Ser du stjärnan i de blå? Ja den lyser för oss två

Jag saknar dig, my own soul sister.
Du kanske inte vet hur mycket jag älskar dig, men det går inte att förklara med ord. Min aaaaaaaaaaaaaabvf x1000. You are best go girl! Du är kung! Min älskade, vi är bäst tillsammans!

Emme ♥ Emma
Life in, life out.

Vi bor på lååångt avstånd, men det betyder inte att jag inte älskar dig. Jag tänker på dig, varje natt, innan jag ska sova. Du anara inte hur b ä s t du är! Hjärtat, jag vill ha dig här, och nu ! Min egna sanna bestaaavän!

Aldrig haft en sådan sann vän. Bara kännslan är amazing, och att det är jusst du, ja det gör det ju bara ännu ballare.

Du är bäst, du är kungen i mitt hjärta ♥

Älskling. Glöm mig aldrig! Du får mig le när jag mår ner. Du får mig glaaa all time. Alla våra sämsta dåliga skämt om allt. Alla skratt. Alla dagar. Alla minuter. Alla sekunder. Med dig ♥ Du gör mig hel. Den pusselbiten som jag var tvungen att hitta så att jag kunde bli hel och lycklig.

Hoppas du läser detta och fattar vad jag menar. För detta är true story upp till 110%. Du är mitt
allt!


ALLA
checkar brudens blogg! - http://johanssonsen.blogg.se/



Tjenna!

Halojsan! Kom typ nyss hem från valborg firande med folk! :) göttit! Eric, Clara, Ellen, Amanda, Lovisa och Malin :) snajsit!

Dö trött!

Gick iaf bra att rida! :DDDD <3
På onsdag ska vince till strömsholm o fixa tänderna i g e n :)

Bjur på flummsig bild!

Stallet!

Drar ner och rider Wåris. Vince får vila.. av en orsak ;(

Vet inte vart jag ska rida faktist! ledig imorrn hell yeah CHILL!

Nej måste dra nu puss!

Tja Bloggen!

Det va itne igår inte, det var i förrgår!

Nejmen va knappt hemma igår, chill med nora o casper! najsit iaf!
Ikväll blire nog film lan med bruds :) men inte så mycke bloggning idag heller :( men lovar det kommer!

Men måste käka oså väntar ponnysarna på mig! puss hej ♥

Eld Vakt!

Hell yeah ;) Eldvakt från vardagsrummet!

Jises

oh my gad!
Redan TORSDAG! Imorgon äre fredag, sen är det FEM skolveckor kvar ! gad vad jag längtar!

nä, börjar om typ 10 min så ska chilla tills dess :) byeeeeee :*



Wiihoo!

Det går frammåt nu! :D:D:D

Ponnysarna går bättre än bäst! Anna hjälpte mig med Wåris idag, vi red samma väg som i måndags, super nöjd!

Nu ska jag hoppla in i duschen o förbereda mig inför imorgon! :-)
Puss på er :*

helluuuu!

Snart slutar jag, har slöjd jusst nu! Slutar nog om en halvtimma! Hoppas på att mammi kan hämta så jag slipper vänta en heeeel timma på tåget :D

Träna med anna sen! Ska rida ut så som vi gjorde i måndags! :) chillit!
Ett lycka till? :)

hahahaha fått för mig att de är torsda? haha ja, jag är inte en geek nej, men ibland tänker jag verkligen blondt! haha!

kyss på er!

Så sjukt trött på detta.

Serri? Bullshit. Blööö. Nej. Nu vill jag byta skola, börja nu klass och starta mitt nya liv! nej men forget it. dreaaam.

Blir så lack. Att folk inte kan respektera för den man är. Omoget. Så falskt att inte våga visa det man egentligen känner. Nej nu är jag trött på detta bullshit! Nu har jag en RIKTIGT fin vän i min klass, och henne KAN man lita på upp till 110% . Jag ska totalt skita i vänner jusst nu. Jag ska skita i dom och tänka på mina betyg, på min framtid! Detta blir GRYMT!

Jag är ball.
Jag är älskad.
Jag är snäll.
Jag är fin.
Jag är söt.
Jag är snygg.
Jag är cool.
Jag är bra.
Jag är mig själv!

