Olycka..

Idag hände en riktigt riktigt tråkig sak efter skolan :( hade precis slutat skolan och hör en smäll. Ska gå till miranda lite längre bort vid en busshållsplats. Och då säger L, en klasskompis att de är blod och en gubbe underbussen, fattade nada. A och M kommer mot mig, m gråter. Springer fram och frågar vad som hänt. Får höra där att de var blod och en kropp under bussen. Paniken uppstår. M var i stor chock, jag och A tröstade henne ♥ allt för sina underbara vänner. Sedaan såg jag, blod och en hand. Då kände jag bara hur tårarna tänkte komma men höll dom inne då jag ville ha fokus på M. Det var riktigt hemsk då de sa att de va en äldre man. Då tänkte jag på släkten. Vem gör inte det? :'( Mannen hade blivit påkörd av bussen. Sånt får bara inte hända. Jag mådde riktigt dåligt efterd et men stannade och tröstade M. Fick sedan när jag kom hem och efter att läst på ekuriren (http://ekuriren.se/nyheter/eskilstuna/1.1537397-en-dod-i-bussolycka-pa-bjorkhultsvagen) veta att mannen var död. Jag blev riktigt ledssen, men jag hoppas att han har det bra där uppe ♥♥♥ Jag vet inte alls vem det var. Men kännlor vid sådanna här tillfällen går inte att hantera. Jag ger alla min tankar till hans anhöriga och massor av styrke kramar. Jag vet att det är riktgit jobbigt för han anhöriga jusst nu. Det är tråkigt. Riktigt tråkigt. Jag hoppas du har det bra där uppe i pradiset ♥
 
Natalie kommer hit och sover hos mig inatt, vi ska sitta vid skype oså så ni kan ju adda mig om ni vill snacka, emmaablomgren heter jag.
 
 

Fem År med min älskade ♥

Idag firar jag och wåris fem år!! ♥
Galet vad snabbt tiden går! och gud vad vi har förändrats tillsammans!
 
Hände en riktigt tragisk sak idag.. efter skolan. Skriver det i ett enskilt inlägg sen.
 
Älskade killen, kan verkligen inte beskriva denna vännen, han är mer än något annat för mig. Hjärtat. Han är så stor för mig men kanske så liten för andra. Min älskade ponny!!
Plutte du och jag föralltid, hur min framtid än blir ♥
 



Bloggar och städar!

TAGGARÅ FIFAN!
 
Natalie ska köra i pauserna och in med a-laget! jag ska putta på och sen ska vi va blomsterflickor! Mår riktigt jävla bra idag! brukar va depp varje dag efter skolan! Asso natalie, u made my days! Så jävla grym pluttan!
 
Jusst nu städar jag, som ni ser mitt rum ;) BEHÖVS! ni ser ju bara garderoben underkläder och kläder ligger över allt! KAOS!! Dunkar musik och sitter här på golvet och skriver ;) messar lite med natalie, fyfan vad taggad jag är!
 
Imorn är det en alldeles alldeles speciell dag! världens bästa dag i hela mitt liv. Natalie kommer hit och sover hos mig och sen chillar vi och flummar som idioter hela natten! seems good? ;) HELT GALET KUL DET SKA BLI! helgen blir ju toppen! På söndag fyller jag år så då blir det toppen ! fest vettni! :o Emma släpper bomben! yaallaaa!
 
Ja men vad är det för dag imorn dååå? JO DET ÄR WÅRIS OCH MIN 5 ÅRS DAG <3 <3 <3 Bästabästabästa ponny, i 5 år har vi, familjen, stått som ägare på gulleplutten! Helt sjukt!! Fick han som "födelsedags present" när jag fyllde 7 år :) fyfan vad tiden går snabbt!!
Masssor av bilder kommer imorgon! filmen oxå kanske? ;)
 
Nä ska städa innan natta kommer :)
 
 
 

Åker till banan!

Drar till banan med Natalie, ska kolla speedway heeela dan! Div.1 & nå mera tävlingar :) Ska bli sjukt kul!! Blir ju bara mer och mer frästad till att börja köra haha! ;)
 
Nej ska ta och dra, dom åker väl snart ;) - Puss
Och så bjur jag på en bild från igår :)
 

Gp sänds LIVE på 10an!

