Vila i Frid ♥

Vila i Frid ♥

Vila i Frid ♥

Vila i Frid ♥

Bästa kvällen på länge

Oj, ord finns inte. GRYMT! skrattat, sett snygga killar, skrikit och sjungit med till KAPTEN RÖD!! ♥♥♥♥
Jessica, jag och Ida (en från finland) kanske ska dit imon me, då e Loreen där :) Kanoxå berätta att imorrn kommer nåra släktingar från finland, ingen kan svenska, so english is my friend! halva min släkt e finsk ;)
Bild från dagen :

City Festivalen 2012!

Jessica och jag drar till Västerås till festivalen! :D nån som ska dit? om komfram o säg hej!!
 
så här ser jag ut idag ;) med ett par jeans typ slitna
 

Nån som kommer gå långt.

På tisdag är det bestämt att bästa jennifer som vi känns sen barndommen flyttar till skåne och uppfyller sin dröm som dressyr ryttare, är så glad för din skull och önskar dig all lycka till ♥ När jag gick till hallen hörde jag mimmi, hon grät efter att läst tidningen, kan säga att jag också gjorde det... Bästa förebilden ever, Jennifer och Zorino ♥
 

Be who you are

klickade nyss in på Nellies blogg och fick mig en tanke ställare. Jag är mig själv, är glad för de siffror jag har. Jag ser upp till Nellie, hon är Nellie, tar aldrig siffror från andra. Jag skulle aldrig ha mage till att fråga en stor bloggare om h*n kunde länka mig. Varje gång jag kollar nellie insta ser jag alltid kommentarer med "kan du inte ge mig en shout out?" "följ mig så följer jag dig!", är ni 3 år eller? Va dig själv och låt folket acceptera den du är inte för att du får en shout out från nellie berntsson? HAH. seriöst? tror ni på det själva eller? Va GLADA för de ni har.
 
Jag har inte, och har aldrig haft en hööög status. Jag är hatad/omtyckt för den person jag är, inte en person jag skulle leka. Jag har aldrig haft en fin tävlingsponny som kan klättra klasser, ALDRIG i hela mitt liv. Den ponnyn/hästen skulle jag behöva köpa själv. Men jag är inte i det behovet. Jag klarar mig lätt med Wåris och Vince, jag utvecklas och det jag lär på dom kan jag ta med mig vidare, jag har lätt lärt mig mer på dom än vad jag skulle gjort på en färdig tävlings ponny. Du lär dig säkert jätte mycket på den med. Men jag känner inte så. Du behöver inte tävla, tävla är steget efter. Steget efter att du lärt känna din häst och känner att ni har en relation till varandra.
 
Jag får höra "men du har ju inte råd med en tävlingsponny?" jo deet har vi, men det är inte det. Jag vill inte känna press på att träna och tävla, jag vill hinna ha FRITID oxå. kunna umgås med min familj. Och min familj har inte ett dugg intresse av hästar över huvudtaget, så dom har ställt upp sjukt för mig. Pappa som inte ens kan någonting om hästar har skjusat på mig träningar, han vet inte hur man lastar en häst, han kunde knappt sätta dit bakbommen, men nu kan han det, för min skull. Bara det känns gött inom mig. Jag behöver inte det nyaste, det dyraste, nej, jag är stolt för det jag har.
 
Jag tycker ni ska tänka till. Jag får inte åka på ridläger varje sommar för att jag ber om det. Jag får kämpa för det jag får, jag får inte för att jag vill ha. Jag vet, och har kompisar som får det dom pekar på, men oxå kompsar som får det dom kämpar för.
 
Så hör ni. Tänk till och tracka inte ner folk för att dom inte har möjligheten att ha det bästa, men tänk att dom har mer tid att lära på än vad ni faktist har.
Hoppas ni tog in lite av denna text. För när jag kollade nellies blogg så tänkte jag till, jag har det jag är glad att jag har. Jag har 2 hästar, inte helt gröna men dom har lärt mig så sjukt.
 
Jag menar med detta inlägg. Så visa er bästa sida, man behöver inte vara bortskämd, det är något man väljer själv.
 
 

bad bitches

shue ;)
 
kom nyss hem efter en ridtur på W ♥ gick bra, men tog de rätt lugnt o galoppera på gräs vägen mellan åkrarna, myyys ♥
Vince fick vila, eftersom att jag vart rätt sjuk så orkade jag ingenting efter W. Han va ju rätt pigg efter 3 vilodagar ;)
 
Aja, i förmiddas stack jag och jessica till erisklund, vi käkade och shoppa :) fynda, en grimma på hööks 50 :- ;) sen lite kläder, två tröjor från Gina och ett par shorts o en t-shirt  från H&M :) najsnajs. När vi kom hem färgade jag dip dye på jessica :) hon verkade gilla de men hann inte se för hennes pappa kom o hämtade henne när vi skulle torka de :) mina är ballaareee idag! men dom ser as röda ut på bild? :s konstigt ;) aja, ska försöka klicka bild med kameran nån dag o hoppas på en lyckad bild med rätt nyans på färgen ;) för den är rätt så rosa ;) men kan itne annat än att älska den!
 
nej nu ska jag kolla på tv o ta de lugn :) hade!
 

tänk

Why to lie when you can tell the trueth?
 