Jag är precis den jag vill vara och kommer nevehh att ändra på mig för andras skull, neveh! Det är bara att glömma era bullshitare !

Jag är PRECIS den JAG vill vara! Och det är jag GRYMT stolt över! Verkligen! :D

Ponnyn ♥

Denna ponny tog mitt hjärta med Storm ♥
Han e den vackraste ponnyn i mina ögon ♥ Han bryr sig inte om omgivningen, han ger mig kärlek och ett glatt humör. Det är en sådan man ska ha ♥ Titta bara i hans ögon, han tar en! Amazing ♥



Träningen!

Amazing pony ♥

Galet vad Wåris kan överraska ibland!

Anna skulle hjälpa mig idag! GASCH PONNYN!!!!!!!!!!! love him! Vi red ut, för det MÅSTE vi verkligen träna på... har inte kunnat rida ut på länge, inte ut med andra för doms hästar går inte att rida med galna. Så vi red hagsta rundan (mycket folk, bilar, tåg och traktorer. Så anna cyklade och jag red. Jag värmde upp i paddocken innan. Gick bra :) sen red vi, vi travade på ALLA gruvägar. I en väldigt luuugn tackt. när vi kom förbi åkern gick jag ut i kanten, han va spänd osv.  Vi fortsatte trava uppför om nedför vid hus och vid åkrar det sket vi i! Sen kom vi till ett ställe där han va tittig, struntade i det. Tittade frammåt. Fortsatte red för bi vår stora skräck (traktor.) Gick hyffsat! sen kom vi till pulka backen dääär så provade vi något nytt! Upp för den steniga BRANTA backen ner för det platta BRANTA backen enda ner, upp för den platta o ner för den steniga sen masch pankaka rätt fram! red i lera o vattenpölar! JAG SKULLE BESTÄMMA! Sen kom vi till en större vattenpöl. Där krångla han! Han slängde sig, slängde sig ut på lerigaåkern. Men banne mig, han SKULLE nudda den! Efter ett långt velande så! mend ena fram benet nuddade han vatenpölan! :D Sen red vi på och kom till husen. gick bra. Tänkte frammåt o gjorde halvhalter/halter när han tjaffsa i munnen (han gör tydligen de för att HAN vill bestämma.) Då blev han lixom "wuuut dafaq?!?!? varför bestämmer hon? Varför är hon så himla bestämd?!" Men han lyssna som what ever!  sen kom ett tåg, så vi red in vid ett par hus så vände jag honom så han kunde se tåget. Han gjorde ingenting! :'D Då var glädje tårarna väääääldigt nära! Sen red vi hem. Skrittade på asfalten o red in på en grusväg o trava i luuuugntakt o körde myyyycket jobb i uppför o nedförsbackar :D han blev super fin o avslappnad! Inte all stark osv. Och vi tänkte inte ALLS på att han skulle gå fint utan mest att vi skulle klara ridturen :) sen kom vi hem och Båda va SUUUPER NÖJDA!

Finner inga ord för den ponnyn asso ♥ Och Anna, hon är vääääärldens bästa tränare ♥ ♥ ♥

Drar ut till ponnysarna!

Hellu. Sorry för updaten.. men de har vart en hel del skit med min klass i helgen. blöööö, sånt som får en att inte veta varför man fortsätter, u know?

Nu ska jag hoppa i mina underbara ridbyxor ♥ från hööks! :D de med äkta swarowski! REKOMENDERAS STORT! Bästaste och skönaste ridbyxorna jag någonsinn haft under mina 12 år i häst världen! :D jälvklart å kommer jag inskaffa alla färgena! Lugnt!

Puss på er!

EmmaBlomgren @ Insta

Grym dag!

Blev en grym dag!

Efter att vi vart i V-ås så hängde jag med jessica hem, vi had as kul, kollade även när hon red sin unghäst Hero, SUPERFINA!!

ska tat d lugnt nu, Hörs, hejdååå!

Taggar!

Väntar på besstiiis, sen drar vi till stalle, sen taggar vi VÄSTERÅS!

