte åka dit. Pappa är å kör så ja, hemam själv.
 
Just nu är jag så jävla pissed off. Mitt humör suger över allt annat på hela jorden. Beter mig pissigt osv. Känner ingen motivation till att gå till wåris stall längre. Det suger för Wåris är mitt allt. Han betyder världen för mig. Men just nu ser det ut som att jag får sluta rida han då jag inte pallar vara i det stallet längre. Det suger att jag måste sluta rida endast för det. Nu när jag äntligen snart är bra igen. Men jag klarar det inte, stått ut för länge och nu är jag på botten igen. Orkar inte. Så isf blir det att jag rider Pascall då och då när Anna inte kan. Eftersom att Wåris är mammas häst så vet jag och hoppas han får det bra. Gör ont i heeeela mig. Men jag kan inte vara kvar där. Jag mår dåligt varje gång jag går dit och hem. Förutom när jag är ute och rider  på min ängel. Det gör riktigt ont, för Wåris är verkligen min värld, mitt allt MITT LIV. Och så ger jag upp oss. Men ja.. vad ska jag säga? Tårarna sprutar åt alla håll. Mår dåligt så det finns inte. Och nu kan inte ens Wåris få mig glad, för vår resa är SLUT om vi inte hittar en lösning!!!! :'(
Det är så sjukt!! Jag ger upp min värld, kommer falla så jävla hårt och skrota mig själv, typ. Vad gör jag utan hästarna? JAG VA ENDAST FEM DAGAR GAMMAL NÄR JAG VA I STALLET FÖRSTA GÅNGEN!! Och nu är det slut? Jag är tom känner mig som en påse utan innehåll. Det finns en insida men inget i. Jag mår dåligt idag och resten av mitt liv utan Wåris. Tårarna slutar inte forsa. Det stora såret i mitt hjärta kan aldrig läka. För plåstret som täckte det försvann, poff, Wåris -inte hjärta- Emma. Vem är Emma? INGEN. Inte längre.
 
Förlåt, men jag är så arg på allt och ALLA!!! Och ledsen. För jag vill inte säga hejdå till min ponny... En tår hi och dit, nej EN TÅR ÖVER ALLT. Jag bryter ihop, på riktigt. JAG TÄNKER INTE TA MIG UPP UTAN WÅRIS!
 
Den enda jag kunde vara lycklig med, ja han kanske inte finns i mitt liv länge till. Vår resa kanske har sitt slut, endast för detta.
 
Min värld vill aldrig bli den samma utan dig.

Grymmaste fuxen ♥

Red ju Pascall idag, eller ah, kan ju ta hela dagen i ett.
 
Gick upp vid 8 åt frulle och bytte om, Anna kom vid 9-halv 10 och vi åkte bort till stuteriet, Lasse och Sara satt å fika så vi satt och babbla om en massa saker, hästar, och ja massa grejs. Sen gick vi och kolla på lite hästar. Och deras nya, Easy Red, haha man kan ju tro att de skulle va en fux, men nope, de va en gråskimmel! Riktigt fin tjej! Dräktig med en jätte fin hingst! Sen gick vi till åringarna och myste lite med dom, såååå fina, en va jätte lik Mirona, har för mig att hon hette så, men dom va inte ens släkt! 
 
Kolla på 3 hingstar, guuu va fina! Fuxar allihop tror jag, förutom en som stog inne, han va brun och fin ;) Men fullblod e ju typ bara fuxar haha. Sen hämta vi havre och åkte till Pascall och Prinsen. Gjorde iordning Pascall och Anna borstade Prinsen för vi tog med han med. Gick till paddocken och jobbade ett mjukgörande pass för pascall, från att vara stel som en betong platta och han gick verkligen som en giraff till att bli kanon fin och mjuk i hela kroppen! Kände igenom alla gångarter i slutet, gick KANON!! Riktigt nöjd! Och jag har inte ridit hästen sen början av sommaren! Så ja e super nöjd! Han gick jätte fint me nacken och ryggen + bakbenen! lill skiten - hingsten själv skötte sig bra tycker jag :) han är ju ändå bara 1 och ett halft år! Lite busig bara. Men aldrig ett dugg hingstig! Lilla busen ♥
 
Pascall skötte sig bra och ja, jag e nöjd över dagen :)
 

Sängen väntar

Borde gå och lägga mig eftersom att jag ska upp så tidigt, haha.
 