Tja folket bakom skärmarna!
Här sitter jag, med tre skärmar, eller ha, datan i knät, mobilen på soffan och tvn, kollar på speedway, GP i england! Naaaajs! :D Går väl sådär för sverige :)
 
Antar att ni som läser min blogg inte är mega intresserad av speedway? men det är jag ;) Ska inte bomba er med texter om speedway dag in och ut! haha!
 
Gick verkligen super att rida vincent idag! Fin, mjuk och avslappnad :)
 
Ska fortsätta kolla nu, puss

Just Pictures

Baby, be your self.

Tjaa, nej vad fult de lät!
 
Sitter o tar det lugnt. Messar med natalie, dunkar musik och käkar päronsplitt!
I eftermidda drar vi ut på gröndal o kollar drifting finalerna. Mår alltid bra när jag kollar på speedway/bilar.
Ska bli bra najs.
 
Ni får väll ha de gött bakom skärmen! -Puss
 
5
 

Kan inte sluta med något jag älskar. Inte för nått annat jag älskar...

Hello!
Bloggen har vart lite off.
Men seriöst, har inte tid!! nu när jag börjar bli intresserad av speedway så är jag väldigt mycket med natalie på matcher. Jag är så intresserad att jag faktist vill börja köra. Det trodde ni inte va? men ja.. har ju wåris, innebär egen häst så hinner ju lixom inte sen vet jag  att de blir dyrt :/ men vi får se.
 
Bloggen uppdateras när jag har tid och orkar :) Wåris har lite vila nu sista veckan på betet! :)
 
Hare gött! - puss
 

I just wont to be heartbroken.

 

tjill em. med natalie!

Ja nu läste ju kanske rubriken.
Skolan idag var helt okej. Men vet fortfarande inte om jag vill gå kvar... :/ Ska gå typ 1 månad osen se ;)
Imorn ska jag till tandläkaren, efter de kanske jag o natalie ska göra en sak med våra hår hahahha ;)
 
Efter skolan red jag vincent, skritta ner till sjön barbacka och på långa tyglar. gick bra.
Efter de stack jag till Nataaalie! vi chillade bara runt på byn, haha flumma också, självklart!!
Köpte världens äckligaste läsk, eller cocacola cherry va helt okej men fy faaaan vad äcklig kaffe colan va! cola med kaffe smak! EUUUW!!! var så jääävla nära ifrån att spy! fy tusan vad det va äckligt asso! den drack vi inte upp. Gick inte även om vi skulle de meen neeej gick inte.
Sen stack vi hem till natalie och gjorde ingenting sen hämta mammi mig vid typ halv nio :)
 
Helt okej dag alltså! :D
 
Ska sova, eller ta o dejta kudden o messa med goa personer! ha de gööött! - puss

Ändringar

Håller på att fixa med bloggen så den är lite tråkig jusst nu. Kommer header o skit en annan dag.

Friendship

Skolaaaa

Första dan på "ny" skola, eller a högstadiet :) Riktigt najs! 3 nya i klassen :) Klassen är helt okej. Stelt mellan vissa, men jag lever mitt :)
2 bra mentorer. Eller haha känner dom itne ens men tror dom är bra ;) har dom inte i så många ämnen, har ena i nått konstigt ämne, vet inte vilket ;)
Fick överskååååp!! glad tjej! ;) Så jävla lång som jag är haha. Va ju bara i skolan i 2 timmar idag :)
Mitt schema va inge bra :( missar tåget varje dag :( och börjar 9 alla dagar förutom fredag så måste vänta på skolan i 1 timme.
 
Och killarna såg heelt ok ut ;)
 
Imorn är de vanliga tiderna men ska inte jobba. Vet inte riktigt när jag slutar haha :p men de skiter sig lite med hästarna.. men nu kan jag rida wåris ganska sent så de löser sig :)
 
Efter skolan hämtade mamma mig och sen stack vi och köpte tåg och buss kort, sen drog vi ner på stan, köpte väääska! bra att ha ;) sen stack vi hem och jag gick ut och red vince, gick helt okej, vilken jävla energibomb han va! plutten!
 
-Puss
 

Hemmaaa!!!