Blöö

Sorry för updaten, vart 7kt amzing trött sen allt igår, ont i näsan, ont i huvet o nacken :( anledningar till vrf jag inte kunna blogga. sen jag kom hem har jag bara tatt de lugnt i soffan, mockade bara åt hästarna.

Imorrn drar jag med gött folk till Västerås, erikslund, donken och hööks väntar!! Alla som är där KOM VETTJA! Kl.12 sammlas vi vid hööks :D vi kommer flumma sönder o ha massor av kulit!
Kom igen KOM NU!

Nu ska jag chilla lite hejdå :*

Åhhhh.

Jag blir så jävla arg på mig själv.

Dagens ridpass på wåris... det gick totalt åt helvete.

Bestämde mig för att rida ut (mot min vilja då jag blitt as rädd när han hållt på.) kände redan i början att han va spänd o tittig. Började kräva lite (dressyrjobb på en väg) han börjar småcbocka liiiite. Men inte mer med det o jag va på hnm på dirren. Gick sådär, försökte lossa hnm i höger. galoppa på raksträckan , saktade ner o skulle skritta lite, o poff så va han RAKLÅNG på bakbenen och vi va på millimetern att välta över. Fy tusan. Jag va inte alls berädd och fick världens smäll i ansiktet vilket slutade med näsblod-fläskläpp-rääääädddd jag.
Jag bara kände hur nära det var att vi nääästan våltade över. Den kännslan, usch finner inga ord. Jag är skakis. Ni kan ju bara tänka er att de känns som att hästens rygg viker sig. Jag hann slita i ena tygeln o fick ner honom. (ja jag slet, hellre de än att hästen bryter ryggen o jag typ dör.) Jag blev chockad o började gråta. det va inte kul alls. Jag hade både ont o va helt "whaaaaat dafaq hände?" fattade ingenting för allt gick så snabbt. Red hem o fick hoppa av, kunde inte fortsätta, tänk er att bryta näsan! Det gör fortfarande sjukt ont så har tatt ipren.
Men imorgon e de nya tag. om jag vågar vill säga...

Vincen va iaf lika underbar som vanligt!

Nu ska jag duscha, sen ska jag chilla i soffan resten av kvällen, o plugga -.-

Ibland...

...undrar jag hur jag kan va jag! haha okej. Nu kanske jag låter mysko men asso, jag är jag du är du' ingen kan skilja på oss, du har 10 fingrar jag har 10 fingrar, du har 2 ben jag har 2 ben! MEN vi har heeeeeeeeeeelt olika feelings! Japp. Du känner så och jag känner såhär. Det kommer ALDRIG ändras! För vi har två heeeeeeelt olika själar! :) Tänk om hela världen vore likadan? vorre inte så jävla kul va? - Nööööö.

Ibland kan jag va ganska interligent haha!

~Life

Hur många ÄKTA vänner har jag egentligen?

- INGEN.


Blöööööö ibland är livet inte enkelt, inte när man knappt kan lite på någon längre. Vad ska man tro på och inte tro på? Ja, ibland är det svårt att veta. Veta hur man ska tänka, veta hur man ska göra för att få det rätt och bli älskad.
Tur att jag har världens bästaste familj, evvaaah! De enda jag kan lite på.
Eller de enda jag VÅGAR lite på. Kompisar kan ljuga håååårt. Och sånna gillar jag absolut inte. Jag har alltid vart den person som tycker till om personer vid första intryck, jag vet lixom hur de funkar då. Om jag gillar dom eller om jag inte gillar dom. Men bland mina vänner får jag inte va sån, då måste jag vara exakt som dom. Och det är inte den real me. Den jag är vill jag visa. Jag vill inte visa en falsk sida av mig som inte säger vem jag är.

Jag vill att personer ska se real me. För det är den dom skulle gilla. False people är helt enkelt inte säkra i sig själva.

Jag skulle inte vilja va den populära som alla gillar för stilen, inte va den aalla gillar för att man har pengar, för att man är en fet riktig bitch. Men det ser inte människor idag.

Jag kan se, för jag har vart med om det, över 100 gånger känns det som. Jag vet vilka jag kan lita på, och inte lita på. Och det är jag stolt över. Annars skulle jag bli sårad över en miljon gånger om dagen.

