Veterinär besök

Tjoo bloggen! 
 
Tänkte bara berätta att jag va hos veterinären med Snöboll idag, märkte i förrgår att hennes öga var kletigt och inte bra. Så vi ringde igår och fick tid till kvart över 9 idag. Tackar mig själv att vi ringde eftersom att de va ganska allvarligt. Hon har ett sår på hornhinnan. Men som tur va inte va så djupt. Så nu får hon droppar i en vecka 4 gånger/dag och så hoppas vi att de är bättre tills återbesöket på onsdag. Han ville att vi skulle komma tillbaka eftersom att det är allvarligt.
 
Så nu ska jag sätta tider varje dag när hon ska få den. Och är jag vaken på natten ska jag ge henne droppar då med. Så 4 gånger från att jag går upp tills att jag går och lägger mig. Jobbigt men allt för att min stjärna ska må bra. Haha något som va lite kul var att hon drog så himla mycket uppmärksamhet. Började med att en sköterska kom och sa "nemen, jag måste bara få hälsa på henne! Hon va så söt och det är sällan vi får in små kaniner!" haha va lite kul och gjorde min dag! Sen kom det lite fler människor, bla en av veterinärena, hon frågade lite osv haha. "kommer hon tappa den pälsen? hon va väldigt söt!" så gulligt :) Borde sett lite kul ut när jag, snart 14 år kommer med en liten kanin till veterinären. Det är få som faktiskt tar sina kaniner till veterinären och faktiskt istället låter dom dö. Vilket jag anser vara helt fel. Har man ett djur så ska man fan ta hand om det! Det är ett ANSVAR man tagit. Jag har inte hjärta till att se ett djur lida. Som i somras, när min första egna kanin dog, 8 år. Hon fick lunginflamation, grät hela dagen för jag inte ville att hon skulle ha ont. Vi åkte senare in på jour och vi fick antibiotika och se om de skulle hjälpa över helgen annars fanns det inget val. Fick välrndes skuldkänslor när jag bar ut Snövit ifrån kliniken. Det kändes inte bra för hon mådde inte bra. Min värld mådde dåligt. Det slutade här med att Snövit tyvärr dog i mitt knä i bilen på väg hem. Min andra halva dog och är fortfarande död. Jag gråter än idag när jag börjar prata om henne.
 
Men denna gång känns det lite bättre.

24 Mars

Inte mycket händer i de röda huset ;) Pappa dunkar musik och fixar i mitt rum :D Mamma har en kompis här och jag ska nog snart åka in till kungsör för att va med Natalie, Lukkeee och Isaac :D härlig dag, ska dock inte stanna så länge i kungsör, har insläpp :( men de blir nog kul ändå :)
 
Mockat och släppte ut hästarna imorse, så nu har jag inte stalltjänst på två helger, sköönt! Dock har jag ju lite i veckorna ;)
 
Nä ska dra, hedooo

Fire

Stark ponny hääär! Vi är on fire.
 

Bra kväll

Hemma hela dagen, ganska skönt.
 
Dagen gick från dålig till sjuuuukt bra! Åh galet vad jag är glad!!
Imorgon kommer Natalie, tror vi ska till kungsör efter att vi fixat våra stall :-) Träffa Lucas och Isaac :-) Ska bli kul, min bästavännor! Ska fixa lite i gamla stallet med :-)
 
Bra kväll och ja, ska nog sova eftersom att jag ska upp skapligt tidigt imorn med ;-) utsläpp och mocka på morgonen, gå en sväng med W sen hem och fixa i gamla stallet. Ska få klart det i veckan. Så det ska bli skönt!
Denna vecka ska bli grym! Grymt folk, skola alla dagar förutom fredag, halvdag tisdag-onsdag. Sen är det LOOOOOOOV!! :-D Grymt! Ska spendera det med grymt folks!
 
Nej jag ska ta och sova nu, höres antagligen imorn ;-) hedoo
 

Nataliee ville att jag skulle blogga

Så nu bloggar jag :)
 
Kvällen igår va grym! Åkte in till Kungsör och va med Natalie och Lucas, sen mötte vi Isaac, Lucas åt kebab sen gick vi hem till Isaac och han och Lucas satt och spela :) De va väl trevligt, och jag tackar Natalie för allt, hon är bäst och jag manr det!!
 
Idag är en dag när jag inte orkar någonting. Gick upp halv 8 och va lagom trött, åkte till stallet, fodra hästarna och släppte ut P & P, gjorde iordning W och gick ut och red. Gick bra men jag åkte av en gång. Men aja, red till paddocken och red lite där. Red på vägen efter och sen red jag hem, släppte ut W och mockade alla boxar och fixa maten. Blev hämtad vid 11. Åkte hem och nu gör jag inte ett piss. Känner att bara för att ligga under täcket hela dagen. Vill inte göra någonting. Helt omotiverad. Ska nog va hemma iaf, hade velat hänga med Natalie och hennes pappa, men så blev det inte.. 
 