Nyss ridit wåris o innan de va vi i stan :)
Köpte mat, ny müsli som han älskade! haha söte ♥ Han ska få den tillsammans med pelletsen :)
Gick så jävla bra att rida idag! Han gick fräscht i alla 4. Men så fort jag glömde bort att jobba med ben så gick de åt helvete, men gick riktigt bra!!
Ska ut på vince typ nuuu!!
 
Köpte lite saker men inget åt Wåris haha ;)
Blev lite saker -
Jeans
Träningsskor
Tjocktröja
Jeansshorta/blus
 
Riktigt nöjd! :)
Bloggar mer sen, måste ut till den andra pollen!! ;)
 

Hemmaaa!!!

Nyss ridit wåris o innan de va vi i stan :)
Köpte mat, ny müsli som han älskade! haha söte ♥ Han ska få den tillsammans med pelletsen :)
Gick så jävla bra att rida idag! Han gick fräscht i alla 4. Men så fort jag glömde bort att jobba med ben så gick de åt helvete, men gick riktigt bra!!
Ska ut på vince typ nuuu!!
 
Köpte lite saker men inget åt Wåris haha ;)
Blev lite saker -
Jeans
Träningsskor
Tjocktröja
Jeansshorta/blus
 
Riktigt nöjd! :)
Bloggar mer sen, måste ut till den andra pollen!! ;)
 

Med musik i lurarna..

... försöker jag leta kläder, blööö, klädångest at high! ;)
Ska köpa nått riktigt fint idag!
Ska oxå försöka fixa allt i tid tills imorn, får nycklarna till skåpena och allt, lycka till att hålla koll på dom EMMA!!!!
För undra vem som kommer ha panik varje morron för att man inte hittar skåpnycklarna? ;)
 
 
 

Med musik i lurarna..

... försöker jag leta kläder, blööö, klädångest at high! ;)
Ska köpa nått riktigt fint idag!
Ska oxå försöka fixa allt i tid tills imorn, får nycklarna till skåpena och allt, lycka till att hålla koll på dom EMMA!!!!
För undra vem som kommer ha panik varje morron för att man inte hittar skåpnycklarna? ;)
 
 
 

Girl Time!

Ska snart dra till stan med mamma och mimmi. Köpa lite bra att ha saker till skolan, köpa lite saker åt wåris :)
Städade ju ut hela sadelkammaren i fredags, guud vad chill! Allt är på plats, fixade skåpen, täcken, schabrak och sånt i ett skåp hjälmar o skit i ett annat :) Sen bra att ha saker i ett skåp :) allt är i ordning och på sin plats, haha ska försöka hålla det så!
 
Så himla skönt att ha allting städat, boxen, sadelkammaren och nu är de bara hästen som ska duschas! Sen får hästarna komma inte för iår :) baks till vanliga rutiner, stallet varje dag, hård träning, ska försöka komma iväg på lite tävlingar :) Vince ska ridas o vi ska kämpa oss till de bästa :) Så får vi se om jag hinner med 2 hästar till skolan. Men har ju bästa Natalie som medryttare så kan ju inte bli bättre!
 
Aldrig velat ha en medryttare, velat ha mina hästar för mig själv, men det känns riktigt bra!
 
Nej måste börja göra i ordning mig, och vad ska man ha på sig dåå? frågan ställs varje dag! hela garderoben ligger ute på golvet, ni vet tjejer ;)
 
Ska ner till Wåris o rida sen, tänkte kö i paddocken, för att se om hans ben är bättre, kanske mimmi kan klicka lite kort?
- Puss!
 

Girl Time!

Ska snart dra till stan med mamma och mimmi. Köpa lite bra att ha saker till skolan, köpa lite saker åt wåris :)
Städade ju ut hela sadelkammaren i fredags, guud vad chill! Allt är på plats, fixade skåpen, täcken, schabrak och sånt i ett skåp hjälmar o skit i ett annat :) Sen bra att ha saker i ett skåp :) allt är i ordning och på sin plats, haha ska försöka hålla det så!
 