Någonting jag lärt mig. Aldrig mer att ljuga, alltid mer att säga sanningen. Emma Blomgren, tjejen som gjorde misstag, som hon lärde sig av. Nu kan jag, nu vet jag, nu vill jag. Jag är starkare än bamse, men svagare än Pippi. Men jag vet och har lärt mig av detta, o jag vill bara säga att gör det inte! :) ljug inte. never. Det kommer jag INTE gö :) Men det va inte bara jag. inte bara jag som gjort fel. så shut up. inte för att skylla ifrån mig. men sorry. ta inte illa upp.
 
men titta mina najsiga nya dip dyes, bilden is a lier, ni får bättre  bild imon guys! dom e inte alls lika röda o mer rosa :)
 
Men go' natt på er allihopa! ska tjilla o äta lite. Inte ätit ett skit under dessa två dar, eller jo, lunch idag och ingen mer ;) börjar få lite aptit så tar en macka till käk nu, aja puss hej!
 
 

hatar att börja med ett "hej"

jo rubriken ♥
 
nej men mår bättre idag, endå sjuk men vafan ;) lev livet guys! var nere hos wåris vid 12 o kollade så han mådde bra, ska ner dit snart igen, då sov han, min latis haha ;) livsnjutarN ;) ikväll kommer bilder från när mimmi fotade mig :) o mer bloggning, orkar verkligen inte, lixom pallar inte sitta vid datan oså, men tar tid ikväll o sitter o svarar på lite frågor oavsett vad.  nej nu dör datan o jag ska ner till wåris, så vi hörs ikväll, puss hej ;)

tja bloggen

blir ett snabb inlägg nu. sjuk, feber o ont i hals + att jag hostar :( och usrch på detta väder! gick ner o tog in wåris så han fick vila lite, o torka så nu har han täcke <3 vince får också vila idag. mår värkligen sämst, och jag brukar i vanliga fall lätt rida när jag e sjuk :( jaja. får se om jag orkar blogga mer idag, annars får ni hade och njuta av det fina vädret *host* ...
puss hej.

Chaaa chaa bllooogäään!

Tjillar med ämäälieee och tippzon, haha nej tippex :D
 
Emelie fotade mig och W idag, fina bilder! :D nej nu skall vi tjillelilla med skypen, nån som vill skypa? o sen läsk o chips! ;) adda min skype, emmaablomgren! :) då blire vi glader!
 
buss och puss! ;)

Väntar på...

...TADAAAAA... JOHANSSONSEN SÅ KLART! :D Ska bli  balla dagra med AAAAABVF! :D<3
 
Vi ska ha as kul! :)
 
Christine o jag red tillsammans idag, vince skulle tävla hela tiden o var rätt jobbig i början, sen gick vi in på en liten volt på vägen o jag skulle få loss honom oså, han gick TOPPEN och jag fick verkligen KÄNSLAN! han jobbade super och christine berömde oss så väl! :D han gick fint på rakt spår hela vägen hem oxå! :D i ös regn xd o han e nog den svåraste häst jag ridit! det man måpste ha e tålamod o verkligen kämpa för det han ger! vilket jag tydligen gjort nu! :D så stolt över mig o v ♥ wåris får nog vila idag, om inte emelie vill ner o säga HEEEEJ till han :)
 
nej nu ska jag äta lite innan flummsan kommer! puss hej!

Warhammer

För världen är du någon men för någon är du världen ♥

meningen att pusta ut nu?

död efter igår! haha. sen natt, kollade tyskland - grekland. eftersom att tyskarna va här - grannarna ;) tyskland vann ju, va en rätt rolig match faktist!

men aja, ska la ner o rida ut på skrutten, rider i min oskööna sadel, alltså den jag lånar. kör galopp på nån sträcka - kooorta läder, då e den helt okej! men fyfan o rida i den, bryter fan rumpan! längtar efter min nya!antingen en prestige eller en kieffer, återstår ;) men blää på denna jag har nu! då e lungt min gammla som inte passar w skönast! nä, nu måste jag tjiila vidare! bloggar la mer senare!

kass uppdatering

yes, kusinerna kom hit o tog en fika idag o sen har jag städat o ridit med anna. Eftersom att min sadel ligger hel knas så pröva vi nalles gammla som han haft förr, 30 år gammal men den låg perffa på min skrutt. Dock e den as obehaglig att rida i ;) men aja, nu har jag 2 sadlar, skall bara ha den som jag pröva idag tills ja köpt en ny ;) vilket jag gör snarast då jag ev. hittat en i köping :) en kieffer ;) hoppsadel. men sålänge har jag den som jag tog hem idag som har huuuur smalt säte som möjligt! seriöst, får as ont i rumpan haha! nen de e la klart, vi hade den på Nalle (♥) o då va mimmi o jag små, vi börja rida han när jag va 4-5 kanske? så då hade vi mini rumpor ;)

Red barbacka, me anna o mille, skrittade bara då mille är halt :( han slängde av sig en sko o blev öm/halt. :( vilket oxå syntes tydligt. men bara skritt o de gick bra! på vägen när ja mötte anna så red jag ut på åkern o trava + galopera, snacka om att vårt problem e borta! älskade ponny!

Nej nu ska jag sova, upp tidigt imon o rida båda ponnysarna! sen fixa till hemma oså :) puss o go' natt!

Kör en snabbis här

älskar nya blogg.se!

aja, mamma och jag sticker till västerås, hon ska leverera så ska vi åka till erikslund och kolla lite där, sen hem o tjilla o sen ikv ska jag rida :) mer uppdatering senare ;)

visste ni att..

wåris är 51 år i häst år?

Mini Tävling!

Du läste rätt! ;)
Vinnaren får en länkning här på bloggen! tänk på att jag har ganska så många läsare!

