Detta mena jag med ställning

Fast min va längre, alltså längre upp på låret ocg längre ner på vaden. Den sitter ovanpå byxan. Men jag kunde som sagt inte ha den.. Men om jag inte kommer på något tills på måndag så ska jag fundera på att faktist ha denna i en vecka... Hemskt fult och oskönt. haha den ajg hade va mycket fulare än denna..
 

Suck

Dåligt besked från sjukhuset - vi vet inte längre vad vi ska göra.
Ska antagligen sluta gå på nålar eftersom att jag gått över 10 gånger nu och vi har inte märkt någon skillnad. Låg med nålar i 15-20 min idag, vi pratade med han innan och fråga om vi kunde gå vidare till en ortoped men nope.. Men vi ska försöka göra så att jag kommer dit ändå.. Allt känns så hopplöst och mina mål/drömmar med hästarna är bara att glömma för ett bra tag fram över.
 
Efter att jag legat med nålar, han kom ju tidigare och tog bort dom, blev lite nervös när han sa "ja det får duga så för idag.. du kan ta på dig byxorna så ska vi testa en sak." Sen kom han in med världens ställning. För att vi skulle prova den på mig för att ev. skulle låta mig ha den i 1 vecka för att avstabilisera knät i en vecka. Skämtar inte, det var världens ställning!! Den satt från ganska högt upp på låret ner en bra bit på vaden. Höll hela benet rakt. Men den satt åt runt knät så det gjorde ont. Så den kunde jag inte ha.. :( Så nu vet vi inte vad vi ska göra. Både jag och Jesper skulle fundera tills på måndag. Han vet inte vad mer han kan göra och jag ska fundera på om jag vill börja träna knät trots smärtan.. Mycket att tänka nu och helt ärligt har jag ingen aning. Jag kan ju knappt sitta på wåris utan att det gör ont, så jag har no idea. Får helgen att tänka på det.
 
Nu pallar jag inte skriva mer. Lyssnar på grym humör osv. Puss hej.

Efter dåligt besked..

.. ifrån sjukhuset har jag ingen ork för att blogga. Helt nere. Allt känns så omöjligt.
Kanske uppdaterar mera sen.
 
 

Hej på dig!

Yo broes!
Inte ett piss händer här i mitt hus. Eller förlåt mamma och pappa, erat hus* ;) Skolan idag var sjukt seg, eller första halva dagen gick klockrent, men andra halven mådde jag bara dåligt på. På spanskan blev jag så galet arg och besviken. Jag har svårt att förstå, näst intill i alla ämenen förutom No. Folk säger hela tiden till mig "plugga, plugga och plugga!!", det är just det jag gör, men jag förstår ändå inte, inte ens när min lärare förklarar gång på gång. Sen när jag väl ber mina vänner så säger dom "men det här borde du ju kunna, jag kan inte göra allt åt dig!", även om de inte ens var det jag bad om. Jag bad bara om en förlklaring från någon som fatta. Drog lacken när flera av dom sa åt mig att försöka själv. Say whut? aja. Höll på att bryta ihop, fy, mådde piss och hade så galet ont i huvet och knät. Tänkte åka hem men jag sket i det. Gick hela dagen, tungt men efter spanskan var de bara 1 lektion kvar. Hade ingen lust, gjorde ingenting heller. Satt och lyssna och höll på me mobilen, tänker alldeles för mycket igen. Är grymt glad för stunden, men sen vänder allt. Menar, jag är så rädd för framtiden så det finns inte. Jag vet inte alls vad som ska hända. Jag är rädd. Men det är ingenting någon förstår. Jag kan inte prata ut om de med någon.
Pratade med Jessica igår, de lättade på trycket. Men de är svårt. När jag snackar ut med någon, då säger jag aldrig namn. Skulle inte ens komma på tanken. 
 
Orkar inte skriva mer nu, Wåris vilade idag, var ledig från stallet :)

Tåget mot skolan!

Tröttare än mig går inte att vara. Sitter på tåget på väg till skolan, och självklart glömde jag lurarna hemma :( somnade tidigare igår än vad jag gjorde i förrgår haha!

Igen aning om vad vi ska göra i skolan, känns bara jobbigt att ens åka dit idag!
Nej orkar inte skriva mer nu, skriver mer när jag slutat/kommit hem, puss hej

Mår Inge bra

Dagen vände och blev till kväll. Allt gick åt helvete och jag mår usch. Jobbigt när man inte vet vart man ska ta vägen och bråkar med den man älskar.. Imorgon ska jag träffa Jessica, behöver prata ut för nu mår jag piss o som plåster på såren börjar jag känna mig sjuk, kul.

Vill bara att allt ska vända igen. Älskade du.. Huh tungt men aja, lyssnar på musik och skriver med bästa och ja, ni kommer ändå inte fatta, och det angår inte bloggen.

God kväll! - eller godnatt?

tja tjena bloggäään ;)
Inte bloggat ett piss idag, men har vart full rulle hela dagen!
 
Skola, sen hem vid lunch, ut och fixa stallet ta in W och in till sjukhuset. Fyyyy vad ont det gjorde idag! Och knät är svullet också... :( inte bra. Men men! Fortsätter gå på behandlingar ett bra tag till som de ser ut just nu. 
När jag kom hem städade jag rummet, ordentligt, ska damsuga imorgon eller något. För jag orkade inte ikväll. Helt pajj efter behandlingen. Sen gick jag och vila, o precis när jag skulle käka ringde Jessica, hon lagade mat så jag va lite social ;) I en timme haha :) 
 
Imorgon är det skola, och efter det så tror jag att jag ska träffa Jessica :) Ska rida Caramba åt dom tills han blir såld! Ni som söker ponny, här är han! Riktigt fin ungponny som jag ridit lite innan, jätte trevlig! Fräsch och fin! Älskar hästen, hade jag haft tid och pengar skulle jag lätt köpt honom som tävlings ponny!
Men just nu står han hos Amanda tror jag, så ska rida han när han kommer hem från henne :)
 
Ni får ha de bra, för nu ska jag sova. Godnatt!
 

