WOOHOOOOOOO!!!!

GRATTIS TILL SARA ALGOTSSON SOM TOG SILVER I FÄLTTÄVLAN!!!
 
Satana vad roligt!! sååå när guldet! men gud vad kul! Stort grattis! :D

woopwoop

Kommer komma en feeet bloggtävling inom nån vecka, ska bara bli klart med sponsoren ;)

Vinnarna av Bloggtävlingen dras - NUUUU!

Kan tyvär inte göra de i ett video inlägg, så de får bli här. Med bilder. TVÅ vinnare dras.
 
 
FÖRSTA VINNAREN VINNER ETT SVART LÄDER PANNBAND MED EN SILVRIG FLÄTA.
Och nu dras den.
 
Första lyckliga vinnare är *truuummmviiirrrveeel* ;) Moa Persson!! Grattis Grattis! När du ser detta, MEJLA din adress till [email protected] så kommer pannbandet på posten, och detta pannbandet vann du :
 
 
Och nu till den andra lycklige vinnaren....
Som vinner ett svart läderpannband med blingbling på i guld/grön :)
*truuumvirvell* Rebecca Gustavsson!! :D Grattis! när du ser detta skicka din adress till mig, på [email protected] :) Så kommer pannbandet så fort du skickat mejlet!
 
Och detta vann du!
 
 

Vädret ♥

ska rida W idag o se hur han känns :)
Sen får vi väll se ;)
 
Galet varm är det iaf ;) så sitter helre ute än vid datan :)
 

rubrik ska stå här.. jaa

Tja bloggisen, inte bloggat men lixom de är sjukt väder ute!
 
Ska rida W idag, christine o agneta skulle gå me v o z, så tänkte rida rida i halsring på w i paddocken :D
Blir inga bilder för de ä inge batteri i kameran ;)

Puuuh

Nä ska städa osen tömköra w o se om han e nå bättre, skrittade v i morse då han va svullen i alla fyra igår så blev de skritt jobb o lite trav, han kändes fräsch iaf.

Varför blogga nu nä de e fint väder ute? ;)

Jag är med och tävlar

Vill du oxå vara med? klicka då hääär.
 

Bild som väcker minnen! :D

Bullshit

 
Seriöst. Tänk efter lite nu bruden. Bara en sak du kan tänka på.
Jag vet exakt vem du menar i det inlägget. Och vem e de som skryter..? inte e de jag iaf. Just sayin'
 
Jaja, funderar på o skaffa .se domän, alltså skaffa blogg.se's PRO i 12 månader, dock försvinner ju .se domänen efter dom månaderna. Rakt på sak, inte sitta o hålla inne att jag köpt .se domänen ;) men det vet jag inte om jag kommer gö, bara ett kanske ;)
 
Gillar bilden!!

Baad

Hoppsan, ingen blogg tid idag inte, red ut me christine imorse.. W vilade eftersom att han e halt/stel.
sånt här för mig tröttna totalt. Seriöst, var glad för att jag stressar mig för din skull. Inte så lätt med fritid, hästar plugg o blablabla. usch. här kan man inte vara nöjd alls inte.
 
orkar verkligen blogga.
 

Bästa ponnyn, btw, lite mindre stel nu på kvällen när vi tog ut dom igen men inte bra :( hopvis kommer på tisda iaf :) skall skos!
 
haha hur fan ser min sits ut? ;)

Wåris är halt..

Hoppade idag och det gick jätte bra, blev som högst 80, skulle hoppat 90 men då hände de något :(
 
Skrittade lite och sen travade jag igång han medan mimmi höjde, så kom jag på långsidan för att fatta galopp o komma på hindret o då vet jag inte riktigt vad som hände men mamma sa att de hände något i steget och att han haltade på ena bakbenet, :( så jag hoppade av så fick mimmi gå med han så jag kunde se, och han va väldigt stel/halt. Så masserade min plutt och sen strechade jag, sen va de bara att gå hem, får se hur han är imorn men går nog bara ut och går med han. Lille och W fick stå inne nu tills dom får kvällsmaten då W va så himla trött haha ♥
 
Detta va allså inte pga att vi hoppade utan att han sträckte till sig eller något :) Men de går nog över får vi hoppas!
 
Några Sneak Peak från idag! ;)
 
Efter detta hände det tror jag..

En vän som betyder.

I'm a fucking sucker of this girl! En väldigt go tjej som betyder väldigt mycket för mig. Finns i alla lägen och fyfan vad man skrattar med den tjejen asso! Haha, mogna vi är som går ut ganska sent o cyklar på paket hållaren o ja ;) Hon är en av mina bästa vänner!
 