Hur gammal tror ni att vincent är i häst år? han är 23 människor år.

@ da stable

går ner till stallet o rider ut med Christine :)

Svar

okeeej. svarade inte på alla frågot jag fick i en frågestund för ett tag sen så gör de nu ;)
 
Hur länge har du ridit?
Så länge jag kan minnas, alltid vart i stall o med eller på hästar, första gången jag såg en häst va när jag var 5 dagar gammal.
 
Hur länge har du ägt Vincent?
Fattar inte, men jag har vart medryttare eller a fodervärd åt han i 3 år den 20 november ;)
 
Hur gammal är wåris?
17
 
Hur gammal va du på din första tävling?
5-6 år ;)
 
Är du kär?
Nja, typ, eller asso, ja på sett o vis ;)
 
I vem isf?
De du :)
 
Hur gammal är du?
Jag är 12 fyller år den 2 september så blir 13 då :)
 
Önskade du att du var äldre?
Nja, gillar inte omoget folk som är som mig, lixom de finns endå vissa jag är med, men föredrar hellre 98-97-96 :)
 
Hur gammal, vilket stil, och a personlighet skulle din dröm kille ha? :)
Hm... 96or e rätt snigga o goa! mogna e de oxå! Min stil, ganska mode inriktad, men självklart ska den vilja hänga med till stallet nån gång ;) en ball o go kille!
 
Läser dina föräldrar/syskon din blogg?
Ja mimmi gör de dåodå mamma ibland :)
 
Mer svar later on!
 
 
 

WOHO!

Statisken e high! keep it up guys!
hoppade terräng me W. barbacka, som högst låg de la på 1-110. gick bra :) heeet o stark som en jvla muskelknutte! haha ;) otippat min lilla ponny ♥ idag e det tjill. ska rida med christine snart, sen färga en annan färg på mina dip dyes! typ rosa/röda neon! :) as ball färg! fat vågar man? färgade ju lila så varför inte lixom? ;)
nu ska jag tjilla vidare, hade gött!

@ Home

Nyss kommit hem efter att ha handlat o käkat med mamma, pappa o linus kom te wallon's så käkade vi där :) miiis! ska ut o rida kl.19 m Christine, hon ska visa tipsen som vi fick av monika :) ska rida wåris innan, SKALL ridas barbacka tills jag köpt en ny sadel då min sadel ligger hel knas..

In da sun!

tjueleluu bloggen! sitter å tjillar till musik på altanen, myyss!! ska ner o rida sen :) Christine red Vincent igår och Wåris red jag sent på kvällen efter att Jessica åkt hem :) gick bra, tog ner två matburkar o körde markarbete i paddocken, han va bockig o dryg men vem vann? jag såklart. Låter ALDRIG mina ponnys vinna över mig, that's it lixom. Ge inte upp och ha tålamod! då funkar ALLT.
 
Denna sommar SKALL tillbringas tillsammans med hästarna. Det behöver jag. Såna som ALDRIG sviker en. Sure dom har oxå dåliga dagar. Men hästen får mig må gött som fan. Får mig le varje sekund. Bara att se på dom i sommarhagen, känslan är fri. Jag mår bra av det. Det är som terapi. Känner jag att jag behöver kö en deep stuund så går jag till hästarna, sätter mig på en sten o tänker på allt möjligt. bra och dåligt. what ever. de får mig må bra. Hästarna har alltid vart min grej. Ridit i 12 år utan uppehåll, älskar jag hästarna? JAAAA. skulle aldrig få för mig att sluta. Vist kan de bli stressigt. men jag älskar dom o dom är min vardag. Jag kan inte svika dom för mina vänner. Dom är mina bebisar, jag tar ALL ansvar för dom, ingen ska behöva mocka åt mig, det är min hästar. Hästarna har lärt mig att ta ansvar och tänka på annat. one step behind the secret. Jag älskar dom.
 
 
 
 
 
 
 

lek och bus hos Leos bus

otippat att jessica och jag sitter vid datorerna på leos lekland  ;) här har vi de gött me tjill o jobbiga små ungar ;)

Blogäään - KLAR!

Ny design och tack så sjuuuukt mycke http://ffotografiet.blogg.se !! tycker att alla ska ta en klick in på hennes blogg! :D

I think I like you..




header kommer

yes it does!

Renovering

Renovering @ da blååg ;)

fan va min pappa e skön! spelar ungdomsmusik med bas o skit, UNTZ UNTZ! ;) tyyyyp. stört sköna pappi ♥

I'm beutiful!

Just becuse the painis gone.



trötter

ont i huvet o trött, kanske tjilla resten av kvällen? think so!

Wåris öga är faktist bättre, men inte helt okej ännu. Hoppas svullnaden går ner tills imorn, gör den inte det får vi köpa ögon salva! men de va inte lika kletit nu på kvällen, så de va skönt!

Mamma jag o Mimmi åkte till västerås o käkade, myys! sen stack vi hem o sen har jag faktist inte gjort någonting!