Kan inte sova

Blääää, lär aldrig komma upp imorgon! Så jävla övertrött så det finns inte. Borde gitta men kan inte. Lyssnar på skön musik och skriver med folks. Upt mer när jag vaknar eller nått, puss hej

Justeee

Tjena, vakna nyss! Inte haha ;)
Min kväll blev riktigt jävla stabil och kunglig till slut, efter lite för mycke tänk! Men tar djupa andetag och lever livet! Skrattat åt ingenting ikväll haha! Ni kan ju fråga mamma ;) galna jag!

Nej fan, de här håller inte! Som pappa alltid brukar säga.. Has, gooonatt!

Dags att dejta kudden fan

Haha så trött att jag är hyper, orka mig typ!
Tur Anton är vaken så jag har någon att skriva med haha! Imorgon slutar jag efter lunch eftersom att jag ska på behandling, blääääää, sen kanske Natalie rider w :) annars om inte vi är så blir de nog att träffa annat folk eller nått :) bara vara typ!

No, time to sleep, godnatt!

Du är nog lite för bra för att va sann

Lever på musik, typ haha! Så skönt att bara slänga sig i soffan med lurarna och lyssna på musik och skriva med folk som jag älskar, love life. Underbara vänner!
Måste säga en sak, killkompisar, kill me, utan dom hade de vart omöjligt! Dom förstår mig!
Nu lyssnar jag på lite medina musik, kungligt, blir ju ganska fartfylld fan ;)
Hare toppen

Ni får bild som jag tog på barnens konst ifrån stallet ;)

Jag glömmer aldrig vem jag är

Tjeennaaa! Idag är det söndag och imorgon är det måndag.
Min dag har vart svajig, upp och ner, hit och dit! Jadu, ena stunden tänker jag inte ett piss på någonting, endast på mig själv och de som rör mig, mår så galet bra. Andra stunden - helt fucked up, tänker föööör mycket, på allt och allt som är utanför mina gränser. Sånt jag inte borde tänka på.
Aja, efter lunch gick jag ut och red, störda lilla tönt ponny, flög i luften var fjärde sekund. Knappt så jag satt kvar. Men men. Skulle bara skritta, vilket jag gjorde mesta dels av tiden. Red i ca 1 timme eller lite mer, red inte den långa svängen. Hade han inspänd och han kom verkligen under sig! Sen gick jag ut på en åker o körde intervaller, men gick åt helvete, bytte bett i stallet innan, till ett rakt gummi bett från kimberwick bettet. Gick sämst. Han va stark som ett as och jag fick knappt stopp på honom. Så tillslut fick jag nog och släppte han rätt över åker så han fick springa, fart - jaaaaa. Sen va de där med att få stopp på honom. Haha. Slet rättare sagt i munnen för att få stop på honom. Men a, gick bra till slut o han va nöjd när vi kom tbx till stallet. Sen plocka jag ihop lite saker som jag tog in t huset - ska säljas. Bl.a min ena sadel.

Orkar inte skriva mer nu, så segt me appen osv. Bloggar mer sen! Puss hej

God daaaag!

Haha lät så fel att säga god morgon! För ajg vakna vid 10 - halv 11, inte kunnat sova någonting inatt, huuuja, trött som en åsna, eller ja, vet inte vad jag ska säga ;)
Ska nog ta mig något att äta och gå ut till stallet :) Rida Wåris en sväng, skulle skrittat med Anna men hon hade redan varit ute :) Ska skritta ut och ha han inspänd, så han får jobba med ryggen när jag inte kan jobba med benen. Ska börja rida han så, fast mest i skritt, ska nog rinda en lååååång runda på typ 1½/2 timmar! Bara skritt och lite jogging på åkrarna! Bra träning för hela han. Även om jag inte kan jobba så mycket, så försöker jag ;)
 
Blir lugnt, kan ju hoppas att inte möta någon traktor, finns mycke traktorer där borta ;) Och traktor + Wåris = död Emma.
Men de går nog bra :) Dom har precis fått lunch så jag hinner äta och mocka. Skönt väder idag, lagom kallt! Får se hur pigg min galning är idag haha! 
 
Mer upt senare! 
 

No sleep

Kan inte soooova, lyssnar på musik och tänker.. Ni får va sociala om ni vill! •kik emmablomgren•

Nu är dagen slut, eller, den andra har redan börjat

Dags att dra mig mot sängen, men jag har fortfarande energi kvar haha! Så laaaaat, men så pigg.
Musik i lurarna, bra sådan, chillar livet, tänker egenom allt, en extra gång. Har jag gjort rätt? jaaa! 
Imorgon får de nog bli en promenad med min vita plutt, knät kommer nog inte palla ett till ridpass! Haha, måste faktist anpassa mig :( men men, han har gått lite hårdare 2 dagar så gör ingenting med en promenad :)
 
Kanske går med när Anna rider eller något :) 
Nu ska jag sova! Godnatt på er allihoppa!
 