Åh lördagen va så grym, hela helgen va grym! Och det tackar jag min skit för ♥ Saknat henne så och är glad att vi är bra vänner igen! För hon är allt för mig! I lördags så träffade vi inte alla som vi skulle träffat, eller vi pratade mest med alla ungar som körde i somras haha! De va grymt iaf! Såg väl dom flesta iaf :D Men lätt den bästa på länge! Kunde släppa loss och tänka på annat än skit! På kvällen i lördags så drog jag och natalie ut och flumma runt, till exempel hoppa vi i ett dike för att se hur djupt det va hahahahah, knas bre! Åh vad jag älskar henne ♥
 
Bästa vännen ♥ (om ni undrar varför de är så mycke vitt så är det bilden)
 

Hola

Förlåt om jag glömt bloggen lite. Men känner att jag behövt ett liv utanför. 
Igår va vi (jag & natalie) på isracing som hon kanske skrev. Det va grymt kul och det blev en riktigt bra lördag. Alltid lika kul med mitt troll. Hon sov hos mig och vi gick upp vid lite över 12 kanske. Vi gick upp och fixa oss osv, sen kom Lucas och vi gick till stallet. Hahaha Lucas är min nya stallgrabb u know ;) haha dör. Han kan ju de fan! :D Gick över förväntan eller vad man ska säga ;) han bytte vatten och gav W morötter! haha :) Det va kul att umgås med Natalie och Lucas, vart med dom hela dagen. Efter att Natalie ridit, som gick kanoners, han va pigg men skrittade ändå avslappnat. Och han är inte halt längre! glaaaad matte. Men iaf efter de så gick vi hem och bytte om och drog in till Kungsör och käka kebab, sen gick vi till sporthallen och hem till Natalie och kollade film :) Sen drog jag och Lucas hem efter nån timme. Go dag helt enkelt!
 
Imorn ska jag upp tidigt, för Anna och jag ska till Sonja och lämna lite saker och kolla på hästarna :D sen ska jag rida bästa Pascallen i paddocken :D Lääääänge sen jag red bubben ♥ Ska bli riktigt kul att få sitta på han igen! Har inte ridit alls på ett tag nu, så vi får väl se hur det går. Men han är så sjukt kul att rida, även om han är mer som en betong klump än en häst haha, men jag red han ganska mycket i somras så jag kan han ganska bra nu :D ska bli kul! Anna ska snart operera handlederna så jag kommer nog hjälpa henne ganska mycket nu! :) kommer bli grymt! + att jag ev. ska börja hoppträna W på tisdagar :D Natalie kommer självklart få hoppa honom nåra gånger hon med!
 
Nu ska jag inte skriva mer, blir så mycket för er att läsa ;)

emma orkar inte blogga, so i do it

tjena fan. emma sitter och kollar på melodifestivalen och orkar inte blogga så jag gör det åt henne! idag har vi varit på sm i isracing. stefan svensson vann och king kong kom tvåa, grattis till dom!! jag och emma stod och sålde hamburgare och korv så vi såg inte så jätte mycket, hehe. men vi såg sista heaten typ. fan de va typ kaos, speciellt i pauserna då både jag och emma är ur kassa på huvudräkning, haha. det slutade ganska ofta med att vi kolla på varann och skratta och sket i kundera x) eller inte direkt men dom fick vänta ;) när allt var slut stod vi kvar och snackade lite och babbla, sen drack vi kaffe också så vi e lite flum just nu. skitsamma! någon gång lär vi somna ;) sen åkte vi till max och käkade lite glass. och sen hem till mig och hämtade lite grejs sen till emma för jag ska sova här :) och imorgon ska jag rida, som jag saknat wåris!! ♥ hoppas han blir bra snart så vi kan sätta igång honom och jag kan rida wåris och hon pascall så kan vi rida tillsammans! hoppas han blir bra tills jag har sportlov, alltså vecka nio. för då har jag hur mycket tid som helst till att rida!! nu ska jag vara social med emma, puss hej ;*** / natalie
 

Länge sen, tyyyyp

Känns som att de va ett tag jag va inne här, men orkar inte blogga. Mår dåligt å det är sjukt mycket just nu.