Imorrn är en ny dag, ska rida båda hästarna, Wåris i paddocken och Vincent ska skrittas/travas ut :) vet inte vad som händer mer, men de ser vi väl ;) bror kom hit nu ikväll, han ska fixa mammas bil så han åker imorn bitti igen tror jag :) sen ska han till tyskland o jobba :)

I helgen e de midsommar! shit, inga planer alls! sugen på fest, men vet inte vart! återstår att se! ;) hittar väl på något med mina homies! ;)
Hemma ska jag inte va iaf haha! ingen som har fest?
aja, ska la typ fortsätta tjilla nu! Hade bäääst ;)

:(

Kom ner till stallet o ser att mitt hjärta har massa ögon klet i vänstra ögat så kolla jag på de o de va svullet. ställde in han så han fick torka o äta lite medans jag är hemma nu o fixar saltupplösning, vatten och salt kokat, ska svalna så går jag ner till bubben igen ♥

Go' Morron bloggen!

Usch på vädret. REGNAT och åskat som tusan inatt. Asso det lät som om någon spolade vatten på mitt fönster med högtryckstvätten typ, o då är det regningt! Åskat har  det oxå gjort. Stakars ponny som stått utan täcke! nej nu ska jag inte va sån för han är ingen porslinsponny som linnolsson.se skrev ;) han har stått ute vare sig han vart elitponny (på den tiden han va dä) o du :) han SKA va häst inte porslin! han trivs ute ♥
Ska nog ner o ta in han nu så får han äta lite o torka :) medans jag pysslar o rider vincää, o sen pysslar jag med wåris o tar ut han :)

kommer mer update senare ;)

Ny design

Har en som håller på o fixar ny design, den kommer bli as bra! säger ingenting men snygg blir den!

Ska typ stänga av datan snart! ;) imorrn ska Wåris vila, rider ut på vincäää en sväng! :D skall sättas igång nu! lugna tackter, inte alls hårt, imorn blir de lite trav men mest skritt :) nu jävlar ska vi komma igång efter allt smo hindrat oss detta år! efter att vi tatt bort Prinze (♥) så blev han deppig, sen sjuk sen blev han frisk, sen halt o sen kunde jag rida efter 2 månader typ, men han är gladare nu, men man märker på han att han saknar Prinze... men jag ger han all min kärlek o all min tid, han är värd det, han levde med prinze i hela sitt liv här i sverige ♥ kan ju förstå att han kan ha dåliga dagar. lixom bara att acceptera.

Så hoppas inget hindrar oss nu!

Under tiden han va dålig o deppig gick jag ju bara korta korta promenader, de va de han orkade lixom, han va verkligen dålig. Sen fick han feber o en massa så blev han frisk o halt, så de blev typ promenader i 10 min som max typ 15 min. Eftersom att de va rätt så kallt oxå, o sen fick han ju stå inne nån dag så att febern skulle gå över.

Men man kan ju tacka gud att allt hände på samma gång! För nu ÄR vi tillbaks! Bäste gammla ponny ♥

i år firar vi 3 år!! Så sjukt glad att jag får rida denna ponnyn! :)

Stänger av datan snart, men ska inte sova en tror jag, men god natt bloggers!

Grym vecka

Denna vecka har vart såå grym! Vart med Jessica, allt har gått toppen med hästarna, gick as bra med Vincent. Lixom en stoooor lättnad. Galet skönt. Spenderar denna helg med familjen :) behövs! inte gjort på länge. Men jag är sjuuukt fest sugen, haha jag o jessica! blev ju inge rix fm festival för mig iår ;) blir la å-festen ist! :)

Åhh, kommit på värsta balla framtidsdrömmar. & dess kommer uppfyllas, vill detta så sjukt mycket. Ska söka till strömsholm hästlinje, få utbildningen jag vill ha, utbilda mig till hästskötare o sen jobba i typ holland eller polen :D haha ååååh mina planer asso haha. klart jag har fler planer, vilket skall uppfinnas ;)
men dom tar vi en annan gång!

F*cking true ;)

I only miss you when I'm breathing

Freaking happy

puuuuust ;-) typ kom in från en galen ridtur på galen ponny, rejs på åker - öööös!

Usch, sjukt fest sugen men mår så sjukt dåligt idag :( ont i huvet vilket jag hade hela dan igår, vaknade helt kallsvettig, usch :(

Orkade bara rida wåris idag, blev helt slut :(

Glad är man iaf, SKALL prata med han ;)


Ville bara säga..

att jag gillar dig ;)
Och att ni läsare är GRYMMA! statisken är high up! good job!

Pollarna vilar idag.. tror jag! :)

Bilder

Ingen bra bild alls, men ni får stå ut! Kommentera?

(Vrid huvudet på vissa)



Good Day!

Hänt MASSA fun saker idag! Messat med Juliah, grymma duu! Behövligt! Hon är så lätt att prata med, man kan ta allt på samma gång, hon lyssnar lixom ♥ Underbara vän ♥

Mammi o jag stack o åt lunch på nån resturang i typ Westerqvarn? inte så gott men a ;) Sen stack vill till Tuna, köpte en bikini topp o ett linne/shorta från Bikbok :) Nöjd! Köpte ett armband oxå!

När vi väl va hemma så stack jag ned till stallet, ville testa något nytt så satte ihop ett hackamore, fast utan skänklar, asso ett vanligt träns med en räm typ :) kan lägga ut bild imorn :) Gick iaf AS bra! Vågade till o med släppa han på åkern, snacka om fart asso! Lugnt att vi hade vunnit typ ett häcklöp! ;) gick as snabbt! fick knappt stop på han ;) vet inte ens om man fick rida på den åker haha ? aja, sen fortsatte jag in på skogsvägen o hoppade hindrerna, gick jätte bra! Bra flyt, men dom e inte så höga så de va ganska tråkigt ;) han typ bara galoppera över, tråk häst haha ;) släppte han så han öste ganska snabbt, så körde vi som ett "häcklöp" fast med dom små hindrena :) gryyyymt va de va kul! Måste filma de någon dag!
Sen red jag ned mot vattnet o kollade ut över sjön ;) Myys! men vi får inte bada med hästarna där så gick bara dit, men de va så mycket mygg så vände o red hem ;)
Anna ska fråga Jocke om vi får rida ner till deras strand o bada där! Vi fick de förr när vi hade Nalle o Bellis oxå, så hoppas vi får! A men red hem iaf, ökade rätt bra en bit på vägen hem, sen travade jag bara av honom :) Gick super o han verkade acceptera mitt hemma gjorda träns :) Nöjd iaf!