Lev livet - släpp loss

...Precis som dom jag älskar mest, hästarna på gården!
Ursäkta för iphone kvalité - inte bra, tog dessa i veckan, förr helgen nån gång :)

Bra update

Tycker ändå att jag börjat uppdatera ganska bra! Ska fortsätta me det, tycker att det är skönt att bara skriva av sig :) Haha mamma sa till mig idag, eftersom att jag skriver så mycket här på bloggen, om hur jag mår och om hur ett tonårs liv ser ut, eller vad man kan säga. Då sa hon att jag borde skriva en bok om ett tonårsliv, hur jag lever det osv. Hahaha jag började skratta och sa "amen hallå jag kan inte ens skriva", men de vorre egentligen ganska grymt, skriva ut hela mitt liv, till en berättelse, en historia som andra kan lära av! Hur grymt vorre inte det? Kanske något jag ska klura på ;) Faktist så när jag mår dåligt, då har jag ett block som jag skriver ALLT i, till och med namn. Det är sällan jag gör det, men jag skriver av mig i det blocket, för ingen behöver eller ska läsa det. Det är mitt liv och mina känslor i den boken. Något jag kan rekomendera! Det är så sjukt skönt att bara kunna skriva av sig, och ingen kan klaga! Grymt ju. Kan skriva exakt vad som helst, exakt vad som helst, utan att någon bryr sig.
 

Film

Kollar film med barva, Sussie, pappa och mamma :) elwira är hos sin mamma så hon kom inte :(

Dö tråkigt

Haha, denna dag har jag inte gjort så mycket, som ni redan vet. Har sååå tråkigt just nu blöhööööö :( Saknar Natalie den galningen, hoppas att vi kan ses snart! Haha, saknar att flumma runt me henne :( Men men, den tiden kommer tillbaks snart, och de vet jag!
 
Imorgon ska jag inte göra något speciellt, kanske rider ut med Anna och Pascall :) Men isåfall skrittar vi bara :) Men det beror helt på knät, för just nu är det inte bra.. Behandling på måndag + att vi ska ringa och boka tid hos en Ortoped så vi kan röntga knät igen, ev. eftersom att det inge sker någon förrändring. :/
Men jag gör verkligen ALLT för att bli av med smärtan, och denna gången VILL jag till en riktigt läkare och tvinga dom att kolla det vidare! Så mamma ringer på måndag :)
 
Veckan är helt oplanderad, men jag hoppas på att träffa natalie något :D

Today it's Suterday

Tjo igen ;)
Okej, tänkte berätta om min dag idaaaag.
 
Inte gjort ett piss, vakanade typ 10-halv 11. Gick upp och kollade tv en stund, sen åt jag frukost. Sen skrev mamma och fråga om jag kunde damsuga köket så då gjorde jag de :) efter de så gick jag ut till stallet, mockade och red ut en sväng, red  bara 1 timme :) Red till en åker, jobbade igenom honom ganska bra, han gick kanon i högervarv! Vänster har han svårt för men vi jobbar, tycker det gick riktigt bra endå! Han trampa under sig bra, och gick grymt i hela kroppen! Dock slarvar han lite med ryggen, och jag orkar inte hålla om med benen hela tiden då det gör så ont. Men på den hästen är det BEN BEN OCH BEN som krävs! Haha, sen så galoppera jag hela långsträckan på åkern, jäääävlar vad han drog på! Tack gode gud att jag köpte mig ett kimberwick bett! Knappt så jag fick stopp på honom! Han är så rolig min fina kille!
 
Sen gick jag hem och åt, hungrig som en björn, haha! Efter de skulle jag träffat Anton, men jag hade ingen skjuts och pappa och min ena bror har vart på Mc-mässan i stockholm med några, aaaaaviiiiis!! Bästa som finns att bara strosa runt där, men jag följde inte med för jag skulle inte palla gå där, eller jo men inte knät. 
Får nöja mig med att kolla bilder som jag tog där när jag va där förra året! Taggar nästa år istället! Tror att dom är på väg hem, Barva, min pappas kusin kommer hit, han va med, och hans dotter Elwira, Barva är verkligen go! Saknat han, vi träffas ju inte så ofta, fast nu va de inte så länge sen vi sågs! Och Elwira, vi har inte träffats på 2-3 år!! Träffade henne för någon vecka sen när Barva och hon kom och fika hos oss :D Elwira har bott hos sin mamma, därför har vi inte träffats :)
 
Bloggar mer senare, pussssssss 
 

Untz untz.. typ inte

Kvällen igår va azuuuum, Jessica kom till mig och vi flummade som vanligt! Hahah jises, inte garvat så länge på veckor! Först åt vi glass osv och kollade på tv, visade min matte bok som hon inte fatta hahaha! Sen kom mamma och pappa hem med choklad osv åt oss :D och innan de hade vi typ skapat kaos, haha, vi filma lite kul filmer, tog massa flum kort osv, ska ladda in dom i datan sen så ni kanske får lite ;)
Vi "lana" haha, inte direkt, men vi tyckte de va lite kul, sen åt vi apelsin och hade ännu mer kul! hahaha, diiieee. Även om de bara va vi så va de sjukt kul! Saknat henne :') Hon fixade också mitt hår, vi satte i löshåret osv, snööögt! tog massa egopics och grejs. Sen kommer jag inte ihåg mer, eller jo, vi åt nå äcklig blandning som vi gjorde och jag höll på att spy! hhaha fyfan vad äckligt! Vi hade i socker, kanel, sötsur sås, salt och nå mer äckligt, Fyyyy tusan! 
Sen åkte hon hem, inte jätte sent men jag tror vi båda blev ganska trötta hahaha :)
 
Tänkte skriva mera senare :) puss hääääääj
 

Heeeeem!!

Sitter på tåget på väg hem, äntligen fredag! Hade no prov sista lektionen, gick sådär.
Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, kanske träffa Jessica eller något :) ska iaf mocka och kanske rida :)

Skriver mer sen! Puss hej

Smile.