Så himla skönt att ha allting städat, boxen, sadelkammaren och nu är de bara hästen som ska duschas! Sen får hästarna komma inte för iår :) baks till vanliga rutiner, stallet varje dag, hård träning, ska försöka komma iväg på lite tävlingar :) Vince ska ridas o vi ska kämpa oss till de bästa :) Så får vi se om jag hinner med 2 hästar till skolan. Men har ju bästa Natalie som medryttare så kan ju inte bli bättre!
 
Aldrig velat ha en medryttare, velat ha mina hästar för mig själv, men det känns riktigt bra!
 
Nej måste börja göra i ordning mig, och vad ska man ha på sig dåå? frågan ställs varje dag! hela garderoben ligger ute på golvet, ni vet tjejer ;)
 
Ska ner till Wåris o rida sen, tänkte kö i paddocken, för att se om hans ben är bättre, kanske mimmi kan klicka lite kort?
- Puss!
 

Lever livet

Tja bloggen! Jobbat all day!! ;) usch, galet trött o sliten!
Imorn tar jag dagen som den kommer, enda kravet är att wåris ska ridas och att köpa hästmat :)
 
Mitt knä är typ dåligt :( helt svullet o kan inte böja de, hände en olycka för typ 2-3 år sen och sen dess har jag haft problem med det :( så kan inte över anstränga de :( bad!
Så springer jag eller så ofta måste jag ha knäskydd - drygt och fult ;)
 
Cyklade ner till wåris för en stund sen, puss på min söte, jävla fån han är, slängt av huvan o ser ut som en nyvaken kossa! Men han är fin i hulle även om de blivit lite vila nu under hältan o alla skador  :)
 
För övrigt tjillar jag med musik i lurarna! kan ju inte bli bättre! ;)
Pratar lite med Natalie oxå, och vet ni? HON SKRÄMMDE MIG IDAG!!! när jag stog vid grillen kom hon o ba tröck upp fingrarna i ryggen på mig :( INTE OKEJ NATALIE!!!! :(
 
kanske bloggar mer sen - puss
 
 

Skola på måndag...

Får nästan ångest över att skolan börjar på måndag. Vet inte hur de kommer bli... vet inte ens vad jag vill.
Mitt mål är att göra rätt. Ska gå nåra veckor o se hur de går med allt. Funkar det inte så gör de inte det. Då är de bara ett allternativ. Byta tbx till Kungsör... Ska satsa på betygen.
Usch... Vet att jag kommer göra rätt vilket som.

Thinking about nothing.

Sitter här på golvet. Tänker inte på nånting, dunkar musik i lurarna o bara chillar.
Och vad fan lyssnar jag påråååå? ;)
Sån musik som gör mig glad!
Men Skinny love - birdy, sure inte den mest gladaste låten men den är sååååå bra! Natalie och jag har nördat den de senaste dagarna ♥
 
Call me a Spaceman - Radio Edit, låååten ♥ så himla grym! ;)
Whine - enur, beenie man och natalie, låten är grym!
I gotta feeling - The black eyed peas, helt ok låt!
Niggas in Paris - GMD, riktig chill låt ;)
Better whit the light off - New Boyz, muuums säger jag bara!
Inget utan dig- SMS music, GRRYYYYYYM ♥
 
sen typ hundra låtar till, men lite låt tips för er som inte har nått att lyssna på! ;)
 
 
 

I'm alive!

Hhaha ja, jag lever ;)
Inte orkat blogga. Vart med grymma vänner o bara chillat. Mått dåligt mått bra.
Spenderat ganska mycket tid den senaste veckan/veckorna med Natalie. Hon har ridit wåris oså. Sen har vi kollat speedway o chillat runt ;) hängde med på hennes speedway träning för typ 1-2 veckor sen, shit vad duktig hon är! Hon kommer lätt vinna VM. Det tror jag på!
 
Jessica och jag har inte vart nånting :( it sucks! Saknar henne ♥
 
Aja. Wåris blev galet halt för nån dag sedan. Och samtidigt tappade han skon på andra bene, men när epeter kom ut dagen efter o skodde fast skon trodde han de va att han var så galet öm att han tagit all stöd  på de andra benet. Och när vi fick på skon gick jag med han, såg mycket bättre ut! sprang lite, han var stel men gick helt ok. Dagen efter red Natalie, eller skrittade o travade 20 meter. För att jag skulle se hur han sprang. Gick bra och visade inge täcken på hällta. :D lite stel men de är förståligt.
 