Okej... nu ska de inte bli för mycket deeptalk. Men blir bara så frustrerad på folket ibland.

Pluggat!

Plugg plugg plugg... snart går la endå denna störda värld under lr? ;)

aja, klart iaf!

Jusste klippte mig idag! Blev najs och jag har väääääärldens bästaste frisör, hon är grym! Förra gången tog vi 15 cm (behövdes o de va snett :S) idag tog hon bara TVÅ! :D o topparna va knappt slitna :) skönt! O de bästa e att hon bara använder värmeskydd o hårsprej! Så sjukt skönt o slippa ha massa äckel som stinker i håret! Yalla ni måste hålla me!

Imorrn slutar jag 15, ska rida båda två :)

Nu ska jag käka o hoppla in i duschen! Måste få ur hårsprej o tvätta bort smink :)

Hare gött, c ya!

Nyss slutat!!!! :D

Hell yeah! Nyss slutat så nu ere hem o käka, om mamma o jag inte hoppar in på donken :D ska äta, ta in wåris, fixa iordning mig liiite osv :D pusss

Lunch nu jaooow!

Har precis ätit lunch o ska ha svenska (trrroooorrr jag) sen slöööjd ;-)

Hare götttt från mig!

(kommer tidsinställda nu.)

Gomorron Gomorron!

Nu ere dags för skolish, wåris ska ridas ikv efter att jag klippt mig om jag inte kommer hem föööörsent :) mamma hämtar mig i skolan kl 15 sen ere bara hem o käka ta in pollen o dra!

Men nu måste jag skynda satt ja inte missar tåget haha!

hejdååååååå :*

Cha Cha!

Hellu! Nyss kommit in från stalle, sitter o pluggar :) Wåris vila o red en långis på Vince, ska klippa mig imorrn så d får vila om ja inte rider wåris på kvällen :)

Måste fortsätta plugga nu! Hejsvejs!

ooopsss

ledssen, hinner inte updatera... 7kt stressad...

hej så länge.

Dagen

Imorrse stack mamma och jag upp till klubben och kollade på Christine när hon tävlade :) vi såg bara första klassen, de vägra ut sig :( tyväääärrr, men bättre lycka nästa gång! Tror hon starta i 90 oxå. Men är inte riktigt säker.

Ponnysarna gick ut. Vince skrittades/travades. Wåris och jag red ner o vände till sjön, gick bra :) as pigg bara haha! skulle egentligen bara skritta eftersom att han gick hårt igår,  men blev lite rejs osså :) gick bra :)

Sen busa vi lite ihagen, bästa plutt! nu kan han skänkelvikning på kommando, lr nästan! :DDD har 2 filmer i mobilen, men hittar inte sladden så ni får dom en annan dag :) Fast de är inte på skänkelvilkningarna :)
Han är så sjukt rolig att busa med verkligen!

Men nu ska jag käka, lovar att jag ska hinna med bloggen lite mer imorgon :D

Ridpasset!

GAAAAHHHHHHHH!!!!! MIN PONNY ÄR SÅ BÄÄÄST!!!!

Red ju i Valskog idag! Blev urkassa ridhus bilder :( men har några filmer, red as kasst för han är så jävla jobbig o få ihop...

Jaja. Ibörjan så fick vi rida dressyr, va en annan där även fast jag bokar :S så fick iaf rida dressyr i början, sen när hon va klar ställde vi fram hinder. gick riktigt bra och som vanligt går det undan o skit bra oxå!
Hoppade på medellinjen för att uppmärksamma honom att inte bli stark efter hindret. Gick kanon! Sen bytte vi varn osv. Sen ställde vi upp ett på diagonalen. Hoppade det först, sen skulle jag vända upp på diagonalen igen och byta varm (snävt) och svänga in på ett räcke på 70. Självklart gick de som en dans förutom att han busade lite :-) <3

Men jag är super nöjd! Haha wåris ville inte gå på när vi skulle lasta hem. Gick in på andra hemma :) vet inte vrf han krångla idag :s

jaja nåra bilder







¨

Mina Paint skills ;)

Hejsan!

Nu har ja kommit hem från stallet, tog in wåris så han får äta lite :) Ska ner om en kvart o fixa iordning honom sen lastar vi!