Orkar inte blogga nu, hejdåå
 

Allt gick åt helvete

Igår vände typ allt, så nere som jag va och är. 
Mår piss rent ut sagt. Allt vände snabbt. Jag va som lyckligast, men sen gick de utför. Är så jävla sur, ledsen och arg. Sitter hemma och lipar, jessica och dom kommer och hämtar mig snart, ska sova där. Blev lite random men så blev det. Mamma hämtar mig tidigt imorn så ska jag och Natalie rida. Hon Moses och jag Wåris. Ska la bli kul.
 
Antar att jessica kommer få se mig gråta ikväll, men de e ånt vänner e till för. Nu måste jag packa osv. Heråå

Lycklig

Mår så jävla bra just nu, trots lite små skit. Men är ändå så jävla glad!
 
Idag red jag ut med Anna och Pia. Vi travade rakbanan bort sen gick vi bort mot Broby, ganska långt men skit kul! Och jag är den enda med galen häst haha, men de gick bra! :) Skritta ganska mycket, sen vände vi hemmåt och trava+galoppera ganska mycket :) Vi gick ut på rakbanan igen och galoppera hem. Shiiiit ponnyn va galet pigg! Anna badmig galoppera så snabbt som ja ville, hon och Pia låg bakom och tog de lite lugnt. Wåris och jag flög fram i 200 haha, jises, fick knappt stopp på hästen! I början dampa han och stog på stället och hoppa typ, men sen gick de bra o när jag kolla bak så va Anna och Pia typ lite mer än 100 meter bakom x) Så stannade vid vändplatsen och skritta bort mot dom. Men Wåris blev knappast trött haha! Ska rida på rakbanan själv någon dag, eller på rundbanan, vi får se :) 
 
Nu ska jag kolla film eller något, utsläpp imorn så sängen väntar tidigt!
 

Levande

Börjar känna mig levande igen! Gladare och mår helt enkelt bättre. Dock e de ju inte alltid lätt, men det får man ta. Allt går väl upp och ner, nanana han. Livet leker. Wåris trivs kanon bra i nya hemmet, han är så mycket gladare med hagkompisarna! Han ser så lycklig ut :)
 
Imorgon är det torsdag och jag ska ta första livmoderhalscancer sprutan </3 även om jag inte är speciellt spruträdd är jag lite nervös, rädd för själva grejset, eller vaccinet. Nålen är inga problem, bara själva vaccinet. Men men, tar ju bara några sekunder sen är de gjort. Fast antar att killarna i klassen kommer använda mig som slagkudde ;) Får se om jag skippar träslöjden, för kommer säkert få ont i armen och vad fan ska jag göra då? :p fast borde gå, inte vart på träslöjdslektionerna på flera veckor. Skoltrött så de bara skriker om de. Orkar seriööst inte!
Helgen blir väl chill, bara vara och vila upp mig. Fredag har jag utsläpp så blir nog att gå upp vid 5, hujeeeda mig, hur ska jag klara en skoldag? ;) lördag ska jag på magnetröntgen, NERVÖÖÖÖS! Och i veckan hoppas jag få veta vad som ska göras! Nästa helg har jag stalltjänst, upp tidigt fredag till söndag. Buhuuu, 6 varje dag och mocka åt alla, fixa mat osv. Men ska nog bli kul ändå :) 
Orkar inte skriva mer, ska nog sova snart. Puss heeej.
 
Gammal bild på blondiie emmsss ;)

Aj mitt huvud..
Hjärnskakning på hög nivå, haha nej.. Men känns så för jag mår illa och har så fruktansvärt ont i huvet :( känns som om det ska sprängas for real.. men men
Nästan blir blåare och blåare och större hahaha x( men skit i de, ska upp tidigt och fixa Wåris nya box, sen flyttar vi han ev.
 
Orkar inte skriva mer, ska sova, puss hej!

I love you this much

Nöjd!

