Ny Blogg!

Finns nu på blommanochlundqvist !
Denna blogg uppdateras när det hinns med och jag orkar. På den andra kan ni läsa om allt jag skrivit här, om livet, hästarna och speedwayen!

Do you remember us?

tjulelluuu, sitter hemma nu, ska städa lite sen kommer Jessica hem till mig!
vart nere i stallet och mockat, hovis kom men han behövdes inte skos förrän om 2 veckor så vi bokade ny tid :) Han hovar så jätta bra ut tyckte Peter!
I eftermidda kommer Natalie och då ska vi hoppa :D ska hoppa lite högre med mycket svängar och rörelser :) Sen får Natalie hoppa honom :)
 
Blir nog en bra dag! :)
 
-Puusss

Words aren't just words.

Ligger här i sängen och bara är. Lite musik i lurarna med datan framför mig!
Tar det lugnt en stund, eller fram tills hovslagaren kommer! haha det glömde jag faktist bort ;)
 
I eftermidda/kväll ska jag och Natalie hoppa Wåris! :D
Och Jessica kommer nog över dagen :)
Så hon hänger nog med till paddocken, eftersom att vi inte har hinderstöden nere i paddocken längre måste vi gå till hagsta :) men det är inte så långt så blir framskrittning! ;)
 
Va ju hästskötare igår och det gick jätte bra!
Mille va lite knas men Hanna kämpade bra! hon hoppade bara 1 klass på honom eftersom att hon knappt kunde svänga honom. Han hatar att va utan Smulan så det blev lite kaos och jag fick ta med honom runt hela klämsbo haha! sen sprang han in i hinderstöden och körde sitt egna rejs på framridningen! ;)
Hanna va helt skakig när hon hoppade av! Hon är riktigt duktig!
 
Så hoppade hon 40 cm på Smulis ♥ 3 år och den där ponnyn är amazing, så himla grym, önskar mig henne över allt annat! De travade runt banan och tog sista hindret i galopp! :D Och det var första gången som Smulan åkte i väg och red och hon va kolugn men lite stressad när Hanna red fram på Mille men det gick bra och jag kunde lugna henne ganska snabbt! :)
Gulleplutten.. ♥ i veckan flyttar hon till Åland! huaaa vill ha hästen sååååhär mycket! :(

 

True love Never last


Systrami är i Turkiet (Alanya) och jag sitter i kalla Sverige och fryser. Tror dom har 40 grader! galet avis på henne haha! Hon skulle köpa converse åt mig om hon hitta några snygga! Så snäll hon är min älskade syster ♥ Eller när hon vill så ;)
 
Pappii fyller ju jämnt i vinter så då kan vi ju passa på att åka någonstans till värmen? eller så åker vi skidor hos min bror uppe i Kläppen ♥
 
Ni kan ju följa mig på Instagram, @EmmaBlomgren !
 
-Puss
 
Kung på luftgevär!
 

här ska det stå en rubrik!

Kors i taket, Emma loggar in på blogg.se för första gången på hur länge då? haha jadu. Länge sen jag bloggade men tänkte dra in med ett inlägg såhär helt random ;)
 
Lever livet som aldrig förr. Har världens bästa medryttare, bästa hästarna och lever livet vid speedwaybanan en hel del ;)
Jusst nu sitter jag här med lurarna i öronen med musik och taggar till finalen ikväll! Min plutt ska köra med sin egna nya cyckel! :D ska bli najs och se den! Ni kommer väl ikväll? Final i Allsvenskan, detta tar vi hem! 45-45 igår! Blir massor av kul med Natalie som vanligt :)
 
Verkligen hur taggad som helst tills jag ska köra nästa gång! Så fort knät är bra ska jag upp på cykeln. Va hos doktorn igår, dom trodde inte de va nån skelettskada, kan ta tid att läka, får inte springa förrän det är helt läkt och ska börja gå hos en sjukgymnast när det är friskt eftersom att jag har ganska mycket problem med det sen en hästolycka för kanske 2 år sen. Wåris drog omkull mig i hagen och sparka till/klev på mitt knä så om jag anstränger det så gör det ont! ;)
Så nu tar jag tag i det! Kunde inte gå för typ 2 veckor sen, inte ens böja benet!
 
Kanske dyker upp flera inlägg, statisken är faktist över förväntad eftersom jag knappt inte ens bloggat? haha!
 
 

Only trust

Waiting for my homieee ♥
Natalie är på väg hit, vi ska ta de lite tjill o rida :) haha dagen igår, SMEDERNA ♥
 
Vet att bloggningen är helt kass men orkar verkligen inte :p
 
RSS 2.0