Ska bli sjukt kul och jag är taggad till 1000! Anna ska hänga med ! :D (hans förra ägare och min granne^^)

Ridhus imorrn!

Imorrn skjutsar pappa til ridhus :D ska hoppa :) Ringde nyss heeeeeeeelt själv (!!!!!!!) och BOKADE tid :D så imorrn halv fyra/fyra så har jag tid :) en stund frammåt oxå :)

ska gå o käka, hejsvejs!

Drar till Agnes!

Drar till Agnes nu och chillar lite och kolla kanske på när hon rider Bucke :D hennes nya :D 
Vincent fick vila idag och mimmi red Wåris :) kände för en häst ledig dag! vart så jädra stressit så :) nyss tat in wåris :) nu ska jag dra! 

puuusss! kommer lite svar på frågor senare/imorgon! hejdåååå! 

Heloj!

Nyss duschat o fixat in för imorrn :)

red båda ponnysarna idag, gick bra!
vince fick klättra och wåris fick dressyra i paddocken :) Tyckte Wåris markera lite i vänsterfram, men han skoddes i dag så d kan ju vara drf. :)

nu ska jag ta o mata ninisarna o chilla lite sen sleepaa!!!

hejdååååååååååå!

Deeptalk

gaaaaaaaaaaasch.... hhöhhhhhööö, nej nu ska jag sova, srry för updaten idag!

mer imorrn, i'm promise.

Tiöööörd!

Yepp! trött som ett as D: haha, ska ta o sova, red båda ponnysarna hemma :) blev lastträning och en timmes åk med wåris...

nu ska jag duscha o kika tvä! puss

Nu käk!

Ska käka, sen sova och tagga inför imon! gött blire! pappsen och jag fixa lite med transporten så nu kommer vi iväg! :-)

Ett lycka till kanske?

Om inte hare gött som fan!

Hur jag sminkar mig

Öhh fått 845120748651320 mejl om hur jag sminkar mig och andra frågor and here u go!
de flesta ville ha vlogg på när ja sminkar mig, men ne.

Använder la typ Fit me Fondation fråm Maybellin, mascara från Maybelline som heter "The colo ssal volume' express mascara" funkar super på mig! Skuggor har ja från massa olika shops' typ hm, kicks maybelline, o ja osv, ögon brynen noppar ja o sen fyller jag i dom med en mörkare brynpenna från hm! As bra och brynen blir såhäääääääääär bra! Älskar den! Sen e de la inge mer ;)

mer frågor e bara att skicka till min mejl! [email protected]!

Ridit 3 Hästar Idag!

Yes, you reading right babee!

Christine och jag red ut en långis, gick ut på åkern och jobbade hästarna, (vince o zack) gick super! Vince gick i stadig form osv. På väg från åkrarna bytte vi, gick kanon på Zack! Bara att han va rätt stor gämfört med ponnysarna, men det gick bra :) Längtar efter en stor maffig häst! Red hemmåt o sen red jag ut på Wåris. Trimma barbacka eftersom vi ska träna imorrn, :) gick bra och han kändes fräsch i kroppen! Pigg och glad så red inte så länge med tanke på att jag ville ha energi i honom imorgon!

Nöjd with my horses!

Nu ska jag ta't lugnt och chilla framför PonnyAkuten kl. 19.00 Missa inte det! Puss på er! ♥

Glad Påsk!

Glad Påsk på alla underbara läsare!
Blev en grym dag!

Meningen va ju då att jag skulle överraska Christine med vince barbacka o fjädrar i man o svans, men planerna blev endrade i sista sekund då jag fick ta plan B ist. Zack var rädd för Boris (shettisen) och va orolig hela dagen så vince kunde tyvärr inte lämna hagen. Så jag fick ta Wåris! Va med på att åka av, men han brydde sig inte om fjädrarna, skönt! Christine uppskattade överraskning mycket! :)

Nu ska jag och mi familia dra och spela kort hos familjekompisar :) Puss heeeej på er!


Drar på Brors Match i Tunavallen!

Alla Checka min Aaaaaabvf!

Yalla! Checka världens bästa Emelie! Ni hittar henne häääär : http://irishqween.blogg.se !
Min allrabästavän, älskar henne sjukt x100000000000000000000000 ♥

Puss på dig Emelie ♥

Nu Påsk!