Idag tvättade jag stallet. Tog typ vadå 10 timmar ;) seriöst så gjorde det de! Tvättade heeeela boxen. Och städa rent sadelkammaren, herreguuuuud vad skönt att ha det gjort! Jenny ska göra sitt i helgen nästa vecka då hon hade nackspärr o har haft i 3 veckor så hon undvek de :) Så hästarna går in om nån vecka från betet :)
 
Ska bli skönt att få vanliga rutiner igen! Wåris ska komma i toppform och jag ska få vince i bästa form! :) Han åkte till tandläkarn igår. Hans tänder är gammla o han hade en inflamation pga. matficka. Så han går på medicin i 10 dagar men kan ridas :) Skall varieras på hack o bett.
 
På måndag börjar skolan. Känns okej. Kommer in i vanliga rutiner. Slutar kl.11 och kl. 12 ska jag klippa mig :) skönt!!
 
Nej nu blev de långt ;) uppdaterar när jag känner för de ;)

Gomorron bloggen!

nu sitter jag här o bloggar o äter frukost ;) Ska ut och rida Vince alldels snart. Sen kommer NATALIIEEEE :D <3 Vi ska tat lugnt och hon ska rida wåris, sen får hon hänga med när jag longerar millson ;) Mille. Hoppas han inte är allt för galen idag. Fast kan ju be o böna om att de är nån mer som ska rida i paddocken, anna flög ju av för att han inte går att rida själv. Aja, måste ut o rida nu! Bloggar mer sen, kanske kommer en vlogg från mig o natta ;) puss hej!

all in one day.

Sådär ja, nu är Wåris riden :) Red med REMONT nosgrimma, ja ENDAST remonten o tyglar på de och han gick såååååå grymt bra på de! red i paddocken och sen ut :) gick grymt!! red barbacka oxå ;)
 
Imorn ska TRE hästar motioneras. Vince tar jag på morronen. Inte så hårt :) sen kommer Natalie och rider Wåris, sen ska jag longera Mille då Anna ramlade av honom ( han gillar INTE att rida själv så han reser sig o bockar så hon flög av.) så ska longera honom när hon är med, ska bli kul :) Natalie ska förstår hänga med :) vi ska va oxå :) riktigt gött!!
 
Och nästa helg ska vi tätla, haha ;) kors i taket!
 
Nä ska sova snart sjukt trött! puss hej!
 

@ Home

Hemma nu, ska ut och rida min prins ♥ ska rida bettlöst, men i vad? ja de kan man undra ;) haha det får ni gissa själva, skriver mer sen puss!

Tåget mot Linköping!

Yes, sticker till Linköping för att umgås med broder, hänger med syster. Tar typ 2 timmar med tåg. Ska bli kul att bara vara med dom :) umgås ju ofta med mina bröder här hemma o träffar knappt Jesper :( han är ju mekaniker i ett ganska så känt racing team så han åker ju runt i många olika länder :) Stolt över honom!!
 
Ska åka till Eskilstuna vid 11, så snart går bilen mot tågstationen! Packat och vart nere hos älskade ponnyplutt ♥
¨Han får vila idag o imorn med, gick ju inte att rida pga vädret igår!
Men glömde skriva att mamma o jag åkte till Hästsports igår och köpte en flughuva, haha de enda jag skulle köpa men fick med mig ett hackamore oxå ;) Ni får bild på huvan när jag kommer hem, riktigt go haha! fick ett gott skratt när jag satte den på Wåris ;)
 
Nej måst tjilla nu, ska borsta tänderna sen drar vi! puss hej!
 
kanske inte bli bästa uppdateringen nu men ska försöka blogga från mobilen.

Ingen ridning.

Red inte idag. Regnat så galet mycke. Men tog in Wåris och lät han äta inne, asso kvällsmaten. Så  fick han torka lite oxå. Sen tog jag ut han efter 2-3 timmar, med täcke. Dom sover ju fortfarande ute ;)
Men vince vilade om inte christine gick med han. Ont i ryggen så orkade inte :/ Och imorn drar sis och jag till linköping och hälsar på bro. Eller tro jag ska med ;) isf blir det  tåg ;)
 
Tittar på morden i midsomer, tråkigt haha så bloggar lite ist ;)
 
ha de gött!!