Nästan en ren slump att vi blev så bra vänner, vi har gått på samma skola från lekis till 4, hade samma lärare oså, vet inte om vi pratade eller så men vi hade iaf idrott tillsammans. Sen bytte jag skola o vi pratade ingenting. Sen efter typ 1 år började vi prata me varan ganska mycket o vi åkte på ridläger tillsammans, goa minnen! De va riktigt gött! Efter de pratade vi ganska mycket men va inte på nån månad, fråga mig inte varför haha. Sen nån gångför ett bra tag sen frågade Anna om jag ville hänga med upp till Jessica för hon skulle rida Pascall, o varför inte lixom? Ah så då började vi va och jag hängde med Anna upp ganska myke, sen börja vi va ganska mycket o sen blev de bara så :D vilket jag tycker är grymt, för att hon är grymmast!!
 
Pusselipusspuss på dig mitt hjärta!! :)
 
Döda mig inte nuuuu :)))))))
 

något jag länge velat bli..

vet ni? jag har länge velat bli modell. Asso shit vad kul det är att bli fotad lixom! Jag och min kompis som är 3 år äldre fotade nästan varje dag förutom, olika outfits och ah miljöbyten, mycket med hästarna sen lite i kyrkparken o typ som man brukar fota, vi red långt i klänning där de va saaatans mycket mygg för att fota fina bilder, haha lovar on har säkert över 1000 bilder på mig och wåris på sin data ;-)
Mamma och Mimmi tyckte förutom att jag skulle bli modell, när jag inte ens va inne på det, mimmi stylade mig lite då och då bara för att hon älskade att fota då!
Men det är typ för än nu jag börjar tycka det är sjukt kul! När jag blivit fotad finns det såklart ur dåliga bilder, men oxå såna bilder som är riktigt najs, det är dåååå jag får suget efter att bli modell.
 
 
 

Så många frågor inga svar.

Förlänger...

Tävlingen en vecka till!! håll ut men fortsätt va med!! ;)
 http://emmablomgren.blogg.se/2012/july/bloggtavling.html#comment
 
Ridit båda hästarna, skrittade vince kanske 40-50 minuter och red wåris i kanske lite mer än en timme :) gick jätte bra på båda, vincent av ju helt kravlös men jag bara njöt! ;)
Matat alla hästar och släpt ut katten, o fixat o donat lite, mysit ;) jessica skulle få besök så är la med nån annannnn ;)
 
Härligt väder e de iaf! sitter ute och solar på altanen faktist! gött! ne nu ska jag messa med goa vänner o kolla om nån vill gö nått, ett xtra plus om den har en skön pool ;)
 
pussss
 

Del 2

Meeeera bildeeer :D
 

Del 1

Bildeeer :D
 

Oppsiidaysi ;)

Hoppsan, inte så bra bloggning, men statisken växer! ;) Fortsätt va med i tävlingen!! http://emmablomgren.blogg.se/2012/july/bloggtavling.html#comment
 
Rider i eftermidda, kanske är med Jessica sen! :) hoppas vi badar haha, loooove till detta vädret!
Kollar på tv nu, äter frulle oså :) mys, va helt okej dag igår ;)
 
Hahaha och vet ni vad jag inte gillar? när folk snackar skit, usch.
 
Nej nu ska emmsan inte klaga, så hejdååå ;)

Suckers, I just sat fuck you and smile!

Dödchey.se, nej men ska typ sova snart :p
ni glömmer la inte bloggtävlingen? TVÅ vinnare lottas ut! http://emmablomgren.blogg.se/2012/july/bloggtavling.html#comment
 
Imorn ska vince ridas på förmiddan, sen kanske jag rider ut med Anna och Emma nån gång, sen grill o mys med släkten! :)
Om jag inte rider med anna o emma så rider jag nog barbacka i padocken eller nått :)
han ska igång nu sen ska vi börja hoppa lite, tänker ta de sakta, hoppar inte höjder på tjillevippen lixom, tar lågt först, o jag är inte den som hoppar 98465120 gånger i veckan, max 2 gånger vecka, hästen slits fort när man hoppar :) hoppar för att Wåris ska tycka de e kul!
 
Näää ingen mer bloggning idag, så ja, vad ska man säga nudå? godnatt typ ;)
 

Geting Jävel.

Vet ni, min arm gööör jvla ont och är röd som en tomat och lika varm som solen + att den är stor som jorden.
 
Tack vare den lilla fula varelsen som kom och tyckte jag var söt och var tvungen att smaka på mig. AJJJJJ!!! tack getingen!
 
nej nu lite posetivt, eller ja, sadeln passade inte.
Men red ut med Anna och Mille idag, gick gaanska bra, har fått låna den fula osköna sadeln igen, heelt okej! :) Men vi travade mest, sjukt mycket broms! Haha Mille dampa ju fan loss ;) så fort de satt en broms på han så fick han panik och seriöst, wåris blev typ så rädd för han så han va nära att flyga ner i diket, min toke ♥
 
Imorn ska jag rida Vincent :) Och sen va med kusinerna, typ grilla oså :)
 
Jusste, va hos S och J, ska va kanin och katt vakt + vattna blommor hos dom när dom är på Mallorca :)
 
Nej nu ska jag sluta klaga, puss hej.
 
kass bild, försökte ta på mitt getingbett men gick sådääär ;)

God Natt!