Idag är det 1 år sen min älskade Putte vandra vidare <3

Efter skolan möttes jag av Mimmi vid tågstationen! Jag blev helt chockad!! Sen åkte vi hem och fika och gick ner till stallet och myste med wåris. Hon stannar enda tills tisdag :D
Imorgon är de isracing som står på schemat, ska bli riktigt kul!! Sen på söndag ska antingen Mimmi eller jag skritta wåris.

Nej orkar inte skriva mer. Puss heeej

Pappa kommer hem på torsdag

Min familj är mini just nu. Pappa kör lastbil och ska tydligen köra till Öland och kommer hem på Torsdag, så nu är det bara jag mamma och min ena bror hemma.
 
Jag kan säga att jag och min kusin planerar GRYMT lov! Men mer får ni veta sen :pppppp

Ridsugen

Ridsugen så det finns inte. Men Wåris är värre så Anna kom direkt till stallet och kollade på honom. En riktigt rejäl sträckning från en sena i benet upp till bogen och sedan vidare till halsen. Så nu ska han bara stå i hagen, pysslas om och masseras lite löst. På torsdag kommer hon igen och kollar på honom. Har han fortfarande lika ont, så får han smärtstillande, dels för smärtan men också för att han spänner sig nu när han har ont. Så han kan inte slappna av.
 
Så jävla surt nu när jag faktist får rida. Men får väl snacka lite med anna och kolla om jag får låna pascall.. hihi! Och sen får jag kolla om jag får skritta ut på V en sväng :) Ska försöka hitta någon storhäst som jag får rida/hoppträna osv. :) lite mer höjder! Taggad!
 
På lördag är det is-racing, herre jeeesuuuus vad grymt det kommer bli! Med bästa Natta och allt! Träffa massa folk som vi träffade i somras, åååh såå taggad!
 
Nej ska ta och sova nu, så trött och mår inte så bra. Alla minnen från den sista veckan med Prinze kommer upp, det är trots allt ett helt år sen vi tog bort honom på fredag. 15 februari 2012...
 

cp barn

hej alla cp barn, natalie här :)  tänkte bara säga hej och att emma ska börja blogga ordenligt snart igen! sen hoppas jag att hon ska fixa sin blogg jävel eller så får jag göra det åt henne ;) nu ska jag åka hem så puss på er!

~Soulmate

Bli bra ♥♥♥
 

Kass upt

Inte haft tid eller ork till att blogga, så varför inte nu mitt i natten?
 
Aja, Wåris är jätte halt så han ska vila och gå korta promenader på 5-10 min/dag. Anna ska kolla på han på söndag igen. Håll tummarna. Men vi kom fram till att de inte kunde vara hans skada. Skönt!
 
Idag hare vart fullrulle! Missade tåget på grund av busssssfaaaaaaaan. Mamma hämta mig i eskilstuna o vi åkte hem, gick ut till stallet och mocka och gick med W, mötte Anna så hon klämde, kände och böjde frambenen och man märker direkt man böjer benen rakt upp att han reagerar tydligt. Och när han går på böjt spår. Och nu tänker ni icke-häst folk "whaaaat dafaaaq?" haha skit i de.
Efter stallet och promenaden hämta vi Jessica, hon höll mig sällskap tills mamma o pappa kom hem. Dunka musik och dansa till gangnam style, söp cola och hade det flum. Pratade med A osv. Så jävla flum haha. Snackade och bara chillade kvällen ut. Ska träffa henne en stund imorn, sen tror jag Natalie kommer, inte träffat henne på fleeeera veckor! Och egentligen skulle hon ridit i helgen, hon har inte ridit sen innan jag åkte till kläppen tror jag haha, inte jag heller typ x) men nu e W halt så de blir nog bara att mysa med honom!
Vet inte om hon sover hos mig men det visar sig!
 
Pallar inte skriva mer, ska va social med min älsklingar ;* hahahaha
 

Bruuunett

Upt suger, men har annat för mig och de är bra mycket att sköta i skolan som jag kanske inte gör. Så skoltrött så det finns inte och antar att mina betyg är sämst just nu.. Men men, bara gå och varenda jävla morron och göra dagen. Ska göra en uppsats tills nästa vecka och den ska jag göra innan helgen. Iaf jobba på den och finslipa i veckan. Ska va nöjd med den.
 