Nöjd över dagen!
Och jiises vad jag är nöjd över att ha Natalie som medryttare! Grym och hon har verkligen lärt sig Wåris på kort kort tid! Dom passar som handen i handsken och jag vet helt ärligt inte vad jag skulle gjort utan henne. Är riktigt glad över deras insats idag, och jag har börjat tänja på gränserna, Natalie får rida mer som hon vill och hon rider han som jag vill att han ska bli riden. Hon får rida mer fritt helt enkelt och längre bort från mig. Och jag känner mig säker! Jag menar, det är SÄLLAN folk får rida Wåris, han är min ögonsten, och det är ett under att jag låter Natalie rida honom om jag ska säga det själv! Jag hatar när andra rider honom. Men hon och jag rider han på samma sätt, och Wåris accepterar henne. Jag har vart skeptisk till att ha en annan ryttare till W. Men det känns så rätt med Natalie! Och jag hoppas att hon kommer fortsätta ett bra tag till! Och snart får hon rida han själv också :) Så fort han är igång.
 
Idag red vi en lite längre bit, gick och tänkte ganska mycket och studerade hennes ridning på honom, det ser likadant ut när jag rider - toppen! Sen gick vi ner på en väg där jag inte ridit på hundra år, lät henne trava honom bortåt, sen gick vi till en åker som ligger lite inhägnat. Visste inte om jag vågade men guuud, blev nästan gråtfärdig! Så himla fina!!! Och det gick såååå bra! Jag har verkligen hittat den rätta till Wåris. Åhh jag är så glad just nu! :D
Och Natalie gjorde verkligen min dag! Så nu ligger jag nöjd i min säng och ska väl kolla på Melodifestivalen senare, bara ta det lugnt lixom :) Antar att det blir mycket att göra imorgon, ska till Anna på förmiddagen och hjälpa till istallet, sen flyttar vi ev. W på eftermiddagen.
 
Ni får ha det bäst! Och ni får fler bilder på W och N så fort jag lagt in dom :)
 

Häälåå!

Tjo, tja och ja tjena!
Är med Natalie och lever livet! Vi gör typ ingenting mer än att lyssna på musik och sitta i min säng. 
Vi va typ nyss, eller för en stund sen, ute och red, eller Natalie red, och det gick kanon bra! :D
Wåris va as fin och det gick verkligen bra! Och Natalie hade bra kontroll idag :D Sen gick vi ut på åkern en stund och jiiiises vad fin ponny! Han va huuuur fin som helst och jag klicka lite bilder med mobilen. Så ni kanske kan få några senare :) Natalie och jag skulle sovit idag, men det får bli nästa helg eller något :( 
 
Förresten så va hovis här idag som jag kanske skrev tidigare, och han kom typ en halvtimme försent. Men iaf, innan han kom så stog jag och gosa/puss på W, och han nocka mig så jäääävla hårt på näsan precis innan han kom, höll seriöst på att börja gråta och nu har jag ett blåmärke på näsan också.. tror jag fick hjärnskakning för mitt huvudsprängs, eller inte riktigt men det känns så hahah!
 
Nu ska Natalie platta mitt hår, puss hej!
 
smakprov

Haha jag suger

Bloggar ju fan inte ett piss, men ska ta tag i det och få upp statistiken igen!
Förhoppningsvis flyttar Wåris imorgon/veckan. Har packat en hel del saker idag och ska fortsätta när Natalie kommer och rider. Hovis har vart här, haha shade hunnit packa ihop en hel garderob och det va bombnedslag i sadelkammaren, fattar inte hur man kan ha så mycket prylar!
Känns som om detkommer ta hundra år att packa haha! Transporten lär bli proddad med häst och saker!
 
Lite nervös över ihopsläppet men det ska filmas :) 
 
Ska fortsätta dunka lite musik, hemma sjääälv så varför inte? ;) Chiaaoo
 

Bloggen känns död

Haha, varje gång jag ska börja blogga då går det åt helvete. Allt är väl upp och ner just nu.
 
Va på sjukhuset idag. Vi ska inte göra något förrän jag vart på magnetröntgen. Då jag får reda på, några dagar efter, om jag ska opereras eller inte. Känns lite sådär. Tråkigt men jag måste bara fortsätta kämpa!
Nu ska jag snacka med lite folks, chilla och fixa lite saker.
 
ha de!
 
 

hej på er

Bloggar knappt ingenting längre, men Natalie bad mig så självklart! haha ;) 
 
Idag har vart en bra dag! Vakna och vid lunch kom Natalie och Lucas, vi chilla sen gick vi ut till stallet, tyckte det gick riktigt bra! och natalie fick stopp på honom! haha! Sen gick vi hem och åt innan hennes pappa hämtade mig och natalie :) (lucas åkte hem). Sen åkte vi på lite isracing! Kääärlek asso! Träffade gott folk, bla Anton :) va väl helt okej, älskar att vara där! Ochmåste bara säga att Natalie är heeeelt grym! Hon är seriöst halva jag!
 
Här får ni lite bilder från när vi fota för någon dag sen :)
 
RSS 2.0