Back on Track

Nya tag. Everything is gone. Det som hände hände, okeeeey. Sånt jag kan skratta åt nu, sånt jag lärt mig av ;)
 
Ridit Wåris, provade sadel, anna ska kolla på den imorn, fick prova Jessicas gammla, får köpa den för 500 om de är så, hur jävla skön som helst! myyycket klossar, xtra + på de! ;) hoppsadel, ganska djup! :)
 
Imorn blir de nog tjill med Jessica :) Och rida med Anna :)
Myyyyys med Wåris efter de sen skall vince kanske ridas :) Wåris ska mysas med varje dag, känns som om det vart så mycket krav den sista tiden, vi ska släppa alla mål och ha kul.  
Mamma skulle fotat idag, men de blev inge :) Nästa vecka ska jag va hästvakt åt alla hästarna på gården, uusch, o Lillan har hovböld :( blää ;)
 
Ska hoppa nån dag :) asso på wåris, blir nog snart, jessica hjälpte mig liite idag och gav mig lite tipr när vi endå provade sadeln :)
 
more later on!

..

om ni inte vill att jag slutar här, varför kommenterar ni inte?
 
va med i tävlingen, länka tävlingen.
 
,
för mer info hittar ni här.

Pist of

Sånt som får mig arg.
Just nu vill jag bara lägga ner bloggen. Staisken är high, men när kompisar säger att man aldrig får kommentarer är detta fan inte kul. Jag bloggar inte för kommentarer, jag bloggar för att JAG tycker att det är kul. JAG är bloggaren och JAG bryr mig inte om kommentarerna. Blir riktigt jvla piss of. Fegt att säga så. Hade inte brytt mig om jag inte hade  nån statiskt, jag länkar inte min blogg på facebook, bdb eller nått 24/7 som ALLA ni andra gör.
 
Vill ni verkligen de? att jag lägger ner bloggen? isf säg det istället.
 

Tävling.

lite less på att statisken är hööög och ingen är med och tävlar? lixom lagt ut pengar på de. Om de knappt e nå som tävlar blir d inge :p

Ang. Bloggtävling.

Kom på att jag inte skrev när vinnarna lottas, de lottas på Söndag! Så ni har en vecka på er!!

BloggTävling!!

"Nu lottar emmablomgren.blogg.se ut två stycken vinnare till två fina pannband, mer info hittar ni på http://emmablomgren.blogg.se !"
 
Nu lottar jag ut två stycken pannband, det (svarta med silverfläta (liten bild) är i storlek ponny och det guldgrön är i storlek full ,passar cob.)
 
För att vara med och tävla måste du :
 
1. Länka detta på din dayviews eller blogg. Bilden till tävling skall finnas med, samt denna text: "Nu lottar emmablomgren.blogg.se ut två stycken vinnare till två fina pannband, mer info hittar ni på http://emmablomgren.blogg.se !"
2. Kommentera din epost + blogg + länk till sidan du lagt upp, NAMN bör finnas med i kommentaren!!
3. Kommentera  också att du har deltagit.
 
Vinnarna dras i en videoblogg alltså inget fusk.
 

Snabbt inlägg

Skriver lite snabbt nudå, ska typ hem alldeles snart :) mamma hämtar mig sen rider jag väll hemma.
 
Hoppade terrängbanan med Shelly och mimmi på Nadell, gick jätte bra, o fyfan va kul de är! ;) nu vill man  ju bara hoppa högre o högre, ska hoppa wåris så fort jag får en sadel för han kan ju hoppa höjder (120 typ) .
 
Aja, red ju henne igår med, barbacka sen hoppade jag upp på nadde, haha shelly stack med mig en gång annars gick de heeelt okej ;)
 
nej bloggar mer hemma hejdååå.

Hemmaa

Hemma hos Emelie nu. Dö trött, lång resa men de gick rätt så snbbt hem. Ni får bildern när jag är hemma.
När vi kom hem gick vi med Tippe sen red vi, jag började på Shelly, haha vi skulle galoppa o jäääääädrar vad pigg hon va haha! sen ytte vi o jag red Naddel :) så red vi lite satt kvar iaf ;) Imorrn ska vi hoppa terräng banan :)
 
Mammsen hämtar mig efter luch typ :) Så ska vi typ äta osen åka hem till mina beeebisar ♥ får se om jag rider ;) Måååste hem och vila nu ta deet lugnt i nån dag ;)
 
Ni kaaanske får mer bloggning senare. Inga bilder då jag e inne på hennes pappas data :)

På väg hem

Är på väg hem nu, typ hemma vid 7 så de är nästan 6-7 timmarkvar. Vi skà stanna på à6och tà en paus där. Nä orkar inte skriva mer, är tröööött haha ;)
 

Godmorgon!

Nu sitter vi på hotellet o ska ner till frukosten sen åker vi till Lund där Emelie ska provridà sen åker vi hem, mer när jà e hemma :)

Hejdååå Falsterbo!!

Nu är vi på väg till hotelle köpte en Sweden tröja och två pannband :) o vilka va vildast på läktaren haha? ;) viiii..
Nej heeejdåå!!