Vincäää vilade idag, han va ju hos Monika! Gick as bra tydligen! Lite ålderssymtom sa hon oså, sen skulle jag få nåra ridtips? agneta skulle ge mig dom nästa gång vi e i stallet samtidigt så slapp hon skriva i ett mess. Han fick laserbehandling oxå, så hoppas han blir fräsch nu! Skritt imorn sen full normal ridning! :) hon sa att han va jätte fin! :) fast han e ju lite tjock nu när de går på gräs o jag har skrittat i typ 2 månader nu ;) han hade tappat lite lårmuskler, men det får byggas upp igen, tror de va de jag fick tipsen till :)

Skönt att veta att allt var bra med gubben iaf! :)

Ska be nån fixa design åt mig snart! ingen har fixat den? så aja stå ut! ;)

Ska chilla med mi familia, eller a mamma o pappa, blev ingen rix fm festival för mig iår ;)
Hare bäst! c y later!

10 truht about me

1. Jag har sjuuukt fobi för ormar.
2. Jag hatar fåglar.
3. Älskar choklad.
4. Gillar killar som messar med en o är sööööta!
5. Jag är aktiv.
6. Älskar att vara ute på somrana.
7. Vart sjukt hopprädd, hoppade knappt 30 o idag hoppar jag 120.
8. Är nöjd över mig själv.
9. Mår as bra!!
10. Jag har världens bästa kompisar!

Write

håller på o skriver 10 sanningar om mig ;-)

@ Köping

Drar till köping o kolla match! Mer updaate senare kanske? well, det ser vi ;-) hare gött så länge :-)
(Kestella med typ jordgubbssmak är mums!)


Kloka ord

Min syster skrev om mig på sin blogg. här kan ni läsa inlägget . Hon tycker jag skriver med kloka ord, blev faktist glad när jag läste hennes ord. Blev lixom den där happy go girl ungefär ;) Men asso kände värsta "fck yaa! klarar allt!" lixom, att jag kan, utan att bli pressad. As gött. Kan va mig själv inprincipt hela tiden! Känns så ballt. Visa min äkta personlighet HÄR på bloggen! Tillsammans med er! GÖTT. Ni är så grymma. Skriver lixom allt till er. Skriver lixom ut heela mitt liv här. Kan be my self @ bloggen. Det är så det skall kännas.

När statisken är på topp är jag på topp, vet att ni läser min blogg o mår allmänt bra! När jag e down o oftast statisken nere. Inte så kul, men det är du jag får kicken i baken o lixom " amen haallååå?!?! vakna!" då kommer jag o tänka på hur jävla tråkig min blogg kanske är o lixom vill lyfta upp den! så det är rätt ballt! ;)

Ni är grymma läsare! MEN KOMMENTERA DÅ! ;) Annars e ni bäst!

Emma B.

Varför ens försöka pika ner en när du endå vet att jag inte tar åt mig. Onödigt att slösa bort din egen tid på sånt.
Jag står för min personlighet och för den jag är. Ingenting går att ändra på. Right? Så är det och kommer alltid att vara. Jag ör jag och du är du. Tycker detta är så omoget. Att säga lögnare till någon ock att sedan säga att man hatat någon i 2 år. E man inte en lögnare ? kanske inte i dina ögon. Men en sann vän försöker säga förlåt, medans den andra inte tar åt sig ett skit o försöker pika ner den andra o få den må dåligt. Riktigt dålig stil. Menar det. Man gör inte så. Så du kan ju ta åt dig av denna text om du läser detta. Och jag vill verkligen inte snacka skit om dig. Men om du endå kunde f a t t a.
Tycker verkligen inte synd om dig. Jag sa åt minstonde sanninge snart. Medans du höll sanningen inne i 2 år. Eå gjorde det ont. Men idag kan jag skratta åt det. Så jvla fult. Stå för den du är and tell the truth. Släpp det. Ta emot min förlåtelse så e jag nöjd. Kan faktist inte släppa det. Inte när jag väl kommer o tänker på det. Haha. Men seriöst. Gå vidare. Du är INGET för mig. Du tog min bästavän, så ah, jag behöver inte dig ;)

Lackast.se här. Men satan vad förbannad jag är ikväll. Släpper det inte. Jag är ARG. Men ah, ta åt dig. Jag är inte värd din skit. Fick endå inte ut någonting annat än tjaffs o lixom att jag blev utanför av denna vänskapen. Onödigt lixom. ;)

Gäller att va stark, och stå för det man gjort. Jag ljög och någonting annat kan jag inte säga. Förutom att jag va dum. Lixom a, kan inte du berätta nu? inför alla? jag har gjort det, då kan du oxå det. Om du nu e så jvla kaxig o ska ge så jvla mycket bullshiet via mess o face. Lixom, säg det f2f ist. Haha inte för att jag vågat de, men skulle lätt kunna göra det nu ;) Skrattretande! att du inte ens tar emot förlåtelsen? Där gick gränsen. Hah. Det är fan inte du som skall böla lilla gumman. Om det är nån så e de jag? du ljög i 2 långa år :) Men inte fan bryr jag mig. :)
Att du ljög är INTE mitt problem.