Nu kör vi

Okej, kan börja med att blogg.se laggat ur dessa dagar somd e vart kass uppdatering på. Sen har de vart dåligt väder. Seriöst så har de regnat konstant i typ 3 dagar.
 
Men okej, detta inlägg ska handla om Emma Blomgren, hennes liv, hennes kompisar, hennes hästar, hennes fritid, ja de mesta kanske. Tar med de jag får plats med. Orkar inte trötta ut er med en lååååång text.
 
Ja men vem är jag då? haha det vet jag nog inte ens själv. Nej, fyller 13 i september, fyller samma dag som min ena bror som är 13 år äldre, 2 september. Älskar hästarna o min familj, men a vänner betyder ju en hel del dom oxå. Har inte många längre, vart bort dom som jag inte känner för. Lärt mig massor av detta. Endå kan jag må riktigt riktigt dåligt..
Finns de dagar jag inte orkar någonting. Då jag känner att nej, vad kämpar jag för? Men sen finns det såna dagar jag bara älskar livet.                             
Men livet är inte lätt. Vart ganskatufft för mig i skolan.. lixom från dag till dag kunde jag sitta på en bänk o de va som om jag va osynlig.. fett osynlig. INGEN såg mig.
 
Men vem brydde sig? ingen.
 
Detta va iår. Hoppas det inte blir så på Senior School...
Det har vart tufft för mig emd vänner, jag har inte vetat hur jag ska hantera det. Har aldrig fattat hur det ska gå till. Ville nog inte ens tänka på att förlora mina vänner. Eller "vänner". Men så är livet. Just nu känner jag mig otroligt stark, kan hantera dessa situationer ganska bra. Fått mycket stöd från min familj, pratar ganska mycket om vänner fortfarande.
Jag hade typ 3 vänner i min klass. Som jag kunde vara med. För andra snackade skit om mig och det spreds snabbt. På en dag.. Detta skriver jag inte för att vara taskig. Måste få skriva. Mår bra av det.
Fick väldigt mycket stöd från en av mina lärare. Hände det något löste han det. Han va bäst. Men nu börjar jag högstadiet, så nu har jag han inte längre..
 
Tycker ni detta inlägg är onödigt? tyck de och sluta läs bloggen, HÄR skriver jag om MITT liv. Mina tankar. Detta ska va som min dagbok. Skriva av mitt deppiga jag. Jag behöver det. Och ni behöver inte läsa det, erat val. Just say'n!
Jag skriver om min fritid och vardag här. Det har jag rätt till..
Jag känner lättad efter deepinlägg. En tyngd lyfts från axlarna.
 
Jag är stolt över mig själv som kommit såhär långt i mitt liv. Jag är fin, snäll, och ja, men ingen är perfekt. Glöm ALDRIG det. För ingen är det. Men säg inte att du är dum och korkad när du gör saker fel. För det är du inte. Du lär dig av livets gåta. Tappar du ett glas i backen, säg inte att du är dum i huvet för de. För det är inte sant. Tro på mig och lita på dig själv. Tänk jag har varje dag. Jag är inte dum, ful, äcklig eller korkad. Jag är precis som jag är och det får ni respektera.
 
Detta får va nog för denna gång. Ganska nöjd över inlägget. Bra skrivet. Av mig själv. Ta in de jag skrev.
Ta inte den snygga killen för han är snygg och korkad inuti, jag tar hellre den fula för att han är omtänkssam.
Take care.
Ge dig själv komplimanger. Du blir glad av det!

Words

- Ärlighet är en dyr present, förvänta dig den inte av billiga personer.
 
Hittade texten för ett tag sedan. Vart lite sådär down och tänkt för mycket de senaste dagarna.. pratat en heldel med Natta o shit vad bra humör jag får efter de! guldvärda du!!
Kommer ett killer inlägg snart..
 