I bilen på väg till Falsterbo!

Tjena guys ! Nu är vi på väg mot Falsterbo!! Sitter på hopläktaren i går på mässan typheladagen :) nu skall vi åkavidare så puss hej!

Bloggar från hotellet

Sitter på hotellet i bloggar från Emelie iPhone för min dampa sönder liite ;)
Imorn blir det Falsterbo, ska bli grymt kul !!
Har setat i bil i 8 timmat så skà sova snart, åker rätt tidigt tror jag :)
Har duschat och ätit buffé så ä ganska mätt ;) 
 
Uppdaterar när jag får chansen ;) puuussss
 
 

Tävlingen..

Ni kommer väll ihåg att jag har en blogg tävling snaaaart? Vilka är med och tävlar om det finfinaaaaa priset här dåååe? :) det kommer va ett FINT pris, vinnaren lottas, i ett videoinlägg! I promise guys! ;) Håll utkik!
 
 

Sitter i bil i 7 timmar....

Blää, när du läser detta sittar jag nog i bilen på väg ner mot skåne... usch bilresan tar typ 7 timmar :( ska försöka sova en bra bit o nåra timmar  på väg ner! Lääängtar efter hotellet ♥
Hoppas ni har de bra där hemma och att ni taggar till blogg tävling! :)
 
Hade bra, har massa tidsinställda :)

On my way to SKÅNE !!

Sitter och väntar på att vi ska åka :) Tippe har typ dödat mig så jag har rivmärken över hela armarna haha ;) Saknar mina pluttisar där hemma ♥ Kommer lite tidsinställda förutom på söndag tror jag ;) satt o gjorde en massa i måndags :)
 
Jaja, vi badade ju igår, oså ska vi bada nere i skåne, så jävla skönt i vattnet och ett extra plus är ju deras stränder, så fina lixom!
 
nej nu måste jag gå! hade braaa ;)
 

Hos Emelie :D

Sitter hos Emelie nu :) bloggar från hennes data :)
Vi har badat och hälsat på Bella, hennes unghäst :) såå fin :D
 
Jusst nu sitter vi o busar med Tippex, hennes valp :) gaaalen! imorn åker vi, på förmiddan typ :) kanske bloggar mer dååå, men nu ska jag tagga till skåne! hejsvejs!
 

Okeeeyy!

Nu kör vi en This or That !
 
Om ni kommenterar myyyycket saker så svarar jag på dom på måndag! När jag har en data! :D So come on! Give me freaking awesume questions!!
 
Svarar också på galna frågor ! :) MEN KOMMENTERA!!!
 

Katrineholm, our place!

Jusst nu sitter jag i bilen på väg till Emeeeelieee! :D taggad!!
ska bli så jäääävla kuuul!! Någon som ska till Falsterbo på lörda? :D SÄG HEEEEJ!!!
 
 
 
 

Pack my bags ;k

Packar klart allting nu... nervööööös! men vafan ööös nu! ;) kommer sakna hästarna och kaninen ♥
 

God Morgon Blogggääään!

Nyss vaknat och skall typ ut och rida NU! Måste försöka hinna med båda två, annars dör jag på måndag haha ;) Nej men ni får tidsinställda under dagen, MEN KOMMENTERA! tycker de är så sjukt lång tråkigt att aldrig få kommentarer, guys, JAG BLOGGAR FÖR ER!!
 

AKUUUUTTT!!!!

SÖKER SADEL 17" SKALL PASSA BRED ARAB SOM INTE HAR NÅGON MANKE!!!! BILLIG!! SKICK SPELAR INGEN ROLL SÅ LÄNGE SEN GÅR ATT RIDA I OCH PASSAR WÅRIS!! BEHÖVER DEN HELST TILL KOMMANDE VECKA!!! MODELL SPELAR INGEN ROLL.

Make Over

Dö tråkig kväll, så tar o fixar naglarna och sätter i hårinpackning o har det mysigt! ;) Kollar på skäck med min pappi oxå ♥
Har en secret thing som inte kommer att släppas här så länge det inte är klart att vi har bestämt oss ;)
 
Gick toppen att rida W idag. Han gick mer eller mindre som en klocka. Red bort o hoppade i skogen, herre gud vilken ponny jag har! Galoppera ute på åkern till en början, haha och vad fan tänker jag med? hur jävla pigg ponny som helst, kan knappt ana hur jävla många gånger jag var påväg att flyga av haha ;) sen red jag till volten, redigt pigg ponny! hoppade typ 70-80 eftersom att vi inte hoppat på ett tag :) Fick måånga bra språng, fattade alla fattningar korrekt, o damn vad fin ponny jag har!! Imon blir det mys dag och promenad, han är så grym!!
 
Nej nu ska jag fortsätta fixa naglarna, miiis kväll!