För er som vill veta det hela, jag sa "Dom kanske inte är något att ha" till min kompis som spred o då blev allt typ andra världskriget. Va AS lack då jag blivit utanför as länge så a ;) Ni vet ju hur svårt det är att styra ilskan ibland? a så kände jag! Kunde inte göra något åt saken. Hur mycket än alla hatade mig. Men that's it. Jag sa det va skulle jag gjort åt saken lixom? :) Jag ljög i kanske 2 timmar om att jag INTE sagt det, vilket jag verkligen hatar att jag gjorde. jag va bara så jvla feg. Omogna jag på den tiden ni vet ;) Nu har jag grow up o mår toppen ;)

Så om du endå kunde sagt sanningen tidigare så ah, då hade detta inte hänt :)



Deep shit @ high nivå ;)

RÖSTA!RÖSTA!RÖSTA!

https://www.facebook.com/hookssverige?sk=app_435599139806783

Kom igen! min stjärna är värd det!

Men hej!

jag lever! ;) lovar nu väntas UPDATE!

Mimmi Skall rida W idag, kanske skrittar ut med dom på V :)

Kanske upp t Jessica sen :)
Blir la najs! nu ska jag checka tv en stund, sen ner till Vince :)

Puss, c u later!

Och who is dat?

Jens Fredriksson kanske? wooop woop!

Igga my face! sönder regnad tyyyyp ;-)

Toppen dag!

Nöjd över dagen!
Hade gryyymt kul!

På strömsholm träffade vi Jens Fredriksson. Skakade som en idiot. Bild kommer imorn!

Köpte luva till W och en tröja till mig :) (t-shirt)

Sen åkte vi hem, red W i paddocken, hoppa över 40 cm (?) . Ingenting men de gick as bra! :) mjuk o avslappnad.

Ska tat lugnt nu! Puss

TeamEW ♥ Vi ett team nu, kan jobba tillsammans utan bråk ♥ Och det va så jag ville ha det!


Men tjenna!

Nyss kommit hem, skall ut o rida.

Imorgon drar jag och JESSICA till Strömsholm! Mäss Rea och finaler! Awesume! Skall bli snajsit! :) Förra året tävlade ju Jennifer med Zorino, men hon tävla en Grand Prix klass i Onsdags eller torsdags (?) så henne missar vi! :(

Vilka kommer fram o säger HEEEJ? vi är inte farliga! ;D

No update

Sorry bloggen ! Men i går vare skolavslutning på hög nivå! Slutade 6an o fyfan va ballt de va. Alla 6or satt på stolar mitt i sporthallen medans alla andra klasser/föräldrar satt på läktarna runt om. Sen fick vi gå upp på senen o lixom få blommor! As ball avslutning då vi slutade Junior♥ Sorgligt faktist då våra engelska lärare vart i sverige i 2 hela år nu, och nu väntar deras familjer på dom i Canada/ usa... fällde nån tår faktist när de va dags att säga hejdå... ♥

Men nu ska jag dra o kolla på mimmi när hon springer ut! STUDDDEEENT !! Fesst all long night!!

09SPA ♥ Min sirraaa e bäst!!

SOMMARLOV ♥

Om 3 timmar så har jag sommarlov ♥♥♥
Haft två år på Junior School. Kanske inte de lättaste, men vi har haft grymt kul. Jag kommer sakna, junior va grymt. Alla lärare, dom som alltid fått en på bra humör. Jag kommer nästan aldrig mer träffa dom. </3

Nu väntar Senior. Ett år äldre. Detta kanske blir bra? lämnar Junior och går vidare.

Tack för dessa år ♥

Hejdå Junior och heeej Senior.. ♥

@ Work



Mitt hår ♥

Fullt upp!

Hjälpt mamma nu på morron. Ska jobba på cafeet från halv tolv o frammåt (Kungsudden). Mamma ska oxå jobba där. Sveriges National dag idag = mycket att göra. Jobbar idag som allti allo. Inte hunnit få i mig något ennu, har hjälpt mamma o hissat flagga! duktiga jag! ;) ska slänga i mig något ^^

Rider i em. Hinner inte nu.

C u later!

Frågestund!

Skicka en kommentar här, eller skicka ett mejl till [email protected] ! svarar på de flesta frågor i ev. ett video inlägg!!

Vi har bevisat det.

Idag och 2 dagar tidigare har vi bevisat DET. Jag har endast ridit barback på W. s-t-g. Is daaat maj påny? not really. Sure, stegrat, ja det har han ju. Och stuckit med mig. Men forget it.
Igår reste han sig så att jag gled ner på rumpan, men satt kvar.

Men IDAG. Ja. Jag red i grimma. Tog sedan av grimskaften och red i halsring. Dock i paddocken. Men så jag kämpat, ja kanske har jag nått målet ? fatta kännslan. Så lycklig. Jag klarar av MIN ponny.

Imon så hoppar vi ev. Ska be någon fota. :)


Nu är det bestämt.

Japp. Rubriken lyder. Det är bestämt nu.
Wåris är heeeelt min snart. Mimmi får fråga när hon vill rida. Då jag känner att det blir tråkigt att inte riktigt veta exakta dagar jag skall rida. Jag känner att detta blir så mycket roligare när jag får rida precis när jag vill. Kunna planera veckan lixom.