Påsk middag med bror nu :)

Det gick åt helvete att rida! Wåris och jag slog rekord i bockningar + stegringar!
blä. Ingen ridning alls förrän vi kommer till ridhus, antingen söndag eller måndag.

Imorgon väntar en feeeet överraskning till Christine, mer bilder och KANSKE film får ni imorgon där jag gör det! :D:D:D

puss!

Follow Me @ Instagram !

Follow me ! EmmaBlomgren!

Nu ut till hästarna, puss! mer update later on!

@ Me

Nu hemma! blev en toppen dag med mina bruds! va nere på stan sen gick vi till Tuna. Fikade och köpte en t-shirt från Gina 99:- och en kepa från Intersport för 180:- as snyyyyyggggaaa!

Nu ska jag vara social hela kvällen med familjen och mysa :) Hare gött! Puss

Bråttom!

Nu måste jag byta om o sedan ta tåget in till eskilstuna med brudarna! Kännde igenom wåris lite i dag och han kändes hel fräsch! Nej nu måste jag byta om, mer update later! pöwwwws!

Träningen!

Träning gick la bra till slutet. I början dumma han sig och tog bettet o försökte sticka ut från paddocken. Det slutade med att vi hamna in i staketet och vällte en stolpe och fick stöt. - aj. Fortsatte kämpa, gick la sådäääär. Emelie satt upp, INGE LÄTT HÄST. jävla hela tiden och är inte arbetsvillig på något sätt.
Men i slutet gick det lite bättre när jag hoppade upp och tog nya tag :) han gick fint o avslappnat då. Men det är så jävla mycket häst i den busen, inte lätt men jag kämpar! Finns super många som tror man bara kan sitta på honom men neeeeeeeeeeej. Emelie som rider stor häst o tävlar högre tyckte han va svår. han tar bettet och gör som sin egen vilja säger, that's it. Men nu tar jag nya tag! :)

Vince gick barbacka i skogen med skritt o trav, super mysigt och han gick kanon! That I want!

Körde på
http://hooks.se nya vår kollektion som jag köpte på sportlovet, ur snygg!






Inte tänker han jobba!








Ingen kommentar om min sits, kan verkligen inte rida i dressyr läder.


Trött kille efter hårt dressyr pass, INTE SÅ SVETTIG faktist!




Så nu har ni lite o kolla ;) C u later!

Fölååååttt

Ooopppps! ingen uppdatering igår :( men hade fullt upp all long day! Red wåris BARBACKA ! :'D 10 min i paddocken men thats something! ;)

Aja, sen stack jag mimmi mamma och emelie till stan :D as ballt! emelie och jag flummsa runt som vanligt :) sen stack vi hem till henne och kolla film :) Gick hem tyo halv 11, fyfan vade de va scary asso! bracka till i hela skogen så ringde mimmi som ringde linus som fick hämta mig typ 50 m från huset HAHA x)
Mesiga jag, haha!

Idag blir det träning för emelie på wåris och sen rida vincent :)

See u later! pöwwws

chill nu!

Vart med underbaraste Ellen o chilla, spela fotboll med Clara o eje oxå! Haha Ellen du har bra skills asso! :* siktar skjuter missar bollen och flyger o landar på rumpan! Såååååå bäst är du!

Helt hävla trött. Sis och jag red ut, gick la helt okej. Wåris skötte sig azum, vincent va lite pigg och så. Men de gick, och han gick super fint! :) Nä ska chilla i min underbara soffa nu ♥ puss på er! Bloggen får somna tidigt ikv! ;) Pallar nog inte uppdatera mer ikv!
Se u tomorrow guys!

love ya!

Redo för kusiner!

Tjolahoppsan!

Haha, vakna för en timme sen! kunde´verkligen inte somna om, as jobbigt! aja don't care!
Nu är jag vaken o rätt pigg faktist! Ska la ner till stallet o ta hand om djuren, ska hämta hö oxå :)

bloggar mer later on!

Love ya!