10 Saker om Emma & Wåris

Jag har lärt mig att vara ärlig och inte ljuga.
Wåris ÄLSKAR bananer, han skulle seriöst kunna dö för dom!
Wåris fick mig först att va hopprädd o jag våga inte ens hoppa 50 cm, sen fick han mig att vara orädd o vi hoppade 120.
I'm in love.
Jag är inte ens 13 ennu, fyller den 2 september.
Förut var jag vääääldigt depp och mådde piss.
96:or är snygga och väldigt snälla! ;)
Hatar att vara hemma själv.
Wåris är den svåraste men roligaste hästen jag haft.
Jag ska ha wåris livet ut.
 
 
 

Orkar inte.

Seriöst, vad håller ni på med?
blir så trött på sånt skit. Lixom go away.
 
Anyway, ska bli så galet skönt att få komma iväg.

Vet ni?

Jag blir så sjuukt less på sånna som ALDRIG kan dela med sig. Sånt folk som bara har sina saker för sig själva. usch på er.

ööhh?

såg nyss att ett tidsinställt hamnat här? :s jaja, lid med det, det skulle vart till på freda..

SKÅÅÅNELANDET ÄNTLIGEN!!

När ni läser detta är jag troligen framme i Skåne! :D skönt att komma till hotellet och ta det lugnt och andas efter denna bilresa, 5 pers i EN bil! ;) Nu ska vi ta det lite lugnt och sen kanske äta något, vad vet jag :)
 
Säger bara det, håll utkik på bloggen, menar tävlingen, kanske kommer imorn, på måndag om ett år, nej inte om ett år då men inom 4 dagar! :)

I was born this way.

Hoppsan, no time for blogging, nepp, sad but true :( Kollat runt lite mer på dessa söta saker, vi åkte ju o kollade på nåra här om dagen, en dom blev sålda :(  bara fortsätta leta!
 
Idag har jag ridit Vince, sen åkte vi till e-tuna, jag o mammi, sen åkte vi hem o så kom moster o kusinerna :) fikade o pratade en massa :)
Imorn åker jag ju till Katrineholm för att sova över hos Emelie, och på fredag morron åker vi till Skånelandet! :D Åhhh så galet taggad! Falsetrbo 2012 here we come! ;)
Ska rida hästarna imorn förmidda, åker till Emelie imorn eftermidda, ska packa lite ikväll så packar jag resten imorn, åh detta e galet!
 
Inte vart så himla mycket update om hästarna, men det går bra iaf :) Wåris tömkörs o rids lite, mest tömkörning i nån vecka nu, Vincent rids på som vanligt, han e ju inte så ung längre så det är inte så himla mycket kram som för 3 år sen :) Men det lullar på som vanligt! Wåris är hur jävla pigg som helst ahah ;) Red ut igår kväll o herre jävlar, blev chockad över hur pigg han faktist va! ;) Så fort jag kom åt med skänkeln vad de tydligen galopp, knasen min ♥ Bäst är den plutten! Tänkte rida ut nu på kvällen, rider nog o hoppar lite ute i skogen :)
 
Ska göra en massa tidsinställda till helgen så bloggen inte dör! Men ni får ha de bra, och glöm inte att kommentera! :)
 

I'm städar!

uppdateringen! Men nu städar jag och lyssnar på Ulrik ♥ och Swedish House Mafia! :D
 
Va ju på Ulrik Munther i Söndags, o fyfaaan ♥ blir ju fan kär i killen! gasch, my drug! Och vet ni? ;) han kolla på mig måånga gånger, fatta kännslan! synd att han inte är yngre ;) ♥ dööör varje gång jag ser han, såhär får ni en bild från den underbara dagen!
 

Ulrik Munther ♥

kommer bli ganska så kass uppdatering idag, väntar på att mamma ska komma hem sen plockar vi upp ellen o åker till eskilstuna, går på tuna sen går vi till parken zoo! :D ulrik munther ska va där! :) Ska bli kul att vara med ellinor oxå!
 
Sen ikväll så åker vi och kollar på valpar
ska bli så kul! :D så får vi se om de är något för oss :)
 
Nej nu måste jag dra, uppdaterar om dagen ikväll! :)
 
 

Kick out the epic mother f*ckers!

Självförtroendet är high, tänker inte låta det sjunka nu. Jag är en helt ny person och kommer förbli denna! :)
Haters gona hate, thats it! :)
 

:DDD

Imorn blir en bra dag! Pratat med pappi om en sak som mimmi, jag och mamma vill ha, så imorn ringer på den! :D awesume!
 
Tömkörde Wåris nu på kvällen, gick galant! Kungen min ♥ Körde igenom skritt o trav på volt, sen gick vi serpentiner och ja kringelikrok vägar för att mjuka upp :) han lyssnade bra och gick som en klocka! :) Sen i slutet hoppade jag upp för att ta nån galopp vilket oxå gick hur bra som helst! hade han inspänd under hela turen för att få han upp med ryggen, trampade under sig fint och trivdes där :) Ska ha som mål att tömköra han 3-4 dagar i veckan och rida 2 dagar nu, den sista dagen SKALL han promeneras. Han ska få muskler och rygg muskler då han börjar svaja lite i ryggen, kommer hoppa ganska mycket för att få han skjuta upp ryggen! :) Imorn tömkör jag nog till volten och tömkör där borta :) Vincent ska ridas normalt :)
 
jo men de va la de, ska sätta i inpackning ihåret nu, usch hatar att färga de då de blir så tort men de blev fint! :)
 
Puss på er!