JAG tar ansvaret om MIN ponny. Det känns så himla skönt. Ja. Det gör verkligen det! Finner inga ord att entligen ha en alldeles eeeegeeen ponny! Amazing! delat på en ponny i 5 år. Nu känns det riktigt bra. Jag som tappat intresset. Men nu är det tillbaks. Jag ska rida andras hästar, lixom hoppa dom o ah men ta hand om dom om dom behöver hästvakt. Detta känns ballt.

Och denna sommaren, ja den har HELT endrat planer. Det kommer några hästar på bete oså. Men mer säger jag inte. Detta är hemligt fram tills den dagen.
Men de planer jag ska nå är att boka in några tävlingar! dock tar jag grönt kort i höst. Fast måste man ha det ÅRET man fyller eller efter att man fyllt 13? ja jag har ingen aning iaf! Men grönt kort skall tas! Känar cash i sommar så har jag råd. Detta är något jag själv vill, så varför ska min mamma betala? nej. Jag tycker inte att hon ska slösa på sådant när jag själv kan göra det! :)


Mog1

Sådant jag tycker är sjukt omoget är när man får kommentarer om något nytt. Som "vad kommer dom andra tycka?". Fick ett sådant mejl om mina dip dye. Jag bryr mig inte ett jvla skit om vad andra tycker om mina dip dye. Jag tycker att dom är as snygga! älskar dom!!
så bitch, i don't care.

Purple!

Lila dip dyes!

Status

Du tror att du har status. Men så fel. Att göra på settet du gjort. I 2 år - tatt vänner från andra. Snackat skit bakom ryggen på andra. Jusst för att få status. Töntigt lixom. Sånt är så ute, 2011. Men du kanske inte växt upp? Sure jag ljög. I hur många minuter då?  inte många. Men du ljög i 2 år. Det är fett surt. Du tog min vän. MIN. Men ah, gör som du vill, du är inte värd mig. Jag har andra som ÄLSKAR mig. Och menar det dom säger. Inte gillar en för att få status och bara för att gilla. Dom älskar mig in real. Inte i nån jävla drömvärld. Grow up du. Men tro inte att jag kommer acceptera dig igen. För det är något jag ALDRIG kommer kunna göra. Det är lixom bara vänta lite till.
Va dig själv. De e klart du får högre status då. Lek in för vänner. Dom är något värdefullt. Som man sparar.

Jag lärde mig en läxa - LJUG ALDRIG. Tack för den, den sista saken.

Jag vill inget illa, men om du endå kunde fatta. Men nepp. Hoppas du hare gött. Lägger dig bakom mig. Om du undrar.

Freaking azuuum liv! Tack o hej, mer senare FÖRHOPPNINGSVIS! ;-)

Happy.

I'm freaking happy! Seriöst. Lever livet som aldrig förr. Gör det sämsta till det bästa. Awesume! As glad, inge depp här inte! Självfötroendet är högt upp på ribban asso. Känns som att allt blir så jävla grymt och grymmare! Sommaren bli AS BALL! Nästa helg på söndag sticker jag och Jessica till Strömsholm, samma helg på freda och lörda är det student firande. På torsdag är det SOMMARLOV!!!

You only live life once! Ta vara på tiden du har!

Planerar allt POSITIVT. Ändrat livs stil lixom. Sjukt stolt över mig själv!

Det måste va på Liv och Död.

Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt.
Chattar me L ;) nej jag gillar inte denna person.

Va Va Vom Vom

dagen idag, ja men inte gjort typ någonting? red vince o W vilade eftersom detta vädret + trädet som blåst ned så kom ju inte ut ifrån gården. Gick ner o bytte till et tjockare täcke eftersom att dom sover ute på bete nu. Han blev glad o sluta frysa! plutten! Redigt nöjd va han!
Sen chillat lite. Imon ska mamma o jag till stan, köpa conversen o  lila hårfärg. Sen lite chill på stan med kusiner. Sen kanske va med Eliiiiiiiiiiiin ♥ Rider bara Vince imon. Skritt ENDAST i nån vecka till.

Nu ska jag chilla vidare. Kanske finns på Skype senare, EmmaaBlomgren ni kan ju adda så har ni mig? ;-)

Hare gött! hörs la senare?

Oops!

Ni får ursäkta röran på bloggään :-)

Ny design på G!

@ Skype

EmmaaBlomgren @ Skype. Ni kan ju adda?

vädret...

Måste det blåsa? blåste ned ett träd från Vincents hage på vår stallväg. Så man kommer inte ut ifrån gården. Och jag red i paddocken igår. LYCKAT! Wåris får alltså vila. Christine och jag skritta ut en sväng. Gick bra.

Nu ska jag städa o chilla med musiiik ;)

Just Chillin'

Sitter o chillar framför tvn! :-)

I'm A Good Girl'

Jag är fin inte ful. Smal inte tjock. Fin kropp inte ful. Bra stil. Jo jag har det! Tada, för du, du, du och du som läser detta har oxå ALLT detta. Ya perfect babe!
Lyssna på mina ord.

Mitt självförtroende ligger hääääääääääär uppe!

Natatabnjvnklcmv

HAHA på ASA bra humör! Någon som vill webba på msn? ;)

schteeek

Bjudäär... eller e detta bara...

...normala jag?

Kvällens!

Chill kvääälll! Tv data + BLOGÄÄN!

