HAHAHAHAHAHAHAHAH

Made my day! 
När Natalie och jag skulle dra hem från sporthallen skulle hon mula mig vilket hon gjorde, skulle ge igen men gick sådäääär... HAHAH när vi va vid apoteket så vettefan vad hon gjorde men kollade på henne och där låg hon, PÅ BACKEN! HAHAHAHAHAHHA. Hon snubbla på trotoarkanten, jävla smartass. Bra att kolla vart man går! MEn ja, KARMA!
 
I sporthallen kolla vi på p98, eller vi va med Alicia, Calle, Damon, Basse & Cassandra, sen va vi med Markus en stund :)
Va ganska så chill!
 
Hahahaha Natalie halkade 2 gånger till efter de, i en backe när man ska gå upp te hennes hus så va de IS HALT, och hon kom ingenstans och landa på alla 4a sen skulle hon resa sig men drog på magen ! Emma hade bra kul där ett tag ;) Tur att inte jag halkade, för Wåris va helt uppspelt när jag tog in honom, så han stack och jag halka på knät... Så de är super mega svullet och varmt jusst nu :( = inge kul!
 
Nu ska jag ta och sova, imorn åker vi och köper broddar så jag kan brodda W! 
 
Jusstja, kom på att jag ska ta tabletterna!
 
Vi hörs, puss hej!
Natalie första gången hon ramla:

Nya dojjor! ;)

Sataaaan så snygga dom är! :D Så sjukt galet snygga, sååååå min stil osv!
Inget köp jag ångrar, tack Mamiii ♥
 

Imorgon!

Är ganska trött och har ont nu, så orkar inte blogga ikväll.
 
Var på sjukhuset, men dom ville inte göra någonting idag heller, så ska inte göra någonting på en vecka och gå på ipren och alvedon i en vecka, 3 om dagen alltså 6 tabletter/dag. Orkar inte... Jaja, vill blir frisk nuuuuu! Men har ont så ja.. Får inte gå mer än vad jag behöver under den här veckan, ska mest ägna tid åt soffan och tvn.. Sen ska jag tillbaks på måndag igen, hoppas verkligen att dom kan göra någonting då!
 
Wåris vilade idag.
 
Är väääääldigt trött nu, bloggar imorgon!
 
Btw, Mimmi och jag skulle in till eskilstuna en sväng med fick stop på E20. Bilhelvete... Blev bogserade av pappsen, sen meka han lite, sen fick vi åka hem, inte så kul att stå där när de är svin kallt och snöstorm! Och en massa trafik...
 

It's just nothing

Känner inte för att blogga. Inte idag. 
Är inte på humör, skolan va sämst. Satt i mina egna tankar på varenda lektion, fick ingenting gjort. prov och grejer i veckan, inte redo alls. Det här suger.
Matte prov snart. fattar naaada, fattar verkligen noll om vad vi gör. Hänger lixom aldrig med på lektionerna.
 
På onsdag ska jag till sjukhuset, igen. Behandling denna gång. Mest för smärtan eftersom att jag har så sjukt ont. Min sjukgymnast vill inte göra någonting. Han lämnar detta vidare till ortopederna. Han vill inte ta risken. Vilket jag förstår. Så nu blir det att åka till ortopeden 1 gång/vecka... känns så sjukt jobbigt.
 
Jaja, allt känns lite extra tungt nu, kommer säkert göra de ett tag också.. Men det blir väll bra någon gång...
 
Ni får ha det bra.. Vi hörs!
 

In love

Tröööööött

Hejsan svejsan!
Chillar i N 's säng! Myyyys.
bara tagit det lugnt, gjort pankakor osv, dock blev dom inte så lyckade! Smakade som baken! hahaha nej men vi hade nutella på så de blev ganska gott! 
 
Vet inte vad jag ska skriv haha!
 
Aja, N ligger brevid mig och garvar åt allt jag gör. Nice broo
 
Nejnej, imorn ska jag motionera wåriiiis! Länge sen! ska bli kul :D natalie ska stanna hemma och plugga lite! 
 
Jajaja, bloggar mer när jag är hemma N ligger och smygfotar mig, dryyyyga jävel... aja älskar N endååå!
 

N-A-T-A-L-I-E

hej alla emmas blogg läsare! nu äre natalie här, emma vet inte ens att jag bloggar, men jag gör de för att hon ligger i min säng på min plats och håller på med sin phone. så då kan jag blogga åt henne ;) 
fast jag vet inte riktigt vad jag ska säga.. jag heter iallafall Natalie och min blogg hittar ni HÄR. och det är jag som rider wåris åt emma, och så är jag emmas bääästa syster såklart! ;)
alla vet att jag är bäst som fixat emmas design och header osv ;) haha, har inget o skriva, pussheeej. 
 

hgbkjgsdjv

God Förmiddag, eller de är väll snart efter middag?
Aja iallafall så är Natalie hos mig, och hon ska hålla på med mitt hår nu! 
Ska blogga och sen gå ner till stallet, Natalie tvingar mig att blogga! ;)
 
Vi ska filma en massa i stallet så kommer säkert filmer upp här senare ;) 
Natalie ska rida och sen fixar vi nog lite i stallet osv. Sen tror jag vi drar in till kungsör en sväng!
 