 
Alla bilder är mina egna.

Hard life

Känns som om det bara blir depp inlägg, men de blir väl inlägg efter hur man mår.
 
Kan inte göra någonting just nu, skulle kunna sitta och skriva i hundra år om hur jag mår, vad som händer, ja allt. Men det skulle inte gå, för det finns så mycket personligt i allt.
Just nu tänker jag bara på att andas. 
 
Kan berätta om min dag för att komma in på andra spår.
Vaknade rätt tidigt och klev upp till skolan, gjorde det osv. Hade spanska quiz, sista lektionen, gick inte bra så ska prata med min spanska lärare på måndag. På det förra fick jag 1/10 rätt. Så jag funderar på att hoppa av spanskan och läsa med svenska/engelska istället. För jag har redan så mycket att tänka på, som engelskan och svenskan, men mest matte.
Slutade efter spanskan, egentligen hade jag en lektion till, men jag skulle ju till sjukhuset så mamma hämtade mig kvart över 2. Åkte på behanadling, helt sjukt, klarar knappt 0.4 ström skit, och en normal person som inte har ont kan klara upp till 60.0. Alltås jag klarar inte ens över 1.0!! Han jobbade i intervaller med strömmen, även om det gjorde ont så ville han pressa knät, fick som mest 0.8, men det gjorde alldeles för ont så fick stanna på 0.6. Som sagt är nösta behandling på måndag. Ganska skönt så får jag det lugnt i ett par dagar. Vila upp mig osv.
 
Nej, precis kollar klart på Lol. Och nu ska jag väll sova! Puss hej
 

Give up

Usch, ser inget att kämpa för längre. Hästarna känns de som att jag bara kan skita i. Så fort jag får börja rida igen, så kan jag inte för att jag får så jävla ont. Får fortsätta gå på behandling men inget ger resultat.
Vänskap spricker hit och dit och allt bara försvinner. Blir tom som en burk utan något i.
Kärleken, ja, vad fan behöver jag säga? Inget som jag kommer berätta mer än för mina vänner.
Allt är extra tungt just nu, min syster och min ena bror bor över 30 mil ifrån mig. Saknar dom så att det gör ont. Setat med tårar i ögonen hela helgen. Ska göra allt för att kunna komma upp till dom och träffa dom. En månad sen sist nu. Behöver verkligen prata ut med någon som förstår mig. Precis som Mimmi och Jesper gör.
Men en sak som jag blir så jävla sur på, det är 'vänner' som lägger en åt sidan och sedan skriver biblar till en om hur mycket dom saknar mig. Har du en gång lagt bort mig, lämna mig.
Känner ingenting som får mig leva, bara är och är med i samhället. 
En vän skrev till mig idag. Fan. Åhhhh. Vad ska jag säga? Ingenting, för den vännen betyder allt för mig.
 
Den senaste veckan har jag vart lite med Jessica, en go gammal vän som jag kan lita på. Har fått prata ut och visat min ilska och hur jag faktist mår. Verkligen pratat om allt. Vart så skönt. Ska kanske träffa henne imorn och ta en fika eller någonting, bara vara licksom ,massvis att prata om. Måste verkligen få ur mig det. Wåris har jag inte kunnat göra någonting med. Men min kära barndoms vän Ellinor som jag pratat med idag kanske ska rida han snart, sen får jag väl lära mamma att longera honom. Longerade honom igår men han e ju näst intill hopplös. Galen och allt. Och jag ska inte på behandling förrän på måndag igen så då kan jag rida någon dag där emellan tror jag. Om det går.
 
Funderar också på att gå och gosa med Vincent någon dag, rensa tankarna och få gosa med min saknade bebis.
 
Skriver mer snart. puss hej
 

Tåget

Sitter på tåget och filosoferar, med musik i lurarna.

Nu ska jag hem och ut till stallet, sen ska jag och mamma åka till stan tror jag :)

Olagligt trött och har så grymt ont i knät. Blir ingen ridning för mig idag, så går nog en promenad med han istället. Om det går haha ;)

Bloggar mer ikväll, puss hej

Lol - för tredje gången

Hej allihopa!
Hoppas det är bra med er.
Jag mår blääää. Blev så sjukt depp efter skola, åkte hem 12 för att jag skulle på behandling. Hatar det. Gick bra men klarade inte lika mycke ström som förra gången.

Jaja. Kan berätta att jag är k ä r . Det är faktiskt jobbigt.. Haha. Shit, länge sen jag gillade någon såhär mycket.

Just nu kollar jag på Lol för tredje gången sen jag kom hem. Finns det nån bättre film? Skulle inte tro de. Den passar in i mitt liv så grymt bra!

Nej nu ska jag kolla, bloggar men nån annan dag, puss

J***vla åååhhh

Så trött på allt.

Dagen började riktigt bra, va så galet kul att rid Vincent igen, haha han va sååå pigg och flög rätt upp i luften och drog iväg med mig!

Efter de mocka jag åt w, tanken va att Natalie skulle komma och rida så då gjorde jag inge me hnm, men hon va med några ist. Så w vilade.

Sen skulle jag och Jessica träffas, vet inte om jag ska dit nu, vi får se :) måste avsluta dagen bra, för de här sög ju. Puss hej

Idag är det söndag

Godmorgon bloggen!
Uppe med tuppen! För jahaja ut och rida Vincent kl.10 (!!!!!!!) :D saknat min fina kille såååååå mycket <3 ska verkligen bli riktigt kul! Blev sååå glad när Christine fråga om vi skulle ut och rida och att jag fick ta Vincent :D

Älskade killen, det är någon månad sen sist! Han lär vara riktigt pigg men det blir kul! Riktigt taggad! Finns inte ord för hur jobbigt det va att ta beslutet om att sluta rida honom, ni anar inte. Så jag kan inte vara mer än glad just nu!