Color in my haaair!

FÄÄÄÄRG i mitt hår! :D nej inte blondering, FÄRG! :)))
 

Blondie

Väntar på att miimmi ska vakna o sen ska vi färga mitt hår, sen ska jag hjälpa henne o färga hennes :)
 
Vi ska till Gröndal iaf, kanske sista gånge, who knows? Rider ju i eftermidda! Sen hittar jag väl på någe ;) Mer bloggning och bilder under dagen! ska fråga om mimmi kan fots när jag rider vince eller wåris, helst vince, för wåris är så stel o blöö! ;)
 

Spookyy

Dags att sova för emmsan! Spöktimmen nu jaao ;) haha!
 
Godnatt bloggers!
 

Tönt

Haha, skratta eller gråta? Bryr mig inte om dig idag, o aldrig mer! Du söker status, men den hittar du inte här lilla du!
 
EmmaBlomgren goes a biiiitch! haha no way! Förlåt men mitt självförtoende är hiiiigh to naiiihgt! Lever livet, tar allt som de kommer! fett.
Känner mig så sjukt dryg, men måste släppa detta, tänker inte tänka på andra före mig själv!
 
Du har IQ noll, tänk lite innan du sätter dina fötter i mina fotsteg!
Just sayi'n!
Jag står för mina ord, inte faller för dom.
 
Klart att jag skyddar mina vänner från idioter som vill sabba deras liv, jag älskar dom!
 
 
 

Sorry bitch, I'm not your friend ;)

Blogg Tävling!

Se hit guys!
 
Efter att jag vart i Skåne - Falsterbo så kommer det bli en blogg tävling här på bloggen, om ett fiiiiinfiiiiiint pris! :D
Känner att jag måste bli lite positivare, få mer positivt creed, för de behöver jag! Så varför inte en bloggtävling? :D
 
Jag ska åka bil ner till skåne på fredag förmidda 7 timmar om inte mer med emelie och hennes familj! Ska bli suuuuper kul! :D vi ska bo på hotell och ha det najs! :) löktar plats på hoppningen jaaaooo! :DD
 
Ska bli skönt att komma hemifrån och slippa tänka på allt, hästfri en hel helg och ansvaren is gone dessa dagar! Behöver detta och det ska bli så sjukt kul att få umgås med Emelie! :) Slippa all skit, tänka på de som händer då!
Åhhhh så skönt!  Är ni där så kom o säg hej till mig/oss! :)
 
Får se om de blir Gröndal imon, skit kväll.
 
 

Details of today

Seg dag. I förmiddas gick jag upp o kolla tv en liten stund sen gick jag ut och red Vincent, gick inte så värst bra då de va typ 1000000 miljoner som ringde på min annons jag la ut igår kväll, på mitt skrivbord. Blev iaf så att en kom o köpte de vid 12 tiden! Va faktist en bloggläsare som va intresserad, dock va hon ganska liten o hon ville kolla med sin mamma, men skrivbordet blev sålt innan, så gullig tjej den där!
Vincent va pigg o frammåt, gick i form men fick inte samma kännsla. Jobbade inte så hårt heller.
 
Tog de lugnt ett tag sen åkte jag mamma och mimmi till tuna park, köpte hårfärg och 3 armband, naaaajs!
Efter då åkte vi hem osen red jag Wåris på banan, gick sådär, skritta o trava han igår ju o kände att han va helt stel så blev ett dressyrpass. Han va stel och helt förjävlig i munnen. Hård som satan och usch! Red med gramanen då han måste börja få upp ryggen! han har så svårt för de då han är arab, och så fort man låter han vila får han kantig rumpa o banan rygg. Så 10 dagar var hans sommar vila. Ska fortsätta rida han med graman och i låg form. Han trampade under sig riktigt bra! I slutet tog jag av den o kortade upp honom lite o körde på en stund till. Red ganska länge då jag ville få ur han energi oså! Gick bra i slutet och det gjorde de ju inte lite mindre fel med en ny harvad ridbana! ;)
 
sen lämnade vi hästarna i sommarhagen efter att jag duschat wåris osen stack jag hem o tillade lite till.
 
Imorn skall jag färga håret på för middan, blondare, och JA det är färg inte blondering :) då färginte sliter lika mycket och det blir vitare med färg! Under dagen ska jag till Gröndal och kolla supermotard SM. Så sjukt kul att kolla på motorsport! Min bror håller ju på med kända racing team runt om i världen så kanske där ifrån jag fått intresset? Tycker det är grymt kul iaf!
 
Sen rider jag Wåris o Vince på efter middan :)
 
Mer bloggning senare!

Ett enda snedsteg bort.