Börjar bli en aning ridsugen! Haha, men de får duga att stå på backen ibland ;) 
Vet inte vad jag ska blogga om, men bloggar senare! Puss
 
Btw, visst är designen som Natalie grym?
 
 

För fina!

Guuuud, glädjetårar, världens lyckligaste hästägare!
Och min fina underbara lill- Natalie ♥
 

Sjuktjej.se

Ouf, så förkyld att de finns inte, kliar i näsan och prosar hela tiden :( kan inte prata heller haha!
 
Sitter i soffan framför datan och har på tvn, hemma självm läskigt haha ;) Kom hem från Natiiis för en stund sedan, efter att hon ridit och att hovis vart här drog vi in t kungsör och tjockade lite pizza, köpte godis och bara chillade! Riktigt skönt. Är så trött så det bara sjunger om det. Natalie och jag va bra flummiga när vi skulle gå hem till henne efter att vi vart på byn. Herregud.
 
Gick bra med Wåris, jävla pigg ponny de där. Men Natalie sköter det bra! Skönt att känna sig trygg när de gäller sin egna polle, gick med idag även om jag egentligen inte ska gå. Men äsch, fotade dom lite! Blev inte så bra bilder för de va ganska dåligt ljus ute menmen. Ska fota dom imorn med :) Skönt att få han motionerad när jag inte kan rida! Kan ju bara longera men han är ju så jävla galen haha.
 
Imorn blir det ännu en chill dag med min ängel! Kanske bloggar lite till senare, de visr sig. Annars får ni ha de bra!
 

Otroligt jävla lat

Hahaha sitter hos Natalie jusst nu, ni kan ju lika gärna checka hennes blogg : http://natalieemiliaa.blogg.se 
Vi har typ inte gjort ett skit, kom hit för typ en timme sen eller något.
Sover här, rätt chill.
 
Haha Natalie starta sin blogg nyss, och jag är så extremt jävla lat att jag inte palla blogga, så sluta ed att hon tvinga mig! Aja, bloggar när jag orkar, för de är så jävla mycket i mitt liv jusst nu!
Haha skrattar lite åt Natalie när hon sitter och tränar på sin spanska läxa, så sööööt!
Nu försöker hon låsa upp min mobil, fast hon låser den bara ;)
 
Ska fixa designen på bloggen och fixa en massa, men har inte ork till de jusst nu ;) men det kommer!
 
Annars mår jag helt ok. Fast är förkyld, ont i halsen osv. NATALIE DIN DJÄVEL!!!!!! Hon smitta mig :(
 
Jajajajaj, nu orkar jag inte rabbla upp något mer, bloggar kanske mer ikväll eller imorn, HA DE FÖRFAN! 
Puss&Kram
 
Här får ni lite bilder på mina fiiiinaste i somras! Tror det var bland de första gångerna Natalie red Wåris faktist! :D Suuuuper duktiga ♥
 
 
Ryyyyyyser så fina ♥ :')

Mina känslor.

Ett inlägg, med bara min känslor.
 
Jag blir så jävla stressad, arg, besviken och less när allt inte är som det brukar vara. Jag hatar när det är kaos och det inte finns någon att vända sig till. Utan Natalie skulle jag deppa dag in och dag ut. Jag kan berätta allt för henne. Det är inte många som jag öppnar mig till, för det finns inte många som förstår. 
Nu vill jag ha tillbaks det som jag hade med andra för 2 år sedan, fast helst skulle jag vilja börja om från noll. Tänka om och bli bättre. Inte göra dom dumma misstag som jag gjort idag. Blir bäst, bli någon som folk ser upp till. Jag vill leva som liten, utan alla problem. Tonåren är dom värsta åren. Jag har inte få vara 13, jag mognade tidigt, kanske har det vart bra, men man kanske inte får glömma bort och leva också? Tänka lite på sig själv och sina beslut. Jag vill bli kallad en sann vän. En sån som ställer upp för alla. Jag försöker. Men alla är människor, alla gör fel. Iallafall någon gång. Ingen är perfekt, ingen. Men alla har något speciellt, något som bara en själv har. Jag har inget som du har. Emma är Emma. Jag skulle aldrig ändra mig för någon annan. 
 