Och knät känns sådär, så ska prova rida lite. Men inte mycket, börjar me typ 1-2 dagar i veckan och ser om det går.

Nu måste jag käka och byta om, hade bäst!

How sick

Loggade in och hade fått ganska många kommentarer! Härligt!
 
Idag mår jag lite bättre, tog mig upp ganska tidigt, skulle va i stallet till halv 10. Hovis skulle komma 10 och när han väl kom hade han glömt någonting så han åkte hem och hämtade den. Tog typ 10 minuter så gjorde ingenting. Natalie kommer inte idag, så tvingade mig själv ut på en promenad med min GALNA ponny. Gjorde mer än ont i knät, han var mer i luften än på backen, så jag va inte så jävla kaxig, och de va skapligt halt. 
 
Gick inte jätte långt, typ 20-30 minuter, bara för att han skulle få komma ut. Ska börja rida igen så fort knät känns bättre. 
 
När jag kom tillbaks ställde jag ner han i hans lite större hage, så busade jag med alla hästar, tror alla tyckte de va riktigt kul! Wåris, Lilleman och Jerry hade riktigt kul! Jerry som är gammal gubbe ;-) Det va mys, både Wåris och Lilleman rejsa runt i deras hagar haha! Blir lycklig av det. Fint väder men väldigt kallt, -16.. 
 
Imorgon tror jag iaf att Natalie skulle komma ut, annars får jag försöka gå med han då med, men de är så fan heller lätt när han dampar loss haha..
 
Hoppas ni får en go dag! Puss hej
 

Folk som lägger mig åt sidan...

..glöm mig.

Mys

Tjo fan ;) Jessica har åkt hem och jag sitter vid tvn. Vi gick ut och gick, snackade mycket, sen gick vi hem och kolla på tv. Vi va bara medans hennes mamma va och handla i Eskilstuna :)

Imorgon ska jag på behandling igen. Inte taggad! Aja bara att bita ihop, puss

Onsdag

Idag är det onsdag, vart i skolan och ska träffa Jessica snart. Läääänge sen vi sågs! Igår va jag med Natalie och några fler. Har saknat henne!

Mamma har vart snäll och mockat åt mig, så är stall ledig idag. Ha det bäst! Puss

Upp & ner

Allt är så konstigt. Går inte att förklara, vet inte hur jag mår.
Ingen lust att träffa folk längre. Vill bara vara för mig själv.
 

Andra behandlingen med ström i

Upt imorn

Uppdaterar er mer imorgon, måste lägga fokus på annat just nu. Hjärnan räcker inte riktigt till...

På tisdag ska jag träffa Natalie, inte gjort de på länge! Och på onsdag ska jag kanske träffa Jessica, riktigt längesedan nu.

Puss och godnatt

Mår inte bra

Mår inte bra alls just nu. Inte träffat någon på en hel vecka, vart ganska skönt att få andats. Snackade lite ned syster igår. Hon är ju för bäst <3
Saknar henne så.

Idag träffade jag Anna. På eftermiddagen. Red innan lunch, barbacka. Mamma hängde med en sväng och tog lite kort. Gick bra men jag höll på att flyga av flera gånger. Sen när jag kom hem åkte vi o handla sen ringde Anna så kom hon och hämta mig. Sen åkte vi till Pascall och tog in han och princen. Efter de åkte vi och rakade wåris. Han är så snäll min prins. Gick bra och de blev fint, eller ja prickigt!

Imorgon ska jag inte göra något mer än skolan och behandling, sen hem och rida antar jag. Blir nog ingen ridning för mig framöver. Knät mår inte bra. Aja.

Puss

Godmorgon

Nyss vaknat, ska väl gå upp och byta om till stallet! Idag ska wåris rakas, hejdå björn pälsen <3
Men nu börjar hård träningen!

Byta om till stallet

Dags att byta och och fara till stallet.
Mår inge bra så har inte bloggat så mycke

Sova..?

Orkar inte blogga mer idag, så de här blir de sista. Sitter i soffan och lyssnar på musik, tänker, tar de bara lugnt. Ni har nog märkt att jag inte mår prima.

Ska nog sova snart. Ont i knät och huvet :( inte min dag, imorn är de skola sen hem och rida!! Hoppas knät håller så jag får fortsätta.

Nej orkar inte skriva nå mer, segt med appen och ja. Ha det bäst

Trååk liv, typ

Världens tråkigaste och segasteee liv. 
 
Idag va en dålig dag, kunde inte koncentrera mig i skolan alls. Tänkte alldeles för mycket.. tänkte åka hem men kämpade genom dagen. Blev bara depp tänk, kände ingen motivation alls. kl.3 hämtade mamma mig och vi åkte och handla, sen hem och jag tog in Wåris. Hade så grymt ont i huvet och halsen. Mådde sämst. 
 
Just nu har jag ingen ork. Ingen som vill träffas, duschat och blir väll att göra ingenting hela kvällen.. Så trött på de här. 
 
Bara att vänja sig, levt såhär länge nu, och det kommer fortsätta ett tag till, gör mitt bästa men just nu ligger jag på botten.

Natalie Lundqvist

Mitt ord, för att kunna beskriva den här tjejen så bra som möjligt skulle vara obeskrivlig. 
 
Den 2 Agusti 2012 träffade jag Natalie för allra första gången. Eller, om man inte räknar med dom gånger vi träffades på dagis, fast då visste vi inte om varandra. 
 
Allt började med en status på facebook, och slutade med att vi blev bästavänner, systrar.
 