Du gjorde fel, jag gjorde fel, no matter what, what happens is gone. Our friendship is bullshit.
 
Folk som försöker få ihop oss, det går inte, to late. Det gick för långt. Ledssen, 5 års bästavänskap is gone. Den kommer aldrig komma tillbaks, hur många gånger jag än kommer gråta o må piss för detta. Det är försent, gråter lika mycket varje gång, vi får inte ut mer än bråk. Bullshit alltihop. Mår apa, men de är jag värd för de jag gjorde. Om du läser detta N  det va mitt fel, ALLT ihop. Tack för tiden då VI va bästavänner. Saknar det men det går inte. Kan inte acceptera det, men jag måste, för jag mår sämst av denna vänskap. Vi kan inte va vänner, inte om de ska va såhär. Jag kan inte sitta och deppa 24/7, dag o natt för denna skit.
 
Du som läser detta, lär dig att ta inte saker för givet, lev i nuet och ljug aldrig. Vill du mista vänner, FINE! Don't care.
Men ni, ni som snor ens bästavän kan ta o slicka sig i röven. Vänskap som vart så in i helvete stark kastas i sjön, ni gör heeeeeelt fel. Gör de inte tabba inte på andra, för att ni är avis, fakea inte o låssas va vän med någon kärsilt inte länge, ljug inte för din "vän" säg sanningen, sig att du hatar henne och har gjort de i 2 år!, ni får bara lägre status. Sedan att dom skall snacka skit om en o säga att det va den som blev drabbad ljög mest av allt. När de endå va du som ljög i 2 jävla år, "i love you", pist off. Dör hellre, hade du sagt de tidigare fine! Säg det direkt, samma dag, det gjorde jag! Stolt över mig själv.
 
Be how you want your friend to be. Inte svårare än så.
 
Skratta eller gråta? Allvaligt, jag vet inte. Tar och går ner till Wåris o tänker, tänker på allt, en sista gång innan jag bestömmer mig för att kasta denna bullshit, ta bort alla bilder-minnen med/på oss. Enda settet, ledsen vännen.
 

Sun!

legat ute o solat o tatt de lugnt idag, kanske ska åka o bada med kusinerna :)

Red wåris i frmiddas, gick toppen, fast vi skritta typ bara :) han har stått i över en vecka, trodde han skulle va pigg, men han va mer död än levande! sov innan vi red oså. men tog lite trav o galopp oxå, men han va skit seg så de blev inte så mycket! stel va han i halsen, som fan. Så imorrn blir de dressyr i paddocken ;)

Lind's Vincent

Dat horse. Asso orden slutar inte komma upp i mitt huvud.
 
Det går bättre o bättre för varje dag. Från att han stack med mig o jag hade noll kontroll till att han går i form i alla gångarter o lyssnar på mig!
Vår historia är lång, började med att Christine o jag red ut, jag hade Wåris och hon vincent, då Zack inte var hennes då. Det var för 3 år sen. Wåris dampade loss, men ja´, hon såg ju själv hur jobbig han va. Whatever, hon letade häst, hittade ett sto men hon gick inte egenom besiktningen, sen hittade hon Zack och de va då hon fråga om jag vill rida ut me henne o zack jag på vincent, klart jag ville! ponnyn jag alltid tittat på i hagen! as söt!
Vi red ut, gick förjävligt, jag red as dålig o vi klickade inte, sa att jag gärna hjälpte till med han fler gånger! sen har jag bara ridit regelbundet o vi har klickat men det har gått åt helvete, jag har kämpat, vela lägga av, men idag går han som en dröm! så sjukt stolt över oss!
 
Det finns ingen bättre ponny! menar det !♥ Jag älskar den ponnyn!
 
 
 

Out to da stable

ja rubriken lyder, skall ner till vince :)

Go Kväll!

Sitter här efter duschen, as najs dag idag!
 
Imorse red jag vincent, och ALLT har släppt nu, jag vet exakt hur jag ska rida han, red barbacka för att han hade ett bett som va svullet o stort precis vid sadel jorden. Vi satte alla fattningar o han gick i form i alla gångarter. Han e den absolut svåraste hästen jag ridit, han e ostadig, man får inte glappa i tygeln eller sitta o vingla, riktigt svårt men nu har jag hittat knapparna o fått kännslan! fy helvete vad skönt det känns nu! :D rider så mycket bättre!
 
Efter de åt jag sen cyklade jag in till elin (kungsör typ 6-7 kilometer) skönt att cykla faktist! Vi solade och snacka bullshit, haha nej, ta det inte seriöst. Vi snackade om allt möjligt, killar, kompisar o sånt! feelings asso! :D va me henne igår, hon hängde med mig o mi la familia o spelade golf, mys! :)
 
Ëfter de cyklade jag hem igen, jobbigare väg hem då de BARA e en raksträcka på 2-3 km osen uppförsbackar, fy tusan vad jobbigt de va! men satan va jag tog i ! cyklade upp för den brantaste som nästintill ALLA går upp för, för den e så jädra jobbig! haha, kan ta kort på den nån dag! Sen åt jag lite oså hemma, fixade o tog de lugnt ett tag, typ tills kvart över 7, då bestämde jag mig för att ut o springa, sprang en ganska lång runda, skönt o springa! Sen kom jag hem efter 20-30 minuter o stretchade o duschade, eller a, tog en glass emellan, så kan säga att mina ben är döda nu! ridit barbacka - cyklat låååååångt - sprungit ! nu väntar soffan på en tjill stund innan min kudde väntar på en dejt!
 