Fick lite stryk av bror nyss och det ger vi en tummen upp för! :D

Förebilder

Ah key.

Vilka är då mina förebilder?

Jo ni hittar den ena häääär och den andra hääär och den tredje häär och den fjärde hääär.

Dessa brudar är sig själva till 110%. Sådanna brudar/boys ska vara lixom. Inte på NÅGOT annat sett. Sig själva asso. Har de absolut sötaste/finaste/snyggaste ponnysarna! Kämpar till 1000 för sitt. Ljuger inte. Ah men dom är sig själva lixom. Sådant som får mig ha dom som förebilder!

Älskar dessa människor. Tycker ni checkar deras bloggar, det är dom ju värda!

Vadå bjuda på sig själv? ;)

Dansa PAUSAAA

Grejen e ju att vi ska ha så jävla kul! - RIGHT?
Skiter i om du är tjock smal fin eller ful.

Ingen som vill komma i helgen, imon eller så? Flumma sönder och ja, ha ALLMÄNT KUUUUUUL?!
Haha, man kan garva lätt med mig. Haha jävla
Skriv på facebook, eller skicka´mess. Svarar alltid. Kille som chey, MESSAAAA!!!!!!!!!

Mi Familia.

Min familj e den bästaste. Min mamma stöttar mig dag som natt. Lär mig saker som jag aldrig någonsinn skulle fattat. Som allt med mina vänner. Alla gånger jag blivit sårad/sviken. Hon har alltid funnits för mig.
Samma här med min syster. Finns dag som natt. Spelar ingen roll, you know how much I love you all. Det finns inga bättre, min bästa vänner är min familj. Klart vi inte alltid hållt sams, men vi är oss själva, visar vår riktiga personer. Kan va oss själva. Behöver inte skämmas. Vi är så balla TILLSAMMANS. Ni är BALLT utan B.

Jag älskar er.

Självklart så finns min pappa och brorsor alltid där för mig, dom stöttar mig och får mig på fett humör. Sånt älskar man. Eller hur? SJÄLVKLART!

Balla familj. Läser ni detta. TA ÅT ER.

A real family ♥

Emmsan

Denna EmmaBlomgren, som skriver och delar sitt liv här på bloggen, ja hon är 110% sig själv. Hon har lärt sig saker som hon kan lära vidare. Grymma saker. Som att ha sjukt kul helger ut och in. Have fun is life! True story. Jag menar det. Helt seriöst.

Jag kom med storm och lärde mig leva ett äkta liv. Har lärt mig att ALLTID säga sanningen. INTE fega på sms. INTE dryga mot andra för att du blir utanför. No matther what. Du ska va 110% dig själv. Tveka inte. Tveka ALDRIG. Va dig själv. Den du är visar din personlighet, den äkta dig. Den äkta varan.

Dränk dig inte i smink, du är snygg utan, folk ska skita i hur du ser ut, ha på dig vad du vill, "asso jävla härmapa!", härmapa? NEVEH. DU har på dig vad DU vill. Något jag lärt mig denna början på detta år - 2012. Du ser ut, klär dig, sminkar dig, ja du gör/ser ut hur precis du vill. Ingen ska styra ditt liv. Du ska styra ditt eget. Är dina vänner falska? Skit i dom. Släng dom bakom dig. Det finns sådanna SANNA vänner som stöttar dig. Ta dom istället! Man vet aldrig med vänner. Dom kan ljuga lika hårt som dom du ogillar. Dom kanske till och med HATAR dig. Inte okej. Det är det verkligen inte. Gör som jag. Dra ifrån dom falska, no matther vad dom än säger, dom är inte värda dig! Inte en sådan sann och fin vänn som du.

Stå för den DU är. Va dig SJÄLV. Lek inte. Lek inte en idiot. Lek inte cool. Det är det värsta man kan göra för att kunna käna vänner. Tro mig jag vet det nu.

Ha det bäst. Följ erat egna hjärta, men undvik att bli sviken. Det gör ONT.

You are better than them'

LOVE YOU läsare, puss på er, ni är mitt allt! Här kan jag skriva av mig, som om jag haft dö tråkit i år. Men ni är så grymma. Glöm det INTE.

2012 - detta blir....

.. en TOPPEN sommar. Fester, chill, bad, hästarna, och ja NI. Är så sjukt taggad! Bruds and boys, let's go to the beach!

Let me see your body now, la maracacaccacaca. UntzUntz! tyyyyp ;)

Allt ska hända. Smäääsch in da summer! Ni hänger la påååå? Eller? Klart som f*n ni gör!

Denna sommarn ska slå ALLA.

I came to win lixom! Nu kör vi, Summer 2012 WELCOME!
MASSA UPD PÅ BLOGGEN HELA SOMMAREN!

Du måste flytta på dig

Sanningen är - jag är precis som dig.

Bästa syster ♥

Heluuu!

Sitter här, ska typ precis gå ner till stallet.

Mamma hämtade mig oså köpte vi käk på Max och sedan åkte vi hem. Hon va hos frissan idag (Lena) och jag fick ett par ridbyxor som va försmå av My! :D tacktacktack! Jeans färgade men icke skodda :) toppen sköna!
Aldrig använda :)

Mimmi och jag ska skritta ut :) Vincent ska ju knappt travas nu så :) blir en chill sväng.

Hann aldrig blogga igår, va sjukt stressad hela dan ;) Men bloggar mer ikv. Efter Tuna Park. Mamma och jag ska köpa avslutningsskor o kolla runt lite ;)

Puss
RSS 2.0