Denna historia är helt underbar, enligt mig. Natalie sökte en häst att få rida, en eftermiddag i en varm sommar dag, jag kommenterade att Wåris inte blivit riden så varför inte? Visste inte om hon skulle komma eller inte. Men det gjorde hon! Jag red Wåris först, lite bråkig, sen red hon. Såg redan då att Wåris accepterade henne. Han visade mig det. Jag sa till Natalie att hon gärna fick rida Wåris och att jag skulle behöva hjälp till skolstarten. Och så blev det! Natalie började hjälpa mig med Wåris. Något jag aldrig kommer kunna tacka. Att jag kunde hitta en sån liten, men tuff tjej som klarar av honom och kan ge honom lika mycket kärlek som mig. Ryser i hela kroppen. Blir svag, min ögonsten. Han hade visat mig, han accepterade henne, kunde det bli mer än perfekt? nej! Jag var så himla glad att ha Natalie som medryttare!
 
Vi började någon vecka senare vara som vänner, och inte bara i stallet. Helvete vilket go och tuff tjej! Vi blev vänner, bästavänner, som systrar. Jag kom henne nära. Riktigt nära. Så nära, jag blev så rädd, att jag skulle förlora henne. Mitt liv. Vi va nästan varje dag. Hon red Wåris, jag hängde med henne till Speedway banan. Alla matcher vi härjat på, alla träningar jag sett Natalie vart så förbannad, varje gång såg jag henne utvecklas. Och idag, så är hon bäst på det hon gör. 
 
Jag är så rörd över Natalies historia. Den är helt sick. Hon är så himla stark! Jag ser upp till henne. Med stolthet. Hon har kämpat genom sitt liv. För det lilla. Men för det stora. Det är galet. Finner inga ord. DEN TJEJEN ÄR MIN SYSTER! Jag är stolt över att kunna kalla henne, min bästavän, jag kommer aldrig ångra det. Varje gång dagen vart dåligt, då kollar jag tillbaks, på allt Natalie sagt och berättat för mig. Jag klarar det! Jag gör det. Jag är stark. Jag kan om jag vill. Hon backar upp mig till 110%! Jag har aldrig någonsin haft en vän som Natalie, JAG HAR INTE DET!! När jag är gammal kärring så är den enda som kommer få mina dagar att lysa upp Natalie. Jag ångrar inte en sekund av tiden med Natalie. Vi har bråkat, men det har lärt mig mycket. Misstag som jag inte kan göra om. Det har hänt och det går inte att göra om. Men det är då och inte nu. Natalie har förlåtit mig och jag kan inte annat än att tacka henne för det. *Tårar i ögonen.* . Natalie är en äkta vän, i alla dom jobbiga lägena har hon fått mig le. Fått mina tårar till lycko tårar. Hon får mig må bra. Att Natalie finns här, här på jorden gör mig lycklig. Med henne är jag den lyckligaste tjejen på jorden som finns. Vi har alltid kul med varandra. Hon är en av många få som fått se mitt riktiga skratt, mina sämsta dagar, min arga sida och min dåliga sida. 
 
Natalie är bäst. Jag ångrar ingenting med henne. Hon är heeelt obeskrivlig. Blir paff. 
 
Natalie, jag älskar dig, på riktigt. Jag finns dag som natt för dig. Vill du att jag kommer så ring. Vill inte att du ska må dåligt. ALDRIG. Ring dag som natt. Jag lyssnar på det du har att säga. Kommer alltid att göra det. För du ger mig så himla mycket, och jag måste ge tillbaks. Jag älskar dig även när du hatar mig. Jag vill ditt bästa, och jag finns alltid vid din sida. Gör allt för dig. ♥
 
Ord från hjärtat, starka ord. Jag finner inte ord för henne, Natalie. Skulle kunna skriva om henne och hennes namn till jag dör.
 
Kolla in hennes blogg --> http://natalieemiliaa.blogg.se
 

9/1

Hej!
 
Ännu en dag i skolan avklarad. Riktigt segt nu men aja.. Blir väl bättre, antar jag? 
Orkar verkligen inte, tappar all motivation och ja.. Får se om jag byter skola innan eller efter sommarlovet. Sån stor press på mig själv, har hästarna och jag måste åka en ganska lång sträcka för att komma till skolan varje dag.
Men jag kämpar, kämpar för varje dag. Fick inget betyg på matte provet så måste fixa det nästa vecka. Detta året ska betygen höjas, ska bli nöjd, mina föräldrar med. Sen ska jag satsa mycket tid på hästarna och komma längre. Åka runt på lite små tävlingar. Vill bli bättre på det jag gör.
 
När jag lika gärna skriver om mian betyg och hästarna kan jag skriva mina mål för 2013.
 
#1. Mitt mål med mig själv.
Jag ska bygga upp mitt självförtroende och inte låta andra trycka ner mig. Jag ska må så bra jag bara kan och tänka mer positivt i det jag gör. Bli bäst på det jag gör och vara nöjd med mig själv. Något jag måste vara.
 
#2. Mitt mål med hästarna.
Jag ska börja rida igen, sakta men säkert, ska försöka att inte få ont. Klarar jag att bara rida i trav så fine. Klarar jag mer än så, då ska jag ta mig vidare och bli bättre, träna mer och fokusera på det jag gör. Ska först och främst ha KUL!
 
#3. Mitt mål med skolan.
Höja betygen!! Och koncentrera mig på lektionerna. Hänga med och ligga i samma takt som alla dom andra. Sköta mig och göra skolan bra varje dag på året.
 

Äntligen!