Bloggar mer imorn! :) Puss hej!
 

Save The Night

Att Swedish House Mafia ska lägga ner får mig gråta, varje gång jag tänker på det! Så jävla grymma så de inte finns!! Syster ska på deras sista spelning, avis.se !
 
Aja, Vincent reds imorse, gick grymt! satte ALLA fattningar utan att springa i väg, skänkel vikning i skritt o trav, FORM i ALLA gångarter! Snacka lycka lixom. Kämpar för detta i 3 år. Entligen har vi hittat knapparna, jag har kännslor för den ponnyn! innan va de "ponnyn jag red" nu är det "ponnyn jag älskar" plutten ♥ Like a team!
 
Wåris har vilat i 10 dagar, ska rida nu nån dag kanske skritt ikv :) Önska dom stog nere vid huset, dom står borta vid axel så kan inte ta dom själv :( - inget ridande . 
 
Sitter o dunkar musik, fest sugen! På fredag drar jag och Julia o kollar på Ulirk Munther, skönheten asso ;)
Nää, nu ska jag  ta en glass, puss hej!

Vinn hos nellieberntsson.se

Jag är med & tävlar på nellieberntsson.se om att vinna en valfri vara hos horsemeup.se för 1000:-”
 

Blogg Torka

Ja ni märker ju själva. Vart lite down de senaste dagarna. Eftersom att Snövit lämnade mig efter 8 år tillsammans i fredags. Min bästavän i alla lägen och kommer alltid att vara. ♥ Det känns bra nu :) hon va gammal och sjuk. För er som vill veta märkte jag att hon va dålig den dagen och jag grät enda sen jag såg att hon va dålig. Vi beslöt oss att åka in till Strösmholm kliniken på kvällen. (vi bor 20 min där ifrån), vi åkte dit för att se om hon behövde hjälp med att somna in. Men väl där träffade vi jenny som tog hand om henne. Hon konstaterade lugn inflamation, och det är 1% att en kanin överlever det. Tråkigt men sant, kaniner visar inte att de är sjuka för än i sista stund då dom är vilddjur och kan inte visa sig svaga för rovdjuren. Men Jenny ville göra ett försök, blev hon sämre under helgen fanns det tyvärr inget val. Hon fick en spruta med antibiotika och sen fick vi med hem flytande antibiotika som hon skulle få i munnen. Jag blev glad. Men endå inte.. Hon hade fortfarande jätte svårt att andas o medans vi va där fick hon syrgas. Jag ville hennes bästa o inte låta henne lida. Hon va ju trots allt 8 år. När vi gick ut ifrån kliniken va jag inte glad, vem är inte glad när man får ta med sin bästis levande? jag. Jag såg henne ha ont o svårt o andas, det kändes inte rätt. Men vi satte oss i bilen och åkte kanske 100 meter. DÅ börjar jag ilgråta, mamma frågar, och jag svarar "NEJ NEJ NEJ NEEEEEJ!!!!!!" och fortsätter gråta. Mamma fattade, hon var död.
 
Det har vart svårt för mig att inse, men samma kväll valde jag att begrava henne, jag ville ha de gjort och slippa tänka på det dagen efter. JAG gjorde allt, flyttade henne till en fin låda och bar ned den till graven min snälla bror krävt ♥ Det kändes som en lättnad, hade hon inte somnat in då hade jag fått väntat hela helgen på o få veta om hon blir bättre eller ej.
 
Igår insåg jag, men idag behöver jag inte gråta, jag har plockat blommor o lagt på graven. Pratat med henne och så. :) Hon finns där det vet jag ! :) Snöboll är lite depp, men idag har hon mått bättre, jag är med henne lite xtra mycket nu :)
 
Mamma sa att vi kan börja leta hund o gå ur kanin världen nu, det har alltid vart jobbigt för mig att se ett djur må dåligt, mamma är stolt över mig,  det är inte många människor som har hjärta till detta. Att acceptera att hon har det bättre nu! Jag vill djurens bästa!!
 
Idag har mimmi och jag kollat runt på olika kennlar och olika raser, jag är ganska fast i Nova Scotia Duck Tolling Retriever, "tollare" dom är så fina, vilket jag tyckt i nått år nu hehe! :) Vi får se, pappa vill kunna jaga med hunden oså så vi får se vad som passar familjen bäst :) nu ska jag tjilla med finnarna, sista kvällen! puss hej
 
(wåris har fått vila hela veckan, inte haft ork + tid :) så han fick sin sommarvecka nu :) )
RSS 2.0