Tröttttttt

As kass uppdatering jag vet. Vart o tränat, nej inte med hästarna utan en annan sport, heeemligt ;)
 
Aja, som ni kanske inte vet, eller om jag skrivit de så vet ni väll, men va på Hööks förra veckan, köpte en väst o provade ett par ridbyxor o chaps som jag ska köpa när jag fyllt år o fått in lite caaasch ;)
 
Köpte då denna ;
 
Men förövrigt kom Natta igår kväll och red W. Eftersom han kan va lite crazy så hänger jag med när hon rider. Red ut till en början, va liiite okoncentrerad så vi gick hem o till paddocken, tog med snodden så hon inte behövde tänka på att han skulle jobba utan att hon skulle få känna hur han går i "äkta" form. Gick bra, tränade dom under hela passet, red kanske 1 timme. Blev bra mörk när vi va klara ;) blev sent eftersom att jag och Jessica va på Panetoz ♥ Lovee! As najs skal nu! med deras autografer ;)
 
Idag ska Mimmi o jag rida ut. Galet sugen på att sitta upp på W men eftersom att hon aldrig rider fick hon för denna gång. Inte ridit han de senaste dagarna då han vila en dag o natta har ridit han 2 ;)
 
Nä as ont i huvet efter "träningen" så ska la inte sitta vid datan ;)
 
puuuss hej!

Hemma..

Stannade faktist hemma, orkade verkligen inte hänga med, usch, dö så trött man kan va :/ 
Käkat godis, chips o druckit cola, mys! Hemma själv.
 
Imorn blir de fullt upp, på fm ska vincent ridas, sen ska jag ev. va med Jessica o på kvällen ska kanske Natta rida Wåris. Så får se om jag hinner ALLT ;) skulle hjälpt Clara med Sussie imorn men vet inte om jag hinner, isf vid lunch :)
 
nä, ska tjilla vidare, ha de gött!

Tjockiiis

Tja bloggeeen! ;)
 
Sitter här o käkar godis, är ju faktist lördag ;) Ska iväg till nåra bekanta snart, eller om ett tag :)
 
Imorn ska jag och jessica kanske på panetoz :D men a kanske bloggar mer sen :)

Mitt ♥

 

Bra söt...

 

Smaaaaschiiiing

Släpper bomben nu, vem va & red wåris då?
Jo, Natalie , gick riktigt bra för att av första gången :) tyckte wåris verkade gilla henne o han gjorde inge dumt när hon red, när jag red (började) va han en djävul, men när Natta red gick han jätte bra! :D
 

Dagens Vince

Red vince i förmiddas. Skrittade o joggade runt hagsta, på hacket, inge krav direkt, gick la bra :P
får se vad vi hittar på imorn ;)

grymma lilla ponny

Bäästaaa
 

Wooops

Kommer en tjej hit o ska prova wåris idag, om en timme, så måste äta o gå ner o ta in honom ;) så lite brottom sådäär ja.. btw, hände med clara o barnen o körde sussie, hon visste inte riktigt hur man satte på selen ;) så hjälpte dom :)

Hoppsan

Inte bloggat på några dagar.
 
Red Vince i förmiddas, usch.. han va gaalet pigg, typ hyper. Kunde nästan tro att han va drogad haha, han stack med huvut i himlen o vägrade lyssna på lilla mig, inte så liten men ;) Blev mycket halter, skänkelvikningar o ryggningar så han skulle lyssna, gick inge vidare o blev riktigt förbannad på honom, sån mes som han är så gick de ganska bra efter de ;)
 
Sen så tömkörde jag Wåris ganska långt, han har ju stått ett bra tag eftersom att han har varit halt så tog ut han på en sväng o kollade hur han va, ganska bra men stel, inte konstigt :p Ska börja köra han lite när jag köpt en vagn, så brukar göra lite olika ljud bakom honom när jag tömkör, han bryr sig ingenting, men en liten reaktion vill man ju ha ;) haha ;)
 
Igår va en awesume dag! va med Emelie på eftermiddan o på förmiddan red jag vince, satan vad fin den ponnyn va! trodde han skulle gå bra idag men icke ;) ah sen stack vi hem till Emelie och då körde vi Sussie, ååhhh herregud va kul de va! men blev liite kaous ;) haha, hade wilma med o hon är lite smått rädd för vagnen så hon försökte hoppa av när de kom bilar o skit ;) ska köra henne lite ibland :D
 
nä, nu ska mamma och jag ta en tripp till Västerås :) hööks och erikslund, blir säkert toppen! ;)
 
 
RSS 2.0