Tänkte bara berätta att jag lever

Hello broes, inte bloggat på två dagar, hehe fy! ;)
Nej men kan ju berätta vad jag gjort dom två dagarna som jag har vart borta. 
 
Fredag: Jag va hemma från skolan, vid 10 åkte vill till V.c i kungsör, satt och va galet förbannad i 1 o en halv timme, för jag satt och vänta så länge på att få komma och bli undersökt och att dom skulle snacka med mig i FEM minuter, say walla, emma blev arg. Efter det åkte jag och mamma och åt med pappa och Annelie. Mysmys, gott var det också. Sen for vi hem och efter de kom Jessica och Mikaela och hämta upp mig för jag skulle med dom till ridhuset och sen blev de så att jag sov hos henne. Vi kollade på film fast de slutade med att vi snackade med Noa och Ramis hela natten haha, galet. Vi gick och la oss vid halv 5 tror jag, tack vare Noa, fettmedswag'. 
Samma kväll ringde A och de blev kaos.. Mådde dåligt men Noa, Ramis och Jessica fick mig på bättre humör, dom vet liksom allt som hände. Men mer hände inte denna fredag.
 
 Lördag: Vaknade upp hos Jessica 11.41. Haha, vi låg och drog oss till lite över 1 tror jag. Sen gick vi ner och åt frukost och efter det gick vi ut och fixade åt Caramba. Sen gick vi in och Jessica fixade sig och mamma hämtade oss, sen for vi hem till mig och mitt stall, fixade åt Wåris och longerade honom. Gaaaaaalna fan ;) Men de gick bra och han fick springa av sig. Ganska ordentligt. I sin takt och i sina bocksprång :P cepe hästen. Sen tog vi in honom och gick in, åt osv. Sen färgade vi mitt hår, brownie ;) Men mitt blonda syns igenom lite så mamma och jag ska in och köpa en till hårfärg och fixa de ikväll. Men annars blev det fettmedswag' gillar de faktist! Efter de skypa vi med Noa.
 
Idag, söndag: Vaknade vid 10, vaknade av att pappa och mamma gick upp. Så jag gick upp och käkade frulle och fixade lite grejs, bytte om och for ut till stallet, mockade och fixade, städade hö boxen och pyssla med min bebis. Longerade honom för Natalie skulle kommit ut och ridit men hon fick inte. Men nu har han ju iaf blivit longerad så behöver inte göra något mer med honom idag. Ska väl ner och ta in honom om en liten stund. Sen blir de in och färga om håret!
 
Gaaasch vad jag är trött! Trevlig helg för min del iaf, även om allt känns så hopplöst nu, men ja, min läkare skickade en ny remiss till ortopedien så jag ska dit igen. Trött på detta! Hon ska då fan ha dåligt samvete sen förra gången när hon bara sa att de va en smäll och knät bara var krossat! För det va ju faktist värre än så.
 
Aja, pallar inte skriva mer, ni får ursäkta om det blev lite stav fel här och där men jag har lite brottom ;) Puss hej
 

Hemma idag - Fredag

Hola babes!
 
Är hemma idag, mådde inte alls bra när jag vakna, ont i halsen och ont i huvet. Knät var inte heller på min sida. Men jag känner mig piggare nu. Huvet är lite bättre och halsen detsamma, efter lite ipren hit och dit. Egentligen borde jag äta nu, för jag ska iväg till vårdcentralen kl10 och kolla knät igen. Eftersom att det inte verkar vilja bli bättre. Får se vad jag gör med W. Natalie kommer inte. Och eftersom att de har vart plus grader och nu minus grader så antar jag att paddocken är isig och sten hård, så jag kan nog inte longera heller. Kanske tömkör ut eller går en promenad om knät tillåter. Känner mig nervös faktist, vill ha reda på vart felet sitter i knät och vad vi kan göra åt det. Jag vill börja rida igen!
 
Fixar stallet efter v.c. Känner jag mig piggare så kanske jag hänger med Mikaela och Jessica till ridhuset och kollar när dom rider. Men det beror på om jag orkar efter att dom grejat med knät. Men det hoppas jag!
Ska ju ändå bara sitta och kolla på och hjälpa dom lite. Så det är ju inte så komplicerat om vi säger så.
 
Nej jag måste äta nu! Sen byta om och åka! Puss hej.
 
Min fina från våran första fotografering för rikig fotograf!
RSS 2.0