You Da One

Amagad

nu blev jag fett med trött asso! kanske dags o ta o sova! ;)

aja, natti alla sötungar! ;*

Love ya!

jises

Vad har jag gett mig in på?!?! detta kommer bli så ondskefullt! 4 real asso. utmaningarna är det jag snackar om nu, men vad gör man inte för bloggen?! haha detta kommer bli kul!

Love ya!

Ni hittar mig på http://dayviwes.com , @bride !

Bara för att...

...Ni är så himmla bäst och statisken har ökat så får ni ge mig TRE utamningar!
Släng in en kommentar här eller på dayviwes! yalla! tvekar inte en sekund, kommer inte fega! kommer göra TRE styckna! Så let's go guys!

Värsta planerna!

Planer inför min framtid! ahaha. Får la se om dom blir in real!

@ my bed

Nu har lilla jag gosat ner mig i sängen med kuddar filtar o täcket :) rigtigt najs!
Ska köpa fler kuddar o en säng himmel, najs det kommer bli!
Tror jag ska skaffa fondvägg, men det får vänta tills jag pratat med mina kära föräldrar! Vet inte riktigt vad jag vill ha, kanske ett stort foto på wåris och mig :) i svart vitt!
Ska iaf skriva dit "warhammer & emma-kajsa" :D

aja, vad vill ni läsa om? mejla lr kommentera i detta inlägg!

Om någon i min familj läser detta, ta åt er.

Ni betyder allt för mig. Stöttar mig i alla lägen.
Ställer upp för mig i ridningen, skjutsar runt på mig allt. Jag älskar er in real!
Utan er, ja vad skulle jag då vara? just that! nothing. U are my everything!
Allt jag fått!
Älskar er, mamma, pappa, bror, bror, bror & syster ♥

Måste passa på att länka min underbara syster's blogg, http://mimmiblomgren.blogg.se ! checka vet ja!

Lovet

Okej okej. Under lovet ska jag hinna med ganska mycket.

Måndag: Rida båda (om inte mimmi rider w) Träffa kusinerna o chilla!
Tisdag: Rida vincent och ha hel dag i stallet!
Onsdag: Rida båda, EV. Åka till ridhus med Wårisen. Mimmi åker till sälen men nea.
Torsdag: Rida båda och kanske va med någon (?) Wåris ska ev. gå i paddocken med mina 2 kompisar som ska vara häst vakt o ville att vi skulle rida, någon av dom kanske får låna wåris en bit in i passet o träna lite för mig.
Fredag: Rida Wåris, Vincent vilar. All night med mi familia!
Och massa update här på bloggen!
Lördag: Rida Vincent, Kanske skritta Wåris. Spendera dagen med djur familj och kanske vänner!
Söndag: Rida båda ponnysarna, KANSKE en annan polle.
Måndag: Städa rida på ponnysarna och förbereda inför skola
(tisdag)

Jo här har ni mitt lov! dock kommer det ju självklart att ändras lite smått! :)

Dagens!

Red ¨båda ponnysarna och båda gick GRYMT!
Wåris kunde skrittar på hel LÅNGA tyglar! fyfan va glad jag va, den känslan har gick inte känt på a long time! Sååå skönt!
Vincää galoppades på en väg mellan 2 åkrar, satan vad fort det gick! men så kul! den känslan, i solen vinden blåser i ens face, best! Båda gick på bett :) imorrn blire stall hela dagen och ev. kolla in agnes nya polle, den jag skulle kollat in igår, men han kom idag istället, och hon va o tävla på sin andra ponny så de får bli imorrn ist :)

Jaja, har tråk kväll så vänta er update hell yeah!

GLÖM INTE ATT FORTSÄTTA SKICKA MEJL TILL [email protected] ! puss!

Go bloggen!

Fan va grymma ni är alla läsare!
Alla kommentarer jag fått på EN DAG. Wiho, nu fan satsar jag på bloggen till 1000!
Ni är övergrymma! Statisken ligger grymt bra till! Ni är verkligen bäst!
Fått 7kt mycket mail, love it! grymt kul! men hinner inte svara på alla, tiden räcker inte till det, men jag lovar, ska ta mig en dag nu under lovet och svara på varenda liten fråga!

love u , puss!

om..

.. du endå kunde se hur det egentligen är.

RSS 2.0