Idag va jag som sagt på behandling igen. Fick 6 nålar och ström i nålarna. Alltså stötar som åker in i knät. Detta pga att det inte hjälper med endast vanliga nålar, så detta ska ge lite mer effekt. Så nu får vi hoppas att de funkar.
 
Men iaf, ÄNTLIGEN ska jag få börja rida igen! Inte mycket, lagom mycket så länge jag inte får ont, då får jag inte. Så hoppas jag kan! :D känns bra, efter 4 månader är jag tillbaks! Nu ska jag sakta jobba uppåt.
 
Annars mår jag sådär. Mycket press på skolan och känner mig så borta i allt. Då menar jag inte bara i skolan. Utan här och var. Inget är som det ska... :( Aja, idag fick jag reda på mitt betyg på matte provet som vi gjorde innan jul. Fick inget betyg på det. Så ska komplitera imorgon. Har pizza party på matten imorn också, så de e najs. 
 
Nej, nu ska jag mysa ner mig under täcket och kolla på tv, käka lite godis och filosofera.
 
Puss hej.
 

Godnatt!

Nu är det min tur att sova. Skolan idag va sjukt seg, men kul att träffa kompisar osv. En ny kille i klassen eftersom att Henke bytte till Västerås :(

Slutade 15.25 idag och mamma hämtade mig, sen åkte vi hem, snäll som hon är hade hon mockat och tagit in wåris åt mig <3

Imorgon är det skola och behandling, kanske är med Natalie efter behandlingen. Usch inte ett dugg taggad på att få den. 2 veckor sen sist. Om inte mer. Kommer knappt ihåg haha. Aja bara bita ihop, även om det inte hjälper är det ett steg närmare till att bli frisk.

Hoppas att de blir bättre snart, för nu är det varken bättre eller sämre. Samma smärta all time liksom.. Skit i de.

Hoppas ni haft en bra dag! Min har inte vart toppen. För mycket tänkande.

Bloggar mer imorn, från datan. Appen är så seeeeg. Puss

GRATTIS!!!!

TILL MIN NATALIE SOM FYLLER 13 JÄVLA ÅR!!!!! :D
 
Vet inte huuur många gånger hon kommer få höra det idag, men det skiter jag fullständigt i! 
Idag mår jag bra! Så fort jag vaknar ska jag åka i rally-fart och fira min bästa! :D♥
 
Går inte att beskriva dig me ord ♥♥♥
 
 
http://www.youtube.com/watch?v=9hiMa1vmT4o

Filmer

Kommer lite små snuttar från åkern för någon dag sen, meningen va att de skulle sättas ihop till 1 men inte hunnit.
 
Så här har ni lite små klipp. Bjuder, inte ridit på 4 månader.
 
http://www.youtube.com/watch?v=MQKbJ3QftpQ
 
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=MaHEmrYlEAE&NR=1
 
Wåris jävlas nr1
http://www.youtube.com/watch?v=qCK1l8YBlB0
 
Wåris jävlas nr2 bjuuuuder starkt!!!
http://www.youtube.com/watch?v=1mPaWJMXa-w
 

Trött

Imorgon blir en bra dag, har jag bestämt. Det är ju Natalies dag! Killar, ur mina tankar, ska väll åtminstone få EN DAG fri från er? En dag som jag kan få tänka på allt annat än er! Hujeeeda mig vad skönt. 
 
Ikväll har jag tagit det lugnt, kollade på en bra film och nu på nå Tatto, nå orkestersak och uppvisning av något slag. Pappa och farfar ska gå på det tillsammans i England, tror jag det var. Riktigt häftigt faktist! Dom typ kastar gevär med knivar längst fram, creapy! Om ni inte visste det så har min familj alltid vart intresserade av krig, eller inte krig men millitär grejs. Min ena bror har till och med vart i ett land utomlands för att hålla ordning! Och min andra bror ska kanske åka utomlands, fast just nu är han bara anställd på F21 eller va de nu än heter. Kan tycka att de är lite små coolt iaf!
 
Sen kan vi ju inte bara glömma min tredje, ur balla bror, som är mekaniker i ett racingteam som åker runt lite här och var i världen på race! Dock e det bara under säsong, alltså vår till höst som dom åker. Kan faktist skryta och säga att jag vart inne i depån på ett race och gått precis framför Prinsen! Och brori min har träffat kungen, eller vi kan säga att kungen kört deras bilar! Lite små coolt tycker jag. Alltid gillat motorsport och hästkrafter av alla möjliga slag haha!
 
Dyker nog upp lite flera inlägg nu under kvällen, måste ju vänta till 00.00 och gratta natalie, min bästa ♥

5/1

hej mina vänner och ovänner.
 
Som ni kanske märkt mår jag inte så bra just nu. Allt känns så jobbigt osv, har ångest över att skolan börjar på måndag och jag vet ärligt inte hur jag ska göra. Funderar starkt på att byta skola. Fast jag vet inte.
 
Idag fyller min vän Markus år, Grattis!
 
Inte gjort så mycket idag, inte tidigare dagar heller, mest tänkt och andats. Inte hunnit mycket mer, vart i stallet varje dag också. Ridit osv. Har gått sådär, de första dagarna gick åt helvete, men igår och i förrgår gick det prima! Idag gick inge vidare, galen stark häst barbacka e ingen smart kombination, skrittade endast ut för att rensa tankarna. Fast gick inge vidare när Wåris drog iväg hela tiden, slutade med att jag fick hoppa av och leda honom, även om jag höll på att tappa honom några gånger.
 
Efter att jag ridit så tog jag in Wåris och gick in och åt lunch, eller a, men klockan va halv 4. Sen bestämde jag och mamma oss för att åka in till stan. Köpte födelsedags present åt bästa Natalie som blir tonåring imorn!! Eller rättare sagt om exakt 45 min! Ska hem till henne imorn efter att jag mockat och gått med Wåris på förmiddan, mamma är gullig och tar in honom. 
 