Jag har lätt för att trycka ner mig själv, väldigt lätt. För lätt. Jag måste börja tänka bra, jag är bra. Inte säga att jag är dålig.
 
Jaja, kan ju hoppas detta helvete till liv blir bra snart.
 
Skriver inte detta för att få uppmärksamhet, bara för att skriva ut.
 
Gammalt bild osv.

Forever Young

Tibia Fraktur.

Heluuu.

Knappt bloggat, men iaf så va jag in på akuten i Västerås igår. Fick åka dit på skoltid då mamma fått prata me en doktor om röntgen bilderna som vi tog i tisdags. Dom bad oss åka in till akuten i Västerås då dom kunde sen en Tibia Fraktur. En fraktur under knäet som jag gått med i många månader nu. Vi tror att jag fick den när jag blev sparkad av en häst för ett tag sen och att den gick upp när jag körde omkull med speedwayen. Blir så jävla förbannad, för när jag va på vårdcentralen och kolla upp de så sa hon bara att de verkade vara en utvändig skada och att de snart skulle gå över. Och de krävs ganska mycket för att jag ska ha ont. Så här har jag gått, med brutet knä. Som jag kämpat, ridit, sprungit och haft jääävulskt ont. Regelbundet. 
 
Iaf så kom vi till sjukhuset och var där i 6 timmar. Först fick vi vänta och vänta, efter 2 timmar så skicka dom en remiss till specialisterna, sedan skulle vi få vänta på svar, svaret fick vi typ efter en timme och då fick vi reda på att vi skulle vänta på en röntgen tid då dom tvingades skicktröntga det för att se hur djup sprickan var. Efter typ kanske 1 timme fick vi veta att vi skulle få gå och äta för de hade kommit ett Trauma larm så de va tvungna att vänta för o se om dom skulle behöva röntga. Så det var bara att gå och äta, vid detta laget var jag extremt trött och grinig, hade ont och va hungrig. Var skönt att komma där ifrån, att få gå osv. Även om det gjorde ont, men jag hade ju setat/legat i sängen i 3-4 timmar. Så vi gick och åt, sjukhus mat = blääääääääää. Usch va så hungrig! Köpte med oss choklad sen gick vi och vänta lite till, sen fick jag äntligen gå in på skicktröntgen ( ni vet sånhär stor rund maskin som man åker in i? en sån! ) Tyckte att de va ganska obehagligt men det gick bra. Tog bara några minuter. Sen fick vi gå och vänta på en doktor som skulle prata med mig och känna och klämma på knäet. Tog inte alls lång tid vilket var extremt skönt! Han kunde inte se att frakturen var så djup som den verkar ha vart innan, så berätta han att operation var ingenting i planen just nu, om han inte skulle hitta någon mjukdelsskada medans han kände på det. Vilket han inte gjorde, så de va super skönt!! Har ju iofs väldigt väldigt ont, och de kommer jag ha ett tag, så nu ska jag gå till sjukgymnast i ett bra tag. Men jag vill bli fri från denna smärta!!!!!
 
Så ja, JAG HAR BRYTIT KNÄT!

Bilder

Bakom moln finns solsken.

Livet rullar på, idag har jag vart hos tandläkarn, ska få tandställning uppe och nere, sen åkte jag och mamma till sjukhuset i Köping, skulle röntga knät. Gick bra, men får inte veta hur de ser ut förrän min doktor hör av sig. 
Kändes lite obehagligt att ligga på de där bordet, mörkt rum, tråkigt. Gillar inte sjukhus miljön nå vidare, säkert från minnen sen liten.
 
Innan vi åkte hem tog jag och mamma en fika, sen hem och nu har jag inte gjort någonting.
Ska nog ner till stallet, sen drar jag till Natalie eller något!
 
Ha de!
 
~Kärleken ser inte med ögonen, utan med själen.
 
 

I'm gonna miss u.

Folk kommer föralltid att lämna jorden.
Jag kommer sakna dig så det gör ont.
Du har en plats i mitt hjärta, föralltid.
Vi saknar dig här på jorden, fina du.

Länge sedan!

Har tagit en paus. Breakat! 
Vart ganska skönt, men funderar på att ta tag i bloggen o blogga lite nu :)
Livet rullar på, hästarna mår OK! Vincents tänder är skruttiga men annars är det bra! 
Wåris är pigg, galen o gla som vanligt!
 
Själv mår jag helt okej, lite tråkigt som hänt på sista tiden, men it's will be okey! 
Jag lever, levereraroch försöker leva livet. 
Sänder tankar till alla vackra varelser uppe i himlen ♥♥♥♥
Tufft, men det bli braaaa!
 
Nu bjur jag på några bilder!
 
RSS 2.0