Skrev lite med min älskade syster idag, hon försökte hjälpa mig med ett av de stora problemen, haha, gick sådär. Vet inte riktigt hur jag ska göra. Blir att antingen svika mig själv eller någon annan.
 
Aja, mycket att tänka på och känns som om jag kommer springa in i en vägg snart, för att stanna till och tänka till. För hallå, jag måste LEVA livet. Va lite less här om kvällen.. Då mådde jag riktigt dåligt :/ men men, nu väntas goda tider. Måste ta tag i det här. Ska göra mitt bästa!
 
Puss och hej
 

4/1

Godmorgon!
Idag ska jag ut och rida, mycket mer än så vet jag inte. Kanske drar till Natalie :) nej nu ska jag käka upp min frulle. Riktigt fin dag ute! Aja hoppas ni får en fin dag!

Beslut

Okej, nu måste jag skriva av mig.
 
De senaste dagarna har jag tänkt väldigt mycket, på saker jag har kunnat göra annorlunda för att bli bättre. Saker jag ångrar starkt med hjärtat. Misstag som aldrig kommer att ändras. Såna misstag som gör att man blir trött på sig själv och bara vill bort från fanskapet. Misstag som förändrar livet. Jag har lätt för att jag göra misstag, misstag som påverkar hela mig. Sånt som faktist får mig tänka till.
 
Men det du gjort går inte att spola tillbaks för att göra om. Det går inte att göra om och göra rätt. 
 
Jag kan göra feta misstag, precis som alla andra, det är naturligt. Alla gör det någon gång. Jag får ångest om jag gjort något jag inte borde, och allt blev knas i slutet. Jag kan inte göra om det, men kan tänka att det hädne för just en anledning. Men ibland går det inte, då vill jag försvinna djupt in i mörkret och bara stanna där tills någon släpar mig ut.
 
Jag kan säga att jag gjorde ett av mina livs största misstag innan sommaren, typ vintern 2012. Jag gjorde en riktigt dum sak. Men den va där för en anledning. Jag gjorde inte hela misstaget själv. Och det lättar upp det hela lätta. Tänker inte gå in rakt på sak då det inte handlar om mig själv. Det är något som hålls inne i min själ och min hjärna. Visst, det var ett omoget misstag som va lätt att göra. Avundsjuka som spreds, vänner som togs, jag mådde inte bra och visste inte vad jag höll på med. Fine, det händer alla någon gång. Jag mår inte bra över det misstaget. Eller jo på ett sett, men tänker inte skriva ut det. 
 
Men jag har lärt mig av det misstaget, och det är jag glad över. Varje misstag ser jag som en lektions livs levnad. Hur jag ska göra det i framtiden för att inte begå samma misstag igen. Och jag har lyckats.
Lyckats genom att leva om det misstag jag gjorde. 
 
Jag lever på ett helt annat sett nu än vad jag gjorde då. Mognat från topp till tå.
 
Jag försöker alltid sträcka på mig. Se upp till mig själv. Men jag trycks ner lika lätt. Sjunker till botten som en sten kastad från toppen av berget. Får elaka kommentarer, att jag är ful, lång, mobbad & SKIT SNACK BAKOM RYGGEN! Något som i dagens samhälle inte skulle spela någon roll. Men det gör så djävulsk ont i hela mig när jag får höra saker om mig själv bakom ryggen. Saker som man inte vill höra. Av gammla älskade vänner. Så länge som dom snackar skit om mig i bakom ryggen letas jag, den lilla stenen, på havs botten någonstans i världen, jag letas av en kille/tjej, som ska tycka att stenen är tillräkligt fin för att ta upp och spara på ytan, toppen av berget. Det tar lång tid, alldeles för lång tid. 
 
Jag skriver texten med mina ord, mina ord som kommer ifrån hjärtat. Ta den inte och säg att den är eran. Den är min text, bara min. Handlar om mig, mina beslut och om mitt liv. 
 
Jag ska från och med nu börja öppna mina känslor, använda den här bloggen som min egna dagbok, dela med mig av mitt liv. Ni ska få veta vem jag är. Jag, Emma Blomgren. 

Envis

Heeestar

Va och hälsa på en häst igår, heeemlis, och så träffa jag 2 till :D
 
Princen :)
 
Zorro :)

2013

Hoppas 2013 blir ett bra år, eller jag ska göra det till ett bra år. 
Kanske inte blev så kul början när jag fick reda på att dom tagit bort älskade Millson..
 
menmen sånt e livet, idag va jag på stan med mamma, eller nu på kvällen, köpte en klocka, eller bytte den jag fick i julklapp till en annan :) sen köpte jag ett par byxor, en mascara och värmespray :)
 
Inte gjort så mycket mer än att jag va i stallet och luncha hästarna, sen red jag en lång runda på W :) gick så grymt bra!
 
Ni kanske får mer upt senare ;)
 

Mille

Tråkigt att de blev som de blev. Alla tankar till dig, älskade saknade du ♥
 

?

vem är detta? 
 

På dåligt humör

Usch... 
 
Träffade Anna ikväll, mys, gick hem till henne, sen va vi lite hemma me barnen innan vi åkte och tog in hästarna. Så träffade jag nya hästen igen, åh vad jag älskar honom!
 
Sen på vägen hem berätta hon att hon som fick mille tagit bort honom för inte länge sen... Knappt så Anna och jag kunde hålla tårarna inne. Fina fina Mille. Kan bara inte fatta det. Han är borta..
 
Vila i frid älskade Mille ♥
 